Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 22

Kiss me || Louis Tomlinson

8 juli 2014 - 18:58

760

2

390



---> 22

Sorry.. ik heb me shameless self promotion van Tyler Oakley... X

P.O.V Zoë Sugg

18th Januari 2014 20.45

Zachtjes wrijf ik over mij al flink dik geworden buik. Ik woon nu ongeveer een week bij Harry. Hij is veel zorgzamer dan dat hij lijkt. Of wil laten zien. Hij is best oké. Ik hoor de bel beneden en uit reflex sta ik op van mijn bed en loop richting de trap. Maar ik ben niet zo snel meer en dus haalt Harry die beneden is me in. Ik besluit op de eerste trede van de trap te gaan zitten en te luisteren naar de twee jongens. “Hee, Lou. Dankje dat je even wilde komen.” Zegt Harry. Ik kijk hoe de twee bruin harige elkaar een knuffel geven. Dan lopen ze door naar de woonkamer. Ik besluit te blijven zitten en de jongens af te luisteren. Alles beter dan te proberen slapen als er zoveel door me hoofd spookt. “Ik weet niet wat het is.. ik.. ik ben gewoon niet in staat om van iemand te houden.” Hoor ik de gekrulde zeggen. “Tuurlijk wel. Vroeger weet je nog?” zegt Louis. Voor even is het stil. “Herinner je Emily nog? Je hield van haar. “ “Ja.. maar” hoor ik vaag. “Dat is anders” zegt Harry nu heel duidelijk. “Nee. Dat is niet anders.” Versterkt Louis zijn stem. ik vraag me af wie die Emily is. En wat het verhaal is tussen Harry en haar. “Ja wel! Dat is het wel.” Schreeuwt Harry. Het is duidelijk een gevoelig onderwerp. “Je hield van haar. “ Zegt louis nu veel zachter. “Ze heeft zelf moord gepleegd.” Zegt Harry. ik hoor een stoel op de stenen vloer knallen. En voor ik het door heb rent Harry langs me. De tranen stromen over zijn wangen. Hij kijkt me even in me ogen aan. Ik kan de pijn zien in de heldere groene ogen. Hij rent door naar zijn kamer ik volg hem. Tot dat ik de voordeur hoort dichtvallen. Ik ga er van uit dat het louis was. Voor even neem ik alles in me op. Na een paar seconde sta ik op en besluit veder naar beneden te lopen de keuken in. Ik open het kastje met de glazen. De scharnieren kraken wat goed te horen is in dit stille huis. Ik pak het glas dat vooraan staat om vervolgens de koelkast open te trekken en de verse smoothie die ik vanmiddag had gemaakt in het glas te laten lopen. Normaal gesproken ben ik helemaal niet van de gezonde dingen maar sinds ik het weet probeer ik iets minder op cola en pizza te leven. Ik laat de keuken achter en zakt in de stoel waar Harry altijd in zit. Het is af en toe net of hij met die stoel is getrouwd. Ik heb hem nog nooit in een andere zien zitten. Ik kijk naar de laptop die op de salontafel staat. Het is al een tijdje dat ik op Youtube ben geweest. ik heb me eigen laptop al een tijd niet aan gekeken. Het licht schijn fel in me ogen als ik een toets aanraak van het toetsenbord.
Harry. S.
Wachtwoord: …
Shit wachtwoord. Ik weet zijn wachtwoord niet. Zijn geboorte datum misschien. Inlog mislukt. Fuck. Misschien gewoon Harry. Inlog mislukt. 1 pogingen te gaan. Ik denk even goed na. Wat zou meneer Styles als zijn wachtwoord hebben? Misschien. Emily. Op het moment dat ik op enter klikt springt het scherm op een word document.

Hoe ik de liefde van mijn leven verloor. [/face]

Luid de titel mijn nieuwsgierigheid neemt de overhand en dwingt me de hele tekst te lezen.

Mijn naam is Emily ik ben 16 jaar en mijn beste vriendin heet Mary ze is een directioner en hoe ze het heeft gedaan weet ik niet maar ze heeft nu al bijna 3 maanden een relatie met Niall. ik heb Niall al een paar keer ontmoet maar vandaag ga ik de andere boys ontmoetten. Ik ben wel zenuwachtig maar ik heb niet zo veel met one direction. Niall is een leuke jongen hoor daar niet van.

(W.N: wil je Harry’s hele verhaal lezen. Check deze link; http://www.fanfic.nl/fiction/6128/i-dont-wanna-hurt--harry-styles-end/ )

De tranen stromen over me wangen als ik de laatste zin lees.

Emily mijn soul mate en boven al de beste liefde die ik ooit zal hebben is dood.

Ongelofelijk. Wat heeft die jongen veel mee gemaakt. Hij beschreef haar als een geweldig meisje. Ik snap wel dat hij er nog stuk van is. ik kijk op de klok van de laptop. 04.30. Misschien moet ik maar eens naar bed gaan. Het is beter als ik hier nooit over begin tegen Harry.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 8 juli 2014 - 23:43:
Wauwiee snel verderr!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 8 juli 2014 - 21:23:
Wauww... Super geschreven! Snel verder! Xx