Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 5 ~ Halloween

Crazy {Afgerond}

2 nov 2014 - 18:27

1233

11

918



5 ~ Halloween

Image and video hosting by TinyPic

Terwijl ik door het winkelcentrum loop, valt een super schattig jurkje me op. Die moet ik hebben! Ik begin te trappelen en loop naar binnen. Morgen weer naar school… Daar heb ik natuurlijk héél veel zin in, en dat is niet sarcastisch. Het is altijd erg leuk bij mij in de klas. Er zitten hotte jongens in en aardige meiden. Mijn zusje Lindy zit zelfs in mijn klas. Ik moet toegeven, ze is iets slimmer dan mij maar dat scheelt niet veel hoor. Ik loop de grote kledingwinkel binnen en zoek naar het jurkje. Ik heb drie beste vriendinnen, daar kan ik altijd terecht als ik dat wil of nodig heb. Vanavond is het halloween, waar ik ook veel zin in heb. Ik trek het jurkje uit de kast en loop ermee naar de kassa. Er is niemand dus kan ik meteen afrekenen. Het jurkje wordt in een tasje gedaan door mijn vriendin Janita.
‘Werk jij op zondag?’ Vraag ik haar. Ze knikt waarna ze een pruillipje opzet.
‘Dat is erg… Maar bedankt, Janita. Nee, ik bedoel mevrouw.’ Ik haal mijn wenkbrauwen op en weer neer waardoor Janita in de lach schiet.
‘Adios, sukkel.’ Giechelt ze waardoor ze gedonder van haar bazin krijgt. Sukkel is daarin tegen helemaal geen leuk woord om aan te horen. Waarom moeten die woorden zo negatief zijn?
Ik loop weg, naar Starbucks.
Wanneer ik daar ben aangekomen kom ik iemand tegen: Niall Horan. Zijn fans hebben hem niet herkend buiten. Snel komt hij tegenover me zitten aan tafel.
‘Hee, Nini.’
Niall glimlacht en geeft me een knipoog onder zijn zonnebril. Voordat hij die besluit af te doen kijkt hij nog om zich heen. ‘Gelukkig niemand te bekennen…’ Mompelt hij en doet zijn zonnebril af.
‘OMG, DE NIALL HORAN IS HIER, IN STARBUCKS, TAFEL VIJF! IEDEREEN KOM KIJKEN HIJ DEELT GRATIS HANDTEKENINGEN UIT!’ Gil ik dan half lachend. Niall daarin tegen kijkt me boos aan.
‘Wat doe je nou?!’ Sist hij net voordat alle fans om ons heen staan.
‘Nee, grapje. Het is Niall niet, alleen een Ierse zanger die zijn haar heeft geblondeerd en perfect is.’ Na dat gezegd te hebben krijgen we een oorverdovend gegil.
‘Nou, dat helpt kennelijk niet…’

We zijn van de fans verlost en ik loop terug naar huis. ‘Ik ga me opmaken voor Halloween, ik zie jullie straks. Ik ben er op tijd.’
‘Hoelaat dan?’ Vraagt Niall.
‘Op tijd.’
‘Ja maar… Hoelaat dan? Weet je wat, laat maar zitten.’ Zucht hij. Ik haal mijn schouders op en loop de andere kant van Niall in. Ik begin te rennen naar huis. Anders duurt het eeuwen.
Ik druk op de deurbel en Lindy doet open, ze is verkleed als een geest.
‘Wat zie je er geestig uit!’ Roep ik met een brede grijns op mijn gezicht en de uitdrukking op ‘geestig’. Met een droge blik kijkt Lindy me aan. Ik haal mijn wenkbrauwen op en neer.
‘Ha-ha.’
‘Ja, jij snap ’m gewoon niet. Je bent ook zo dom hè.’ Zucht is. Beledigd kijkt Lindy me aan waarna ze de opening voor me vrij maakt. Ik ga naar binnen en zie het lieve stelletje verkleed op de bank zitten. Het lijkt erop dat Jake als een spook verkleed is.
‘Jij bent ook mooi verkleed hoor, spookie.’ Giechel ik en knijp in zijn wang.
‘Euh… Ik ben niet verkleed.’ Beledigd kijkt hij me aan.
‘Oopsie…’ Dat is al de tweede in vijf minuten die ik heb beledigd. Ik ren naar boven en ga opzoek naar de pruik voor mijn kostuum. Als ik die gevonden heb ren ik weer naar de badkamer. Ik pak de benodigde make-up spulletjes en gebruik ze zorgvuldig en netjes. Wanneer ik klaar ben zit alleen maar de spiegel vol met roze lippenstift. En het bad, oh en nu pas zie ik dat ook de douche vol zit. Voor mijn doen valt het wel mee dus ga ik terug naar mijn kamer. Daar doe ik het haarnetje op en de pruik. Plotseling hoor ik mijn vader gillen. Ja, je leest het goed: gillen. Het is bijna niet te geloven maar soms gilt hij nog hoger dan mij. ‘Wat is hier gebeurd?!’
‘Niks hoor!’
‘Zoey, het de hele badkamer zit vol met roze! Hoe krijg je dit toch in godsnaam altijd maar weer voor elkaar…’
Ik ga verder met wat ik aan het doen was. Wacht even, waar was ik ook alweer mee bezig? Oohja, ik was bezig met mijn halloween kostuum aan te trekken. Nee, helemaal niet ik was mijn kamermuur aan het beschilderen met Tinkerbel. Ik pak de verf en vreemd genoeg lijkt hij wel niet gebruikt te zijn. Zonder er verder bij na te denken begin ik met schilderen. Maar er zit geen eens een schets van Tinkerbel op de muur. Ik pak het trapje en ga erop staan. Opeens verlies ik mijn evenwicht en val achterover, terwijl al het verf tegen de muur aan spettert. Ik zucht en bekijk de per ongeluk gemaakte muurbeschildering. Het lijkt net een eiland. Eerlijk gezegd best wel mooi. Misschien wel beter dan Tinkerbel? Nee, dat nooit! Ik maak het kostuum af en vlucht naar de woonkamer waar de hele familie behalve mam is. Ze is nu al drie maanden weg. Verbaasd kijkt iedereen me aan.
‘Wat?’ Vraag ik zelf ook verbaasd.
‘Je bent fucking verkleed als mij!’ Roept Lindy.
‘Ja, het is toch Halloween. Je moet je toch kleden als de engste en lelijkste persoon die je kent? Jij verkleedt je toch ook als pap.’ Dat is toch de bedoeling van halloween? Dat vertelde Spongebob me altijd en toen werd hij geslagen door Octo. Wacht even… Dat is niet goed.
‘Oh hier ga je voor boeten!’ Lindy staat in de aanvalstand terwijl pap ook alles heeft gehoord.
‘Dat is erg beledigend voor mij…’ Mompelt hij. ‘Ik lijk niet op een spook!’
‘Ooh, jawel. Eigenlijk heb ik ook nooit geweten dat jij een tweeling had…’ Na dat gezegd te hebben lijkt pap wel nog beledigd dan dat hij al was.
‘Pak haar Lindy!’ Roept hij waarna Lindy woedend met een gemene blik in haar ogen in haar handen wrijft.
‘Nee, laat die gek maar.’ Jake houdt (gelukkig) Lindy tegen die me graag wil vermoorden op dit moment.
‘Ik trek wel mijn tweede keus aan.’ Snel ren ik terug naar boven en doe vliegensvlug het kostuum aan. Een bebloede vampier. Eerlijk gezegd vind ik vampiers best wel cute. Het enige stomme wat ze doen is mensen bijten, die later veranderen of dood gaan. Maar ja, zo erg is dat toch niet? Ik ren na vijf minuten terug naar beneden en alle jongens van One Direction staan binnen. De jongens zijn allemaal verkleed als superheld: Niall als Captain America, Zayn als Superman, Louis als Spiderman, Liam als Batman en Harry als Doornroosje. We lopen mee met de zogenaamde spooktocht. Een tocht door een donker bos waar je verschillende enge beroemde figuren tegenkomt, héél erg romantisch dus. Daarna gaan we halloween vieren in een discotheek. Erg gezellig dus. Ik loop met de jongens van 1D. Lindy met haar eigen vriendinnen en groepje en Jake samen met Rachel en nog een paar andere mensjes.
‘Je ziet er sexy uit hoor.’ Zayn geeft me een charmante knipoog.
‘Moet ik dat beschouwen als een belediging?’ Vraag ik terwijl mijn vader een uhum geluidje maakt.
‘Sorry meneer.’
‘Ja, en ik wil niet twee zwangere dochters hebben, kost me nog meer moeite dan dat ik al heb.’ Geint pap. Alle jongens knikken heftig alsof hij het meent.

Kostuum Zoey
Harry Styles, the little princess


Reacties:

1 2 3

1Dtjetanya zei op 3 nov 2014 - 23:25:
Leuk!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 3 nov 2014 - 17:44:
Leeeuukk!! Xx


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 3 nov 2014 - 14:24:
awesome!!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 2 nov 2014 - 22:43:
Harry is so cute!!
Xx


x1Dx
x1Dx zei op 2 nov 2014 - 19:59:
Heel Leuk!
Snel verder!! X