Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 17 ~ Going home

Crazy {Afgerond}

15 dec 2014 - 19:17

1141

8

456



17 ~ Going home

Image and video hosting by TinyPic

Ik zucht diep. ‘Als het toch per ongeluk gaat!’ Schreeuw ik boos. Aaron zet zijn handen in zijn zij. ‘Was jij dronken dan?’ Ik schud mijn hoofd. ‘Zoenen gaat zonder dat je dronken bent niet expres. Toch Niall.’ We kijken beiden Niall aan die denkt onopvallend weg te kunnen glippen. ‘En toch heb je het fout! Waarom zeur jij zo?’ Boos kijk ik hem aan. ‘Ja wat denk je? Al mijn vertrouwen zijn weg.’
‘Nou, dan had je al geen vertrouwen in me. Als het nu allemaal weg is.’
‘Misschien had ik dat wel helemaal niet. Nooit gehad.’
‘What the fack, Aaron!’
‘Ik zei toch misschien.’
‘Ik weet ook wel iets,’ ik sta op en ga voor Aaron staan. ‘Misschien is Nash wel veel leuker dan jou.’ Ik geef hem een mep tegen zijn wang. ‘Die kreeg je nog terug.’ Ik loop naar de deur. Ik open hem en doe een stap naar de gang. ‘Ik weet wel zeker dat hij leuker is dan jou.’

‘Ik weet wel zeker dat hij leuker is dan jou, waren mijn laatste woorden voordat ik de deur dichtgooide.’ Geschrokken kijken Rachel, Nadja en Chantal. ‘Maar… Je wilt dus terug naar Miami?’ Vraagt Nadja. Ik knik en neem een slok van mijn Starbucks ijskoffie. ‘Is dat niet teveel?’ Vraagt Rachel. ‘Ja inderdaad, en je film dan?’ Vraagt Chantal er meteen achteraan. ‘Tja. Ik weet niet of ik nog wel zin in die film heb.’
‘Waarom niet?!’ Gilt Chantal. Ik zucht diep. ‘Het belangrijkste is: gaan jullie mee?’ De meiden kijken elkaar aan. ‘I-ik. Maar Niall dan.’ Stottert Chantal. ‘En Jai?’ Vraagt Rachel. ‘Vergeet Liam niet.’ Voegt Nadja er zich aan toe. ‘Goed. Ik ga wel alleen.’ Ik neem nog een slok. ‘Mijn spullen zijn trouwens al verhuisd. Naar huis. Ik kan niet wachten om Lindy, Jake, pap en mam weer te zien. En vergeet mijn vriendinnen niet.’ Chantal rolt haar ogen. ‘Oké. Ik ga mee. Jou kan ik al helemaal niet missen.’ Ik klap in mijn handen. ‘Dan ga ik ook wel. Misschien wordt het nog wel wat met Jake.’ Glimlacht Rachel. Een brede glimlach is te vinden op mijn gezicht. We kijken Nadja aan die een slok van haar ijskoffie neemt en totaal niet oplet. ‘Huh, wat?’ Vraagt ze verstoord uit haar dagdroom. ‘Of je ook meegaat met ons terug naar ons mooie Miami.’ Legt Rachel uit. Nadja denkt even na. ‘Met jullie, ja zeker.’ Ook zij glimlacht. Mijn mobiel trilt in mijn zak en ik haal hem eruit. Incomming call Aaron. Ik zucht een neem op.
‘Het spijt me zo Zoey. Ik wil je niet kwijt.’
‘Jij geeft mijn geen tweede kans dus je kan oprotten.’
Ik hang meteen op en stop mijn mobiel weer in mijn zak. ‘Ik vlieg weg uit New York over vijf uur. Oké?’ Zeg ik tegen mijn vriendinnen waarna ik opsta om nog even te gaan shoppen.
Mijn handen glijden over een jurkje. ‘Niet met uw handen aankomen!’ Roept een mevrouw vanachter de balie. Ik grom en pak het potje kaneel die ik had gekocht omdat hij er zo mooi uit zag. Ik schud het potje leeg op mijn handen, wrijf en ga over het jurkje waar ik niet aan mocht komen. Terwijl de vrouw met grote ogen toekijkt glimlach ik tevreden en loop de winkel weg. Ik besluit een sandwich te halen bij de bakkerij. Ik bestel mijn broodje en neem plaats aan en tafel. Ik kijk uit het raam en zie Nash voorbij lopen. ‘Nash!’ Gil ik wat hij hoort en naar binnen komt. ‘Hey.’ Hij komt tegenover me zitten. ‘Wil je ook iets?’ Vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. ‘Mag ik nog een sandwich, sir?’ Vraag ik. Beledigd kijkt de meneer om. ‘Ik ben een vrouw, ja!’ Gilt ze woedend. ‘Oow… Hihi.’ Ik sla mijn handen voor mijn mond terwijl Nash ook moet lachen. ‘Ik vlieg naar huis vandaag.’ Zeg ik. Nash kijkt me even zonder iets te zeggen aan waarna hij begint te grijnzen. ‘Ik ook, dan kunnen we samen.’ Ik knik. De vrouw die ik zonet heb uit gescholden gooit de broodjes zowat op tafel. ‘Alsjeblieft.’ Mompelt ze boos. Maar serieus, ik was sowieso niet de enige die dit dacht. Ik weet het zeker. Ik neem een hap van mijn broodje tegelijkertijd met Nash. Ik neem een slok van mijn drinken, ook tegelijkertijd met Nash. Ik neem nog een slok, nogmaals tegelijkertijd met Nash. Ik begin te lachen en proest alles uit in Nash zijn gezicht. ‘Ik hou ook van jou.’ Lacht hij mijn speeksel gemengd met sinaasappelsap wegvegend uit zijn gezicht. ‘Awh, sorry babe.’ Ik geef hem een knipoog waardoor hij lacht.

‘Alright.’ Ik pak mijn cowboybag en gooi hem over mijn schouder. We nemen afscheid van elkaar aangezien de jongens hier willen blijven. Mijn vriendinnen vinden het moeilijk, snap ik ook. Mijn ogen rollen naar Chantal die Niall zoent! Zoent! Ik giechel en zie Aaron langzaam tevoorschijn komen. Hij ziet er niet uit. Zijn haar helemaal door de war, wallen onder zijn ogen. Is hij er dan wel kapot van? Wanneer Aaron me ziet loopt hij zo snel mogelijk naar me toe. ‘En dit is dus onze Aaron. Verwaarloosd zichzelf, maar ja, wie boeit dat?’ Jai slaat met een pretface zijn arm om Aarons nek. ‘Sexy hoor, Aarontje.’ Jai wijst naar de sixpack. Ik slik even waarna ik mijn blik weer richt op zijn gezicht.

Pinggg! Aaron kijkt me genietend aan. Ik kijk weer naar mijn mobiel en zie het berichtje van Zayn. Verschrikt laat ik mijn mobiel uit mijn handen vallen en kruip omhoog. ‘Wow,’ Aaron stopt de auto in de berm. ‘What is going on?’ Ik schud mijn hoofd en pak mijn mobiel weer. Hij zit in Miami, ik in New York. ‘Gewoon, ik heb last van spastische aanvallen.’ Lieg ik. Starend lees ik de berichtjes die binnenkomen.

Als ik terug ga, ga ik weer naar Zayn. Ach, wat heb ik nog te verliezen. Aaron opent zijn mond om iets te zeggen maar Nash laat hem niet uitpraten. Hij staat in de deuropening wat te neuriën. Aaron heeft zo tee zien geen zin meer om iets te zeggen en vertrekt weer naar zijn half lege kamer. ‘We moeten gaan.’ Zegt Nash. Ik knik en knuffel de jongens nog even. ‘Ik stuur wel een fotootje van jankende Aaron.’ Zegt Niall. Ik schud mijn hoofd. ‘Maar zorg wel goed voor hem.’ Rachel die net druk aan het praten is staat opeens flink te zoenen met Jai. Jai heeft zich helemaal voorover gebogen naar Rachel. Ik lach en knipoog naar Nadja die met open mond staat te kijken. ‘Laat ze maar even…’ Fluister ik naar haar.

Oké babes. Als je niet meer mee wil lezen MELD HET DAN GEWOON EFFE DAN HOEF IK JE NIET HONDERD DUIZEND KEER OP KEER EEN MELDING TE GEVEN JA. Haha, bitchy aanval -,- Maar serieus, als je niet meer mee wil lezen zeg het maar mevrouw C:


Reacties:

1 2

katniss
katniss zei op 17 dec 2014 - 17:51:
Ik lees nog gewoon mee maar ik lees meestal pas heel laat een hoofdstuk en vergeet nog wel eens te reageren, sorry
Leuk en snel verder!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 16 dec 2014 - 19:44:
Leuk! Ik blijf meelezen hoor!! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 16 dec 2014 - 19:12:
ik lees nog gewoon mee maar ben niet zo vaak online........
snel verder!!
xx


xHiimacookie zei op 15 dec 2014 - 21:29:
Ik ga Jai in mijn koffer stoppen voor kerst jammer dat hij niet mee gaat haha


Nadja
Nadja zei op 15 dec 2014 - 20:29:
Superleuk vorige stuk wou t reagere nii echt sorry hahaxx lees zeker nog mee