Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 10 ~ You got a brother, Janita?

Crazy {Afgerond}

21 nov 2014 - 19:48

1139

8

613



10 ~ You got a brother, Janita?

Image and video hosting by TinyPic

De volgende ochtend word ik wakker. Vrolijk spring ik mijn bed uit. Ik houd van ochtenden! Ik ga voor mijn make-up tafel zitten en schrik me vervolgens rot. Niet omdat Jake weer achter me zit maar mijn haar volledig blond is. Blond?! Ik slaak een gil waardoor Lindy bezorgd mijn kamer binnenstormt. In plaats van bezorgd te zijn over mijn haar begint ze te lachen. Lindy heeft een pruik op met hetzelfde haar als ik had. ‘Laat die weddenschap maar zitten zo neem ik mijn wraak wel!’ De bruinharige Lindy verlaat mijn kamer. Ik zucht diep en gooi de verpakking weg. Mijn dag is zo verpest, maar gelukkig kan ik wel met Aaron en Nash praten.

Beschaamd zet ik mijn fiets in de fietsenstalling. Als ik over het schoolplein loop word ik uitgefloten door een paar jongens die op rugby zitten. Wat moet ik doen? Ik draai een rondje niet wetend wat hier de betekenis van is. ‘Zo zo, blondje met een lekker kontje!’ Roept er een. Ik zet mijn handen in mijn zij en bekijk het groepje. Ik wrijf in mijn handen en maak ratslagen naar de jongens toe. Ik sta in de blondje-gaat-je-aanvallen stand waardoor ze in de lach schieten. De jongen die de zin zei geef ik een platte hand tegen zijn wang. Even piept hij van de pijn maar daarna begint hij te grijnzen. ‘Een pittig blondje plus lekker kontje. Wat wil je nog meer?’ Ik wil hem een trap in zijn ballen geven (ook al snap ik niet wat hij met die zin bedoelt) maar word direct tegengehouden. Ik zie dat het Nash is. ‘Zoey?’ Fluistert hij in mijn oor. Ik knik. ‘Waarom ben je blond?’
‘Foutje.’ Nash grinnikt waardoor de jongens hun armen over elkaar heen slaan. ‘Ken je d’r?’ Een grote gespierde jongen doet een stap naar ons toe. Nash knikt. ‘Die hebben ik weet niet hoeveel keer met elkaar in bed gelegen, we kennen je wel hoor Nashie!’ Lacht degene met de grootste mond maar het kleine hartje. ‘Jij moet niks zeggen want jij hebt nog nooit in je leven een vriendin gehad. Je mag best toegeven dat je homo bent.’ Sis ik. De jongen slikt ongemakkelijk. Ik loop naar binnen aangezien de bel gaat. Nog snel maak ik een stoer vreugde dansje omdat ik die jongen hard heb beledigd. Als eerst heb ik cheerleaden. Snel vlucht ik naar de kleedkamers omdat ik al te laat ben en daardoor Janita gaat mopperen. Ik kleed me om en zing ondertussen een relaxt liedje.
‘Magnetrons, magnetrons, ze zien er heel lief uit maar ze verbranden je totdat je vingers eraf vallen en je sterft van je piiiiiijjjjjjjjn!
Magnetrons, magnetrons, maar eerlijk gezegd zijn ze best wel fijn. En klein. Voor de gein. Soms vol slijm.’
Ik giechel en loop de zaal binnen.
‘A staat voor arrogant, r staat voor rotzak, o staat voor onbeschoft, n staat voor niet te vertrouwen. Aaron!’ Zingen Rachel en Janita uit volle borst terwijl ze voor iemand staan. Nieuwsgierig kijk ik naar de jongen die steeds verder naar achter loopt.
‘Aaron is een klootzak!’ Zingen ze terwijl Janita met haar vinger in zijn borst prikt. Nu pas zie ik dat het Aaron is. Ik ren erheen en ga beschermend voor hem staan. ‘Wie ben jij?’ Hoor ik van Aaron, Rachel en Janita tegelijkertijd. Ik grinnik. ‘Spidergirl.’ Ze zuchten. ‘Nee! Zoeybob Squarpants! O-of-’ Janita onderbreekt me. ‘Zoey, wat heb je in godsnaam met je haar gedaan?’
Ik begin te schuifelen met mijn voet. Opeens duwt Aaron me tegen de muur aan en legt zijn vinger op mijn mond. ‘Je bent mo- aaah!’ Hij grijpt naar zijn vinger en springt naar achter. Sorry hoor, maar ik kon het gewoon niet laten om erop te bijten. ‘Die heb je verdient broertje!‘ Roept Janita. Verbaasder dan ooit kijk ik naar Janita. ‘Broertje?’ Vraag ik. Aaron en Janita knikken beiden. ‘En nu even over jou,’ Rachel voelt aan mijn geblondeerde haar.
‘Ik ben Barbie!’ Giechel ik en draai een rondje.
‘Dat ben je niet.’
‘Wat heeft dat te betekenen!’ Ik deins naar achter en voel de tranen opborrelen. ‘Door jou is mijn leven kapot!’ Rachel krabt ongemakkelijk op haar achterhoofd. ‘Snoepje?’ Ze haalt een snoepje tevoorschijn. ‘Yay! Ik ben dol op snoepjes.’ Roep ik waarna ik het snoepje uit haar wijsvinger en duim gris. ‘Laten we beginnen met trainen en jij Aaron, jij houdt je erbuiten.’ Snauwt Janita naar Aaron terwijl ze Rachel een dikke knipoog geeft. Ik ga op de goede positie staan.
‘Iedereen doet een trucje. Jij begint Lieke.’ Janita mag Lieke absoluut niet. Lieke kijkt naar haar buik die steeds boller word. Ze slikt en kijkt dan naar haar vriendin Francisca. ‘Ik voel me niet lekker.’ Is haar domste antwoord. ‘Je bent gewoon zwanger!’ Roep ik. ‘Hou je bek dom blondje!’ Gilt ze. ‘Heb je daar wat tegen dan, j-jou haarkleur is ook euh… Is ook… Ja, je weet wat ik bedoel!’
‘Kappen!’ Roept Chantal. Ik zucht en staar verdrietig naar de grond. Alsof ik er wat aan kan doen. ‘Kom gewoon trainen.’ Zegt Francisca. Iedereen knikt en we gaan op de goede plaats zijn. Opeens gaat de bel. Janita schenkt daardoor Aaron een vreselijk gemene blik waardoor ik me eigen niet kan beheersen, naar Aaron loop en een arm om zijn middel slaan. We gaan allemaal mokkend naar de kleedkamer en kleden ons daar om. Terwijl ik mijn magnetron liedje zing gaat mijn mobiel af.
‘Hallo, met meneer Johnson.’
‘Hi. Met Hit-Girl.’ Ik kan mijn lach niet inhouden.
‘Oké, Zoey, zou je willen komen optreden vanavond?’
‘Natuurlijk. Waar en wanneer en waarvoor?’
‘Een improvisatieshow voor mijn show genaamd Improvistatieshow.’
‘Klinkt logisch. Waar moet ik zijn?’
‘Bij de Sonic Music Hall graag.’
‘Oké.’
‘Fijne dag verder.’
‘Doeg meneer.’
Ik slaak een gilletje. Iemand wil me! ‘Wat is er?’ Vraagt Chantal. ‘Ik werd zojuist gevraagd om mee te doen aan een of andere improvisatieshow!’ Spontaan beginnen alle meiden te gillen behalve Lieke. Zij is zo blij dat ze zich gewoon gedeisd houd.

‘Wat doe je hier eigenlijk?’ Vraag ik aan Aaron die aan de rechterkant van me loopt terwijl Nash aan de linkerkant van me loopt. ‘Ik loop stage.’ Hij kijkt me lief aan. Ik frons mijn wenkbrauwen. ‘Sinds wanneer vind je dat leuk?’ Aaron haalt zijn schouders serieus op waarna hij in de lach schiet. ‘Grapje! Ik haat school!’ Omdat zijn lach zo aanstekelijk is begin ik ook te lachen zonder dat ik het door heb. ‘Grappig…’ Hoor ik Nash mompelen. Ik draai me om en tik teken zijn gespierde arm. Hij glimlacht naar me. Oh god, zijn ogen. Ik slik en draai me om naar Aaron die me met puppy ogen aanstaart. Ik zucht en ren weg, hier kan ik dus echt niet tegen… Ik kijk achterom en ren tegen iemand op het schoolplein op. Ik val neer en kijk omhoog. Het is Nadja!

Zoey with blonde hair
Vanaf nu gaan er veel karakters meespelen!


Reacties:

1 2

Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 22 nov 2014 - 12:09:
Ik hou echt van het karakter van Zoey.
Nu heb ik het magnetron liedje in mijn hoofd :-(


Liekekusje1D zei op 22 nov 2014 - 10:55:
Hahaha
Snel verderx


x1Dx
x1Dx zei op 22 nov 2014 - 10:10:
Leuk!
Snel Verder!! X


xHiimacookie zei op 21 nov 2014 - 23:00:
Mwhaha wat ben ik een badass zeg geniaal snel veder xjes


Nadja
Nadja zei op 21 nov 2014 - 22:20:
Het is SuperNadjaaaaa hahaha XD