Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~31~

The pressure of love (AF)

22 maart 2015 - 20:01

2692

6

467



~31~

Image and video hosting by TinyPic

~Zayn~

Ik rij door heel New York heen, Manhattan, Brooklyn, the Bronx, Queens en Staten Island, maar nergens heb ik Nola nog gevonden. Nu ben ik opnieuw in Manhattan. Ik rij langs de Upper East Side, hier is het huis van Levi, daar zou ze kunnen zijn, maar ik denk dat ik beter een stuk door kan rijden. Misschien is ze in de studio? Mijn bezorgdheid word groter en groter, waar is ze? Ik ga langs de kant staan, aangezien je niet met je mobiel achter het stuur mag zitten en zoek Nola op. Als ik haar heb gevonden, druk ik op het groene telefoontje. Dit is al de twintigste keer dat ik haar bel, maar nog altijd krijg ik haar voicemail. Nu ook weer. Grr, waarom neemt ze haar telefoon nou niet op? Ik gooi mijn mobiel op de passagiersstoel en rij verder. Ik kan net zo lang doorgaan met zoeken als ik zelf wil, ik hou niet op met zoeken, ik moet en zal haar vinden. Dan schrik ik van een meisje die bijna tegen mijn auto aankomt, omdat ze zomaar de weg over rent. Ik trap op mijn rem en stap uit.
,,Gaat het wel?” Ze knikt en krijgt dan even grote ogen.
,,Jij bent Zayn Malik!” roept ze uit en nu komen er nog meer meiden om me heen staan.
,,Dat klopt. Maar je moet eerst naar links en rechts kijken als je oversteekt, zomaar oversteken is gevaarlijk.”
,,Kom je voor Miley Cyrus?” ik kijk een meisje aan die net aangelopen is.
,,Ja, weet je waar ze is?”
,,Natuurlijk. Ze is in de studio, alleen laten ze niemand binnen.”
,,Miley is daar binnen?” Ik wijs naar de studio van Mike. De meiden knikken blij, beginnen even te gillen en rennen dan naar de studio. Is het waar? Is Nola daar? Ik wil er niet langer over nadenken, haal mijn autosleutels uit het contact en doe mijn auto op slot. Dan krijg ik maar een boete omdat ik midden op de weg geparkeerd sta. Ik ren achter de meiden aan, tot aan de studio. Alle meiden die er staan kijken me aan met grote ogen. Ik hoor allerlei klikken, ze maken dus foto's van me, maar dat maakt me niet uit. Ik moet kijken of Nola hier is, of het waar is wat ze zeggen. Ik wurm mezelf door alle meiden heen, ik hoor wat gegiechel als ik de meiden aanraak. Duidelijke Directioners, maar nu is Nola even belangrijker. Yes, ik sta vooraan en ik zet mijn handen in het glas. Ik zie Mike zitten, maar Nola nergens. Ik kijk een meisje naast me aan. ,,Waar is Miley dan?”
,,Ze was er net, nu is ze weg. Misschien naar de toilet?” Ja, dat zou best kunnen. Dan moet ik hier dus even wachten. ,,Ben jij echt Zayn Malik?” vraagt ze dan. Ik knik. ,,Jij bent echt geweldig.”
,,Dank je wel. Ben je ook fan van Miley Cyrus?”
,,Ja, wie niet. Hallo, heb je Wrecking Ball nooit gehoord? Of I hope you find it?”
,,Wrecking Ball wel, dat was een wereldwijde hit. Die andere niet.”
,,I hope you find it, heeft ze volgens geruchten over een jongen geschreven. Een jongen die haar hart gebroken heeft.”
,,Had.” Nu valt haar mond open.
,,Ging dat nummer over jou?”
,,Ik denk het. Ik had haar hart gebroken, maar nu zijn we weer gelukkig.”
,,Heb jij verkering met Miley Cyrus?!” nu kijkt iedereen me aan en net als ik 'ja' wil zeggen, beginnen de meiden te gillen.
,,MILEY!!” roept er één heel hard. Ik kijk door het raam en begin gelijk te glimlachen. Het is waar! Ze is hier! Ik kan het niet laten en klop op het raam. De geschrokken blikken van Mike en Nola kijken me aan. Zal ze me binnen laten?

~Lindy~

Niall en ik zitten nog in de auto, we hebben non stop gezocht maar Nola niet gevonden. Hopelijk hebben de anderen meer geluk. Ik begin me nu toch wel zorgen te maken. Waar is ze? Waarom belt of sms't ze niet? Niall slaat zijn arm om me heen, aangezien we stil staan langs de kant van de weg.
,,Geen zorgen, ze komt heus wel terecht.” Zegt hij en ik haal mijn schouders op.
,,Ik heb de ergste scenario's in mijn hoofd, ik wil ze niet denken, maar ik kan niet anders. Nola is al uren verdwenen, misschien is ze wel ontvoerd voor losgeld of verkracht en ergens achter gelaten in the middle of nowhere.”
,,Schatje, zo moet je niet denken. Nola komt veilig thuis, daar gaan we voor zorgen. Zayn is ook al uren naar haar op zoek, als hij haar niet vind dan vind één van ons haar wel. Ze kan zich nergens verstoppen, ze is beroemd weet je nog wel? Elke paparazzi volgt haar, staat er niks op Twitter?”
,,Je bent een genie!” roep ik uit en ik pak mijn mobiel. Natuurlijk! Dat ik daar niet aan gedacht heb, Nola is Miley Cyrus en ze kan niet meer normaal over straat. Er zal vast en zeker wel een foto van haar staan. Ik scroll de berichten door op Twitter, totdat ik een foto van Zayn voorbij zie komen. Ik klik op het bericht: OMG! Ik heb zojuist @ZaynMalik gespot. Twee beroemdheden op één dag, kan het nog beter? @ZaynMalik you're amazing! @mileycyrus, I love you! <3 Waar is dit? Ik zoek naar een herkenningspunt, maar ik kan het niet herkennen. Het enige wat ik zie zijn dranghekken en een winkel. Mensen staan achter de dranghekken, maar waar is het? Geen idee. Ik woon ook nog niet zo heel lang in New York, dus ik kan ook niet alles herkennen. Ik laat Niall de foto zien. ,,Heb jij enig idee waar dit is?”
,,Uhm, nee maar het gebouw lijkt op een winkel. Zit de studio waar Nola opneemt niet tegenover een Primark? Zou dit de Primark zijn?”
,,De studio van Mike!” roep ik uit. Dat ik het niet herkende! ,,Ze moet daar wel zijn! De Primark zit daar inderdaad tegenover.”
,,Zeg jij maar de weg.” Zegt Niall en start de motor weer. Ik knik en terwijl Niall wegrijdt, wijs ik hem de weg. Eindelijk! Eindelijk hebben we Nola gevonden!

~Amber~

,,En? Hebben jullie haar al gevonden?” Michael kijkt me aan, terwijl hij naar buiten komt.
,,Zie jij haar nu bij me?” Ik weet dat ik chagrijnig klink, maar ik maak me gewoon zorgen. Ik weet niet waar ze is. En de anderen hebben haar ook nog niet gevonden. Lindy of Melina zou me dat dan toch wel laten weten?
,,Sorry, ik wist niet dat je boos werd.”
,,Het spijt me Michael, maar ik maak me gewoon zorgen. Wat als er straks iets ergs gebeurd is?”
,,Zo moet je niet denken.” Ashton komt naast Michael staan en kijkt me aan.
,,Ik weet niet meer wat ik moet denken. Er kan van alles gebeurd zijn. Waarom loopt ze toch altijd weg als er problemen zijn?”
,,Misschien is ze wel bang.” Calum komt naar me toe en slaat zijn arm even om mijn schouders.
,,Nola bang? Waarvoor dan? Ze is nooit bang.”
,,Om jullie te verliezen.”
,,Verliezen? Nola verliest ons niet.”
,,Hoe weet zij dat? Ze denkt misschien dat jullie haar vergeten.”
,,Dat is echt onzin.”
,,Praat met haar, dat verhelderd de boel wel.”
,,Ja, ik zal met haar praten. Als ze nog terug gevonden wordt.” Zuchtend loop ik ons huis in en zie Lucas en Louis zitten. Hoopvol kijk ik Lucas aan, maar hij schudt zijn hoofd. Verslagen ga ik op de bank zitten. Ze kan toch niet in rook zijn opgegaan? Waar is ze?!

~Melina~

Ik baal als een stekker. Liam en ik hebben heel Queens afgezocht, maar Nola niet gevonden. Ik denk niet dat ze in Staten Island is, dat is te ver weg. De grootste kans hebben Amber en Harry. Zij zoeken in Manhattan, maar Zayn zoekt natuurlijk overal. Dus als er iemand is die Nola kan vinden is het hij wel. Levi woont daar en de studio van Mike zit ook in Manhattan. Het is onwaarschijnlijk dat ze daar niet is.
,,Hopelijk vinden Am en Harry haar snel, over twee uur is het donker.”
,,Schat, we doen allemaal ons best. We gaan haar vinden. Ze is al vaker weggeweest en altijd hebben we haar weer terug gevonden.” Liam heeft gelijk. Ik moet nu niet opgeven en geloven dat Nola gevonden word.
,,Zullen we nog één rondje doen voor de zekerheid?” Liam zucht even.
,,Schat, we doen al uren hetzelfde rondje. Denk je niet dat we Nola allang gevonden hadden als ze hier was?”
,,Je hebt gelijk. Ga maar terug naar huis dan.” Liam knikt en rijdt weg van Queens, richting ons huis. Ik kijk uit het raam. Waarom is ze niet te vinden! Bellen gaat ook niet, want ze heeft haar telefoon uit staan.
,,Maak je nou niet al te veel zorgen. Misschien heeft één van de anderen haar wel gevonden en zit ze lekker op de bank.” Ik schiet in de lach. Ja, daar zie ik Nola wel voor aan. De andere meiden trouwens ook hoor. Eerst iedereen ongerust maken en dan op de bank zitten alsof er niks gebeurd is. Nou ja, ik hoop dat Liam gelijk heeft en dat ze thuis is.

~Nola~

Ik word vrolijk als ik mijn fans buiten de studio zie staan. Echt ongelooflijk hoe snel nieuws over Twitter gaat. Ik ben hier echt net. Die man had me afgezet aan het begin van Manhattan en dus moest ik nog een heel stuk met de bus. Niemand herkende me in de bus, ik had mijn capuchon en mijn zonnebril op. Misschien vermoedde twee meiden het wel, want ze bleven maar naar me kijken met een zoekende blik.
,,Dus zullen we naar het contract kijken?” Mike kijkt me aan. Opeens word ik heel zenuwachtig.
,,Sorry, maar ik moet echt even naar de toilet.” Zonder op antwoord te wachten, loop ik al weg.

Het water beland in mijn gezicht als ik water over mijn gezicht gooi. Ik moet wat rustiger worden, er is niks om zorgen over te maken. Als ik aan het contract denk, komen er zoveel vragen in mijn hoofd, zoveel vragen die ik Mike moet stellen. Natuurlijk heb ik nagedacht en een keuze gemaakt, maar alles hangt af van het antwoord van Mike. Ik weet wat ik wil en hopelijk gaat Mike er ook mee akkoord, want als hij dat niet doet, doe ik de tour ook niet. Even haal ik diep adem en loop dan weer terug. De meiden beginnen te gillen en ik glimlach. Mijn fans zijn te gek! Gelukkig luisteren de bewakers naar me en laten ze niemand binnen.
,,Miley, kunnen we nu dan kijken naar het contract?” Ik knik en wil gaan zitten als ik geklop hoor. Ik kijk naar het raam en zie Zayn. Wat doet hij nou hier? ,,Wil je dat ik hem erin laat?”
,,Ja, dat is mijn vriend.” Mike gebaard de bewaker dat hij Zayn naar binnen mag laten. Hij doet wat hem gevraagd word en meteen trekt Zayn me in een omhelzing.
,,Waar was je al die tijd? We maken ons zo'n zorgen!”
,,Buiten aan het nadenken. Ik had tijd nodig om na te denken.”
,,Je hebt wel na kunnen denken. We hebben ons echt zorgen gemaakt. Je mobiel stond ook uit, we hebben wel honderd keer geprobeerd te bellen.”
,,Jullie hoeven jullie echt geen zorgen om me te maken, ik ben oké.”
,,Miley, we moeten nu echt het contract bekijken.” Ik knik en ga zitten. Zayn pakt een stoel en komt naast me zitten. ,,De tour begint op Valentijnsdag, dus veertien februari. Je eerste concert is in Canada, Vancouver om precies te zijn. Van zestien februari tot en met vijfentwintig maart ben je in Noord-Amerika. Tacoma, Anaheim, Los Angeles, Oakland, San Jose, Phoenix, Las Vegas, Denver, Omaha, Rosemont, Milwaukee, St. Paul, Dallas, Tulsa, San Antonio, Houston, New Orleans, Tampa, Miami, Orlando en Atlanta zijn de steden van Noord-Amerika.”
,,Heb ik elke avond een show?”
,,Nee, niet elke avond. Af en toe zit er een dag rust bij. We houden goed rekening met je Miley.” Ik knik.
,,En daarna?”
,,Weer Canada. Montreal en Toronto. Daarna heb je nog zeven shows in Noord-Amerika.”
,,Dus ik ben tot drie april in Noord-Amerika en Canada?”
,,Tot en met dertien april, aangezien je ook een paar dagen rust hebt.”
,,En na Noord-Amerika, waar ga ik dan heen?”
,,Zes mei heb je een show in Londen.”
,,Europa. Je gaat naar Europa No...” Ik kijk Zayn aan, met een blik van; zeg mijn eigen naam niet. ,,Uhm...Miley.”
,,Ja, dat klopt.” Zegt Mike. ,,Je gaat daarna naar Europa. Eerst Engeland, Schotland, Noord-Ierland, Ierland, daarna Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Portugal, België en als laatste Nederland.”
,,Heel Europa dus?” Mike knikt. Wow, dat zijn veel shows en ook veel fans. Ik wist niet dat ik zoveel fans had. Ja in Amerika heb ik miljoenen fans, maar dat mijn 'Smilers' ook in Nederland, Spanje of België zouden zitten. Ik voel me best trots. ,,En wanneer is die laatste show in Nederland?”
,,Tweeëntwintig juni.”
,,Dat zijn dus al vier maanden dat ik weg ben.”
,,Dat klopt, maar je blijft negen maanden weg.”
,,Wat...?! Waarom zo lang?”
,,Dat is nou een wereldtournee, die kan je niet in een paar weken doen. Na Europa heb je nog een keer Noord-Amerika en Zuid-Amerika, dan Nieuw-Zeeland en je eindigt in Australië.”
,,Australië?!” Wat moet ik in godsnaam in Australië?! Ik wil er graag heen hoor, maar Australië is uren verwijderd van New York. Uren? Misschien wel dagen! Dat betekend dus ook een tijdsverschil en dat betekend dan weer dat ik geen contact kan houden met de meiden! Dat gaat dus mooi niet door!
,,Ja, Australië. Daar zijn ook veel fans van jou.”
,,Maar als ik in Australië zit, kan ik geen contact houden met de meiden. Dat kan je dus wel vergeten.”
,,Luister nou verder, er zijn veel goede punten aan deze tour.”
,,Ik mag mijn eigen voorprogramma kiezen?”
,,Nee. In Noord-Amerika heb je de eerste shows Icona Pop als voorprogramma en de tweede keer Lily Allen.”
,,En Zuid-Amerika?”
,,Nog niemand, daar zijn we nog mee bezig.”
,,En Europa?”
,,Verschillende artiesten, die populair zijn in het land waar je een show hebt.”
,,Ik heb nagedacht over deze tour, terwijl ik buiten was en alleen kon zijn.”
,,En?”
,,Ik heb besloten dat ik de tour ga doen.”
,,Dat is mooi, heel mooi.” Mike staat op en steekt zijn hand uit. Zayn kijkt ook blij. Ja, deze kans kan ik niet laten schieten. Ik kijk Zayn aan.
,,We skypen elke dag oké?”
,,Je blijft eerst toch in Amerika? Dan kan ik toch naar je shows toekomen. Pas als je naar Europa en Australië gaat, skypen we.” Waarom is Zayn zo lief voor me? Waar heb ik hem aan verdiend?
,,Gefeliciteerd Miley.” Mike steekt opnieuw zijn hand uit. Ik kijk hem aan.
,,Ik was nog niet klaar. Ik wil de tour heel graag doen, maar alleen als mijn drie beste vriendinnen mijn voorprogramma mogen zijn.”
,,Lindy, Amber en Melina jou voorprogramma?” Zayn kijkt me vragend aan en gaat ook staan, aangezien Mike en ik ook staan.
,,Ja.”
,,Durven ze dat dan? Amber wilde niet eens de zang-opleiding doen vertelde je toch?”
,,Ja, maar nu ze erop zit, heeft ze het echt naar haar zin. Ik weet zeker dat ze het geweldig vinden als ze mee mogen en ik wil niets liever dan dit met ze doen. Ik overleef één dag zonder hun echt niet.” Ik kijk Mike weer aan. ,,Dus ik doe de tour alleen als ze mee mogen en mijn voorprogramma mogen zijn.”
,,Miley, dat kunnen we niet zomaar doen.”
,,Als Lindy, Melina en Amber mijn voorprogramma niet mogen zijn en dus niet mee mogen, doe ik de tour ook niet.” Ik leg de pen, die ik nog in mijn handen had, op het contract die nog steeds op de tafel ligt.
,,Nola.” Fluistert Zayn in mijn oor, maar ik verander niet van gedachten. Mike kijkt me aan, heel bedenkelijk. Gaat hij over stag of niet? Ik wil die tour heel graag doen en hopelijk zegt Mike dat ze mee mogen, want zonder de meiden ga ik helemaal nergens heen!




De foto van die Lindy op Twitter vind (sorry dat je zo ziet dat het gefotoshopt is)


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 24 maart 2015 - 15:58:
verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pleasssssssssssssssssssssss


LoveMichael
LoveMichael zei op 24 maart 2015 - 15:49:
verder


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 23 maart 2015 - 9:56:
Ik hoop voor de meiden dat ze mee mogen
-xoxo


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 23 maart 2015 - 7:29:
Hopelijk kunnen de meiden meee


Nynlufx
Nynlufx zei op 22 maart 2015 - 20:41:
Tuurlijk Zayn, het eerste wat je zegt tegen half hyperventilerende tienermeisjes is dat ze uit moeten kijken als ze de straat oversteken