Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 16 ~ Too much drama | XL

Crazy {Afgerond}

9 dec 2014 - 19:19

2024

11

605



16 ~ Too much drama | XL

Image and video hosting by TinyPic Bij zes reacties vandaag, vandaag nog een chappie. BTW Karakters die niet in New York zitten komen binnenkort (wie weet volgend hoofdstuk) weer terug, dus vrees daar niet voor!

Na de meeting gaan we weer terug naar huis. Ik neem plaats in de auto en pak mijn mobiel. Honderduizend berichtjes van What’s App vliegen voorbij. Nieuwsgierig kijk ik naar de groepschat. Een groep met zowat iedereen die ik ken.

Lindy: Hoe is het daar nu in New York?
Chantal: Super! Zoey en Aaron zijn weg.
Janita: Waarheen dan?
Jai: F*ck!
Luke: Sup bro?
Jai heeft de groep verlaten.
Rachel: HAHAHA! Hij heeft zijn mobiel ‘per ongeluk’ tegen de muur aan gegooid.
Harry: Yo, people.
U: Hee, Hazza.
Harry: Zoey! Wat leuk om weer met je te praten.
U: Eens gelijk meneer.
Lindy: Zoey! Ik mis je… En hoe zit het met die lekkere vriend van je?
U: Aaron?
Lindy: Ja, wauw. Heb je die sixpack al gevoeld.
Francisca: Oehlala, ik denk dat ik het warm krijg!


Ik grinnik even. Zal ik het doen? Nee. Ja. Nee. Ja. Oké, voorzichtig maar snel leg ik mijn hand op zijn blokjes.

Niall: Die is nu zeker aan het voelen.
Janita: Waarom ben ik er niet bij 
Lindy: Zoey, laat nog wat over voor mij.
Zayn: ’t Gaat hier goed zeker!


Pinggg! Aaron kijkt me genietend aan. Ik kijk weer naar mijn mobiel en zie het berichtje van Zayn. Verschrikt laat ik mijn mobiel uit mijn handen vallen en kruip omhoog. ‘Wow,’ Aaron stopt de auto in de berm. ‘What is going on?’ Ik schud mijn hoofd en pak mijn mobiel weer. Hij zit in Miami, ik in New York. ‘Gewoon, ik heb last van spastische aanvallen.’ Lieg ik. Starend lees ik de berichtjes die binnenkomen.

Jai: Hey homo, ben jij niet degene die ervoor heeft gezorgd dat wij nu in New York zitten?
Zayn: Let op je taalgebruik Brooks. New York?
Jai: Ja, Malik. In Superhigh New York Apartmens.
Zayn: Bedankt voor de info. Had niet gehoeven.
Chantal: Jai!
Luke: Wat heeft die dickhead nu weer gedaan?
Jai: Ja wat heeft die… Wacht, ik ben geen dickhead, eikel!


‘We zijn er.’ Aaron opent het portier voor me waarna ik mijn benen uit de auto zet en opsta. Zonder echt te beseffen wat er net is gebeurt stop ik mijn mobiel in mijn zak en voel de zachte maar koude vlokjes sneeuw op mijn hoofd dwarrelen. ‘Het sneeuwt.’ Glimlach ik en draai een rondje. Aaron knikt. ‘Mooi hé.’ Ik knik en we lopen naar binnen. Iedereen begroet ons als we de huiskamer binnenkomen. Ze zitten allemaal rond de tafel. ‘Wat doeeeeeeeeeen jullie?’ Nieuwsgierig neem ik ook plaats. ‘Mens erger je niet.’ Verbaasd kijk ik naar Rachel die het zei. ‘Doe ik toch ook niet?’ Iedereen begint te lachen. ‘Het spel mens erger je niet.’ Legt Rachel uit. ‘Ja, Rachel kan niks goed uitleggen.’ Grapt Niall. ‘En jouw rug jeukt zeker.’ Dreigt Rachel. Ik ga achter Niall staan en wrijf over zijn rug. ‘Oeh… Dat voelt goed, maar what the fack doe je?’ Vraagt hij. ‘Je rug jeukt toch?’ Ik haal mijn hand van zijn rug. ‘Dat was een gezegde,’ Zegt Rachel. ‘Ooh…’ Ik ga weer op de stoel zitten en krijg de dobbelsteen in mijn hand geduwd. ‘Oké.’ Ik gooi de dobbelsteen super hard naar boven waardoor hij op Jai’s hoofd belandt. Hij zucht en kijkt me boos aan. Ik giechel ongemakkelijk. ‘Wie het hoogst gooit mag beginnen toch?’
‘Dom blondje! Niet letterlijk! Wie het hoogste cijfer dobbelt.’
Ik kijk op de dobbelsteen. ‘Daar staan zes stippen op.’ Chantal die het dichtst bij zit schudt haar hoofd. ‘Dat is één stip Zoey, maar voor deze keer mag je beginnen.’
‘Oké.’ Ik wacht af. ‘Gaat er nog wat gebeuren?’ Zeurt Jai. Ik knik. ‘Wat moet ik eigenlijk doen?’
Liam zucht. ‘Dit gaat niet werken zo.’ Nadja knikt. ‘Ik weet iets! Zullen we uitgaan? Naar een discotheek of zo.’ Opgewonden knikt iedereen. ‘Kom, we gaan snel, dan zijn we er om tien uur al.’ Zegt Rachel waarna we allemaal naar onze kamers rennen. Wanneer ik in mijn kamer ben gekomen Nadja, Rachel en Chantal binnenvallen met kleding en schoenen in hun handen. ‘Jij hebt zoveel make-up. We mogen vast wel lenen?’ Vraagt Rachel. Ik knik blij en laat mijn vingers over mijn kleren glijden. ‘Wat zal ik aandoen?’ Ik draai me om naar de meiden die op allemaal make-up in hun handen hebben. Nadja staat op en komt me helpen. ‘Laten we allemaal een jurkje aandoen.’ Stelt ze voor. We knikken instemmend en Nadja gaat opzoek voor mij. ‘Je hebt enorm veel kleren, maar dit is toch wel dé partylook.’ Ze showt me een leuk jurkje. Ik gris het uit haar handen en trek het aan. ‘Staat je prachtig!’ Roepen de meiden in koor. Glimlachend kijk ik naar de deur die op een kier staat. Als je goed luistert hoor je Jai mompelen. Geluidloos sluip ik naar de deur waarna ik hem opengooi in Jai zijn gezicht. ‘Aah!’ Kreunt hij en beland op de grond. Hij kijkt me aan. ‘Hoe wist je dat?’ Ik haal mijn schouders op. ‘Ik ben Super Zoey.’ Ik loop met mijn blik gericht op Jai terwijl ik val over een drempel. Direct krabbel ik weer omhoog en grinnik. ‘Dat was de bedoeling.’ Na dat gezegd te hebben sluit ik me op en bekijk de meiden die al helemaal klaar zijn met alles. Ze zien er supermooi uit! ‘Klaar om te gaan?’ Vraagt Niall die opeens in de kamer staat. ‘Hoe kom jij hierbinnen zonder dat we het door hadden?’ Hij grinnikt geheimzinnig. ‘Ik kwam uit de kast.’ Opeens staat Liam met openmond te kijken. ‘Nialler… Ben je echt homo?’ Verbaasd draait Niall zich om naar Liam. ‘What the fack, nee!’ En Aaron is inmiddels ook binnen. ‘Wie is homo?’ Pijnlijdende Jai met een glas melk in zijn hand gaat recht voor Niall staan en neemt een slok. Hij proest alles uit in Nialls gezicht. ‘Sorry dat moest even.’ Zegt hij op één toon. Ik kan mijn lach niet inhouden. Niall daarin tegen kijkt me niet bepaald blij aan. Zo te zien heeft hij een idee. Hij pakt een jurk uit mijn kast en veegt zijn gezicht daarmee af. Daarna hangt hij hem weer zorgvuldig in de kast. ‘Laten we maar gaan voordat dit ruzie wordt…’ Zegt Liam voordat ik Niall in de haren vlieg.

De harde muziek van tegenwoordig bereikt mijn oren hard. We zijn nu drie seconden binnen en ik vind het nu al leuk. Aaron pakt beschermend mijn hand vast en neemt me mee naar de bar. ‘Euh een biertje en, wat wil jij Zoey?’
‘Aanmaaklimonade.’
‘En uh… Aanmaaklimonade?’ Bestelt Aaron. De barman lacht en geeft Aaron een blikje en mij een glas met limonade. ‘Hey, ik zie Dayo. Ga je mee?’ Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Aaron loopt weg en ik kijk om me heen. Ik zie twee jongens tegen de muur wijzen naar vrouwen die langslopen. Of ja, naar de konten van vrouwen. Langs me staat Jai met een hele groep meiden om hem heen. Hij drinkt super veel shotjes achter elkaar op terwijl de meiden juichen. Hoofdschuddend kijk ik naar Chantal die zich dood lacht om Niall die rare dingen staat de doen. Nadja zit rustig met Liam op een bankje. En Rachel? Die gaat schurend los met een onbekende jongen. En Jai, oh nee. Dat heb ik je al verteld, die slooft zich uit. Aaron is uit mijn zicht verdwenen. ‘Hey.’ Ik schrik me dood van de jongensstem. Ik kijk omhoog (dat moet ik wel aangezien de jongen een stuk langer is dan mij) en zie een bekend gezicht. ‘Cameron?’ Vraag ik. Hij knikt heftig. Ik geef hem een knuffel. Hij is de beste vriend van Nash, Nash vertelde me vaak over hem. Maar ik had hem tot de dag van vandaag nog nooit gezien. ‘Kom, ik heb een verrassing voor je.’ Nieuwsgierig pak ik Camerons hand en hij neemt me mee. We lopen samen de discotheek uit en een steegje in. ‘Waar neem je me mee naartoe?’ Giechel ik waarop ik geen antwoord krijg. In het licht zie ik een schim staan. De houding die ik herken. Handen in zijn zakken bij kou. Ik vermoed wie het is en laat Camerons hand los. Wanneer ik de blauwe ogen zie vlieg ik hem om de hals. Hij beweegt ons zachtjes heen en weer. ‘Ik heb je gemist…’ Mompel ik in zijn nek. ‘Ik jou ook.’ Hij geeft een kusje op mijn voorhoofd wat me kriebels in mijn buik bezorgt. We houden onze hoofden een stukje van elkaar af en kijken elkaar aan. Opeens bestuur ik mijn lichaam niet meer en zoen Nash. Ik probeer terug te trekken maar het voelt gewoon zo heerlijk. Zijn zachte lippen op de mijne. We trekken genietend terug waarna ik mijn ogen open sper en Chantal zie kijken. Ze rent terug naar binnen. ‘Shit!’ Roep ik en ren naar Chantal. Ik zie haar binnen. Ze weet niet wat ze moet doen en draait rondjes. Niall houdt haar vast en zoent haar. Ik slik en ren naar Chantal. Ik verbreek hun zoen en duw Chantal tegen de muur. ‘Zoey, what the hell!’ Gilt ze in mijn oor. ‘I-He-het was niet de bedoeling. Het ging gewoon vanzelf.’
‘Dit is niet gewoon Zoey. Je moet begrijpen dat je geen twee vriendjes kan hebben.’
‘Weet ik…’
‘Ik-wat moet ik nu doen dan? Ga je het zelf tegen Aaron vertellen?’
‘Nah. Ik denk het niet.’
‘Hij heeft recht op de waarheid.’
‘Hij zou me niet meer vertrouwen…’
‘Liegen in een relatie hoort niet. Zeg hem dat het niet expres was.’
Ik zucht en zie Cameron samen met Nash richting Aaron gaan. Nash gebaart dat Cameron naar mij moet gaan. ‘Wat…’ Zeg ik in mezelf en loop naar Nash en Aaron.
‘Het is mijn schuld, Aaron.’ Zegt Nash. ‘Wat is jouw schuld?’ Vraagt Aaron. ‘Ik zoende haar, zij niet mij.’ Aaron zet zijn vijfde bier op de bar en staat dreigend op. Hij vertelde me dat hij na drie biertjes al ladderzat zou zijn, dus is hij dat nu sowieso. ‘Heb je Zoey gezoend?’ Dreigend loopt hij op Nash af. Hij knikt langzaam waar hij zoveel spijt van gaat krijgen. Nash krijgt direct een vuist in zijn gezicht. Aaron wil nog een keer slaan maar ik spring ertussen. Ik wil iets zeggen maar voel opeens harde knokkels in mijn gezicht. Ik zie bloed druppelen op mijn wit jurkje. Mijn neus en mond doet pijn. ‘Ik voel me niet goed…’ Mompel ik en wordt meteen opgevangen door Nash. ‘Hup, naar huis!’ Hoor ik Nadja hysterisch gillen voordat ik alleen maar zwart voor mijn ogen zie.

Ik word gewekt door de fluitende vogeltjes en de zee die dingen laat aanspoelen. Oh nee, het zijn de auto’s die voorbij zoeven met enorm veel kabaal. Vergeet het irritante getoeter niet. Voorzichtig open ik mijn ogen maar zie niemand. Ik lig in mijn bed. Alleen. Wat gezellig… Een flinke hoofdpijn begint. Ik kreun en ga rechtop zitten. Het doet alleen maar meer pijn. Ik doe alsof ik de pijn vergeet wat helpt. De hoofdpijn was maar voor even. De kamerdeur gaat open en ik zie Niall door het spleetje gluren. Ik giechel en gebaar dat hij naar binnen mag komen. ‘Gaat het al?’ Vraagt hij en komt op mijn bed zitten. ‘Ja, wat is er gebeurt?’ Niall pakt een spiegeltje en geeft het aan mij. Nieuwsgierig hoe ik eruit zie open ik die en schrik me vervolgens dood. ‘Mijn leven is voorbij!’ Gil ik. ‘Vertel de gast van de begrafenis dat ik gummyberen op mijn graf wil…’ Niall grinnikt en legt zijn hand op de mijne. ‘Je gaat heus niet dood.’
‘Nah, waarschijnlijk maak ik mensen dood door mijn afschuwelijk gezicht. Eén keer kijken en je bent dood.’
‘Natuurlijk niet.’ Op dat moment komt Aaron binnen. Wanneer hij me ziet slikt hij. ‘Wat is er gebeurt?’ Vraag ik nogmaals. ‘Ik heb je geslagen.’ Ik schrik. ‘Heb je me geslagen?’
‘He-het was per ongeluk. I-ik was hartstikke dronken maar het was niet de bedoeling. Ik wilde Nash slaan maar jij sprong ertussen.’ Legt hij uit. ‘Waarom wilde je Nash slaan?’ Opeens herinner ik me het weer. ‘Hij zoende je.’
‘Ik zoende hem. Eigenlijk.’
Ik zie dat Aaron ervan schrikt. ‘Waarom?’ Ik haal mijn schouders op. ‘Het ging gewoon vanzelf.’ Zeg ik alsof het een doodnormale situatie is. ‘Zoey, ik kan begrijpen dat je veel dingen lastig vind, maar je moet begrijpen dat je niet met anderen kan zoenen in een relatie!’


Reacties:

1 2 3

katniss
katniss zei op 12 dec 2014 - 16:36:
Snel verder!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 11 dec 2014 - 18:38:
echt heel snel een nieuw hoofdstuk!!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 11 dec 2014 - 18:38:
this is awesome!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 11 dec 2014 - 13:27:
Snel verder! X


x1Dx
x1Dx zei op 10 dec 2014 - 18:05:
Super leuk!!
Jai is echt super!!!
Lig heel de tijd in een deuk!! Haha x