Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avril Lavigne » Little Black Stars | Ft. Bella01 » 5| Godin van de Nacht (Nightlife) ♥

Little Black Stars | Ft. Bella01

4 mei 2014 - 20:28

559

9

679



5| Godin van de Nacht (Nightlife) ♥

Short SA --> Afwijkend van een song, sorry daarvoor, maar het gaat wel over Ramona (2e naam van Avril)! Misschien zagen jullie ook da de SA van Bella weg is hier, dat komt omdat ze haar SA's op haar eigen acc gaat posten. We doen nog steeds samen, maar dan in 2 fics. Dus als julle daar weer even op de SA willen reageren (evt. opnieuw lezen om weer in de stemming te komen) ANYWAAYS, ENJOY!

Haar roodbruine lokken wapperden in de wind, terwijl ze met haar Nachtwagen de duisternis van de Nacht achter zich aan trok. De Nachtmerries briesten en galoppeerden op volle snelheid door het luchtruim. Zij, de Godin van het Donker en de Nacht, liet het licht verdwijnen met haar duisternis.
Elke avond.
Haar donkerblauwe jurk hing comfortabel om haar lichaam en ze droeg simpele zwarte ballerina's. Haar haren zaten losjes in een knot en haar donkere ogen waren donker opgemaakt. De zilveren piercing in haar chocoladebruine wenkbrauw leek te fonkelen in het maanlicht.
Pats.
De Nachtmerries galoppeerden harder, ze had niet zoveel tijd meer. Nog maar een half uurtje, anders zouden de aardbewoners in de war raken en zouden ze boos worden. Niet dat zij tegen de Goden en Godinnen op konden, maar elke keer als Goden of Godinnen fouten begingen, verloren zij een beetje van hun macht.
Dat kon ze als Godin van de nacht echt niet gebruiken!
Pats.
De zwijgende duisternis maakte dat alleen het geratel van de Nachtwagen en het gebries van de Nachtmerries te horen was. Zo nu en dan verliet er een zenuwachtige zucht haar in een streep getrokken mond. Ze had eindelijk weer eens een goede dag sinds honderdvijftig jaar, en nu dit weer... Ze snoof minachtend en tuurde strak vooruit in de verte, er moest binnen nu en tien minuten een einde komen aan het licht. Anders was ze weer eens scheef gereden en reed ze langs het eindpunt verder in een spiraalvorm.
Na vijf minuten begonnen de paarden opgewonden aan de teugels te trekken en nog geen kilometer verder stopte het licht. Ze trok een eindsprintje en toen ze het eindpunt passeerde was de aarde gehuld in duisternis.
Mooi! Vanaf hier zou haar neefje Apollo het werk overnemen. Ze floot hard op haar vingers en het schrille geluid van een lier weerklonk door het luchtruim.
Daar kwam hij al aan, hij had voor een keer zijn wekker wél gezet.
Een paar seconden later racete Apollo in zijn zonovergoten wagen voorbij, een goudgele gloed achterlatend. Ze zuchtte vermoeid en keek haar neefje na, waarna ze haar zwarte vleugels spreidde en neerdaalde naar haar Paleis op de Olympus.

Ze strekte haar benen en landde voorzichtig op de zwarte marmeren tegelvloer. Ze ontspande haar vleugels en verborg ze weer zorgvuldig in haar rug. Ziezo, ze had wel wat ontspanning verdiend. Ze schopte haar zwarte ballerina's uit tegen een pilaar en liep rustig verder naar de massageruimte. Daar stond haar man Luke, God van de Muziek en de Feesten, haar al op te wachten.
'Hey schat, hoe was je avond?' vroeg hij zacht en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Ze glimlachte. 'Wel oké. Ik vertrok wat aan de late kant, dus ik moest me haasten,' antwoordde ze vermoeid.
'Ramona toch,' zei Luke zogenaamd bestraffend en hij probeerde streng te kijken. Zonder veel succes, want wie is er nu de God van de Feesten zonder altijd een grote glimlach op zijn mond te hebben?
Ramona glimlachte nogmaals en draaide zich om. 'Ik ga eerst nog even naar het bubbelbad, daarna kom ik terug voor een heerlijke rug massage. Oké?'
'Dat is goed, schat. Ontspan maar lekker, je hebt een lange rit achter de rug,' antwoordde Luke en blies haar een handkusje. Ramona gaf hem nog snel een zachte kus op zijn wang, waarna ze zich omdraaide en naar het bubbelbad wandelde.


Reacties:

1 2

BAM
BAM zei op 13 mei 2014 - 9:13:
<3 love it!!!


Chrissy
Chrissy zei op 12 mei 2014 - 19:51:
Wooooooooooooooooooooooohhhh!!!
I love thissssssssssss <3


RivLovee
RivLovee zei op 11 mei 2014 - 20:23:
WHIEEEE<3 lovee it


Merula
Merula zei op 5 mei 2014 - 14:08:
Poor horsies!
Wel lekker beeldend! En ik hou van de Griekse Goden! Al heb ik nog nooit van Ramona en Luke gehoord... maar dat maakt niet uit!
Luke is een soort... Dionysos?

In elk geval: leuk gedaan! Misschien zou je nog iets beter kunnen uitleggen hoe die rit precies ging, dat ze duisternis achterliet ofzo? Dat er een pad van duisternis achter haar zichtbaar was, of dat het licht om haar heen werd opgeslokt? I dunno hoe dat ging... Dat zie ik nog niet echt duidelijk voor me. Maar goed. Het werd tenminste donker, en daar gaat het om. Goed gedaan!


xcarrotx
xcarrotx zei op 5 mei 2014 - 7:42:
Whihi! I just like it!
Maakt nirt uit dat het afwijkt, een keer wat anders. Luke.... Hmmm wie zal ik me daar eens bij voorstellen