Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 13 ~ Going to New York

Crazy {Afgerond}

28 nov 2014 - 19:21

1271

9

471



13 ~ Going to New York

Image and video hosting by TinyPic Sorry als je niet meegaat naar New York!

‘Oh, baby, baby I. All I tryna say is you’re my everything.’ Zing ik luid door mijn echoënde kamer. Helemaal leeg. Waarom ik zin heb om te vertrekken? Ik ga met mijn drie vriendinnen en vier vrienden in een enorm, prachtig appartement wonen in het hartje van New York. Geef toe, dat zou jij ook wel willen. Ik ben klaar en loop naar beneden. Alle verhuizingsdozen zijn al naar ons appartement verstuurd. Aaron komt me zo ophalen om naar het vliegtuig te vertrekken. ‘Oh schatje, je bent al zo groot.’ Pap knuffelt me terwijl Lindy en Jake toekijken. ‘Ik ga je missen,’ fluistert hij in mijn oor. Hij maakt mijn hand open en duwt er iets in. Nieuwsgierig kijk ik wat erin zit maar dat mag blijkbaar niet. ‘Doe hem in je zak en als je bent aangekomen in New York mag je pas zien wat erin zit.’ Ik knik en stop hem met mijn ogen gesloten in mijn zak. Hij zit erin en ik open mijn ogen weer. Pap laat zijn hand glijden over de infinity ‘love’ ketting die ik van Aaron heb gekregen. ‘Van wie heb je die?’ Mijn wangen verkleuren langzaam. ‘Haar vriendje Aaron!’ Roept Jake. Giechelend knik ik. ‘Oh, zorg er maar voor dat hij goed voor je zorgt anders is hij afgekeurd.’ De lach op paps gezicht betekend dat hij het niet meent. Hij maakt altijd flauwe grapjes om jongens maar heeft er geen problemen mee als je nu eenmaal verkering hebt. De deurbel gaat. Dat is waarschijnlijk Aaron. In plaats van ik doet pap de deur open. Ik kan zien dat Aaron eerst schrikt maar daarna glimlacht en zich keurig netjes voorstelt. Hij ziet er netjes uit dus dat zijn ook al pluspunten. Snel geef ik Lindy een knuffel en Jake ook. Zwaaiend loop ik naar de deur en geef pap ook nog een flinke knuffel. ‘Veel plezier schat. Ik ben er als je het nodig hebt.’ Ik kan mijn tranen nog net binnenhouden. De hele straat staat buiten merk ik nu pas op om ons uit te zwaaien. Ook mijn familie komt buitenstaan terwijl ik in de auto stap. Zelf rijdt Aaron niet maar zijn kale chauffeur. Wanneer we aanrijden zwaait iedereen ons toe waardoor ik weer blij word. Ik draai me om naar Aaron en zoen hem spontaan. Maar hij daarin tegen geeft er niks om en doet gewoon mee. Vanuit buiten horen we gejoel en gefluit wat ons aan het lachen maakt. `

We zijn aangekomen bij het vliegtuig en we zien Nadja, Liam, Rachel, Niall, Jai en Chantal al staan. We lopen er naartoe hand in hand. Opeen trekt de Starbucks op dit vliegveld me aan. ‘Daar wil ik heen, daar wil ik heen!’ Gil ik springend. Iedereen lacht en Jai kijkt op zijn horloge. ‘We hebben nog genoeg tijd.’ Eigenlijk ken ik Jai voor geen meter, maar Rachel wilde het perse. Over Rachel gesproken. Ik heb gister gehoord dat het uit is gegaan tussen Jake en Rachel. Ben ik bezet, gaat het uit tussen hun twee. Maar ze blijven contact houden, bla bla bla. Zo gaat het ook altijd in films, ze beloven het en zien elkaar vervolgens pas op hun 100e. Met z’n alle lopen we richting Starbucks. Eenmaal daarbinnen nemen we plek aan een enorm lange tafel speciaal voor ons gemaakt: precies acht personen. Niall neemt een menukaart die ik uit zijn handen gris. ‘Oh my godness!’ Ik spring op. ‘Wat?!’ Geschokt kijkt iedereen me aan. ‘Oh, gewoon. Ze hebben een nieuwe frappuccino.’ Zuchtend gaat iedereen weer zitten. Ik ga ook weer zitten en er snelt een meid aan. ‘Wat willen jullie bestellen?’ Vraagt ze poeslief. ‘Verkopen ze hier ook poesjes?’ Jai staart naar haar minirokje. Zij daarin tegen glimlacht ongemakkelijk. ‘Wanneer moet jij naar de wc, want ik wil je best wel helpen hoor.’ Gaat hij door. Het meisje d’r blik veranderd heel opeens een verkoopt Jai een klap. ‘Wat willen jullie bestellen?’ Herhaalt ze bot. We bestellen alles en ze loopt met flinke passen weg. ‘Ik had haar bijna. Het was te proberen.’ Mokt hij. Ik sta weer op en wijs streng. ‘Dus dit is hoe Jai Brooks in het echte leven is!’
‘Shh… Da-’
‘Het is niet te geloven, die sweety is zo in the real life!’
‘Zoey, ga zitten, dadelijk ko-’
‘JAI BROOKS IS NIET DE ECHTE JAI BROOKS!’
Opeens stormt het vol met fans. Oopsie… Jai zucht diep en deelt wat selfies en handtekeningen uit. Ik giechel wanneer Aaron me een duwtje in mijn zij geeft. Ik merk op dat Chantal en Niall plotseling foetsie zijn. ‘Ik ga naar Niall en Chantal zoeken.’ Fluister ik waarop Aaron knikt. De eerste plek waar ik ga zoeken zijn de toiletten. Wanneer ik daar ben hoor ik wel geschuifel vanuit de damestoiletten. Nieuwsgierig en wel zeker wetend dat Niall en Chantal daar iets aan het doen zijn loop ik er non charmant in. ‘He-het is niet wat het lijkt!’ Roept Niall meteen. Verbaasd kijk ik op. Nialls handen zijn om de heupen van Chantal gewikkeld en waarschijnlijk zoende hij haar in haar nek. Lachend zet ik mijn handen in mijn zij. ‘Fiet fjuuw, nieuw stelletje!’ Heftig schudden ze hun hoofden. ‘Ik viel en Niall zag dat dus hij vluchtte de dames wc in en hielp me overeind.’ Haar gepraat lijkt wel echt maar ikk geloof er niks van. ‘Denk het ook ja.’ Lach ik. Geïrriteerd loopt Chantal weg. Als ze zo doet betekend het sowieso dat ze verliefd is op Niall. Hoe cute? Ik loop ook weg en laat hem alleen in de damestoiletten zitten. Ik ga zitten op Aarons schoot en drink mijn ijskoffie op. ‘Kijk is.’ Fluistert Aaron in mijn nek. Zijn vinger wijst naar Jai en Rachel die naar elkaar toe gedraaid zitten en druk praten. Liam en Nadja daarin tegen staren duf voor zich uit. Ik had gehoopt dat Nadja en Liam het wel goed konden vinden met elkaar maar dat is dus blijkbaar niet. ‘We moeten gaan, jongens.’ Niall komt aanlopen en tikt op zijn horloge. Iedereen staat direct op loopt naar de uitgang. Daar wachten we even tot iedereen er is om vervolgens het vliegtuig in te stappen.

We vliegen inmiddels al en bijna iedereen ligt te slapen. Nadja, Liam, Chantal, Niall (natuurlijk) en Jai slapen. Aaron streelt mijn hand die op mijn been rust. Ik zucht diep en kijk uit het raam. Ik haat vliegen. Stel je voor dat het vliegtuig naar beneden valt! ‘Ik verveel me.’ Ik draai mijn hoofd om naar Aaron die mij glimlachend aankijkt. ‘Ik weet wel iets wat we kunnen doen.’ Hij legt zijn hand op mijn wang en zoent me voorzichtig. ‘Hallo! De openbare zoenruimte is niet hier.’ Mokt een oude vrouw die waarschijnlijk niet weet wat liefde is. Opeens komt er een lachbui in me op. ‘Zoenruimte, is dat wel een woord?!’ Tranen van het lachen lopen over mijn wangen. Aaron weet me te kalmeren zodat we geen gedonder krijgen door mij.

‘New York, finnaly!’
‘Het land der the Avengers!’
‘Mwa, het valt wel mee. Mijn sixpack is mooier dan dit alles.’
‘Tuurlijk Jai. Het is hier supermooi.’
‘OMG! Welk hotte beroemdheid woont hier?’
‘Chantal, wat dacht je van Niall?’
‘Hey, ik sta hier hoor.’
‘Nadja heeft gelijk.’
Dat is dus iedereen zijn eerste uitspraak over New York. We lopen het vliegveld af en nemen de taxi naar ons appartement waar we vanaf nu wonen! Ik heb de sleutels al op mogen halen dus we kunnen meteen binnen. Ook staan alle spullen al zorgvuldig op de juiste plek, want we hebben een indeling gemaakt van onze kamer en die hebben mensen al voor ons gemaakt. Een brede glimlach verschijnt wanneer ik het enorme glazen gebouw zie.


Reacties:

1 2

LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 dec 2014 - 17:18:
Leukk! X


katniss
katniss zei op 30 nov 2014 - 21:06:
leuk en snel verder!


1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 30 nov 2014 - 16:17:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 29 nov 2014 - 19:07:
PER-FECT


x1Dx
x1Dx zei op 29 nov 2014 - 0:29:
Haha heel leuk!
Sorry dat ik even niet gereageerd had
Snel Verder!! X