Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~32~

The pressure of love (AF)

24 maart 2015 - 17:51

2204

8

518



~32~

Image and video hosting by TinyPic

~Lindy~

Ongeduldig zit ik op de bank. Niall heeft zijn arm om me heen geslagen en zit naast me. Waarom belt ze nou niet? De hele tijd dat ik terug ben, heb ik mijn mobiel stevig in mijn handen, voor het geval dat ze belt maar ze belt niet. Waarom niet? Waar is ze? Amber zit heel zenuwachtig op het tafeltje te tikken met een pen, normaal zou ik het echt heel irritant vinden, maar nu maakt het me niks uit. Het enige wat me uitmaakt is dat Nola veilig en wel thuis komt. Melina zit op de schoot van Liam, met haar hoofd op zijn schouder. Lucas kijkt de twee de hele tijd aan, maar doet gelukkig niets. Een gevecht tussen Lucas en Liam, daar heb ik geen zin in en dat is ook niet nodig. Lucas moet zich erbij neerleggen dat Melina echt gelukkig is met Liam en volgens mij beseft hij dat nu ook. Louis zit wat te wiebelen op de stoel. Waarom hij zenuwachtig is, weet ik niet. Nola wilt hem niet zien en ik denk niet dat ze blij is dat hij er ook is, maar ja we kunnen hem niet wegsturen. Niet nu Nola nog niet terug is. Weer zucht ik even. De blauwe ogen van Niall kijken naar mij.
,,Schatje, het komt wel goed. We zijn naar de studio gereden, maar haar daar niet gezien. Als ze daar al was en het geen grapje was. Twitter staat af en toe ook vol geruchten.”
,,Ik weet gewoon zeker dat ze daar is. Misschien hadden we daar moeten blijven.”
,,Als ze daar is, neemt Zayn haar mee terug. Zayn is bij de studio, dat zag je op de foto. Misschien was ze net naar de toilet toen wij bij de studio aankwamen, dat we haar daarom niet zagen.” Niall heeft gelijk. Nola is in de studio, dat moet wel want we hebben overal al gekeken en gezocht. Zayn neemt haar vast en zeker wel weer mee naar huis, daar moet ik in geloven. Ik laat mijn hoofd zakken op de schouder van Niall. Ik zie dat Melina en Amber zich nog meer zorgen om Nola maken dan dat ik doe. Die twee kunnen niet stil zitten. Amber tikt met de pen op de tafel, elke keer weer een andere melodie en Melina kan niet stilzitten op de schoot van Liam. Ik hoop gewoon dat Zayn heel snel weer thuis komt met Nola en dat alles goed gaat met Nola.

~Melina~

Ik kijk naar Lindy. Ik snap niet dat ze zo rustig kan blijven. Nola is echt al uren weg en we hebben haar niet kunnen vinden. Komt het doordat ze denkt dat Nola in de studio is? Dat ze erop vertrouwd dat mensen de waarheid vertellen op Twitter? Niall verwoordde het goed. Twitter staat echt vol geruchten en dat vind ik best vervelend. Mensen moeten niks gaan verzinnen, alleen maar om aandacht op zich af te roepen. Ik geloof best dat Zayn daar was, maar of ik moet geloven dat Nola daar ook is, geen idee. Ik weet echt niet wat ik moet denken, maar ja wie wel? Nola is weggerend en nu, uren nadat ze weggerend is, is ze nog steeds niet terug en nu begint het toch wel al wat donkerder te worden. In het donker kan je natuurlijk niemand vinden. Moeten we Zayn niet bellen? Vragen of hij Nola gevonden heeft? Hmmm, zoveel vragen waar ik geen antwoord op weet.
,,Nola komt heus wel weer thuis.” Liam kijkt me aan en geeft me een kus op mijn wang. Ik knik.
,,Ja, dat geloof ik ook wel. Als Zayn haar gevonden heeft, weet ik ook zeker dat hij haar mee neemt naar huis, maar ik vroeg me dus af of we Zayn niet moeten bellen.”
,,Bellen? Waarom zouden we hem moeten bellen?” Louis kijkt me nu verbaasd aan. Louis zit in de stoel en valt bijna in slaap. Hij vind het onderwerp 'Nola' dus niet zo belangrijk als wij dat vinden. Heeft hij überhaupt ooit wel iets om haar gegeven? Hij haalt bij Nola het bloed onder haar nagels vandaan en dat begon natuurlijk allemaal doordat hij Lindy gebruikt had. Nola haat hem echt. Nola haat echt nooit iemand, behalve Louis. Op Liam is Nola ook al bijna op randje om hem te haten. Ik zie dat Nola hem nu steeds meer afkeurt omdat hij zo jaloers is. Moet ik dat ook gaan doen? Doe niet zo raar! Spreek ik mezelf toe. Nee, ik hou van Liam en ik wil hem niet kwijt. Ook al is hij soms heel jaloers, hij houdt van mij en dat is het belangrijkste, toch?
,,Nou, om te vragen of hij Nola al gevonden heeft. Wil je dan niet weten of ze gevonden is?”
,,Natuurlijk wel, maar we kunnen toch beter gewoon afwachten.”
,,Louis, dat doe ik al uren, maar ik heb Nola niet gezien. Denk je nou echt dat ik nog meer uren kan wachten? Ik moet gewoon weten of Zayn haar gevonden heeft. Jij geeft toch ook om haar of niet?” Oké, ik klink nu echt boos, maar ik ben geïrriteerd. Het klinkt echt alsof Nola hem niks boeit. Alsof het niet erg is als Nola onder een auto ligt of verdronken is.
,,Natuurlijk geef ik om Nola, maar ik heb gewoon het idee dat het geen zin heeft om je zorgen te maken. Nola is oké.”
,,Hoe weet je dat nou? Straks heeft Zayn Nola naar een ziekenhuis moeten brengen.” Amber houdt op om met de pen op de tafel te tikken en kijkt Louis boos aan.
,,Dat heeft hij niet.”
,,Hoe kan jij dat weten? Heb je contact met Zayn?” Lindy kijkt nu ook op.
,,Nee, maar denken jullie niet dat Zayn jullie allang gebeld had als er echt iets ergs met Nola gebeurd was?” Ik denk na. Ja, dat zou hij wel gedaan hebben. Natuurlijk doet hij dat, hij weet ook dat wij ons zorgen om haar maken.
,,Daar heb je gelijk in. Toch wil ik Zayn bellen.” Zeg ik en ik pak mijn mobiel. Ik zoek Zayn op en als ik zijn nummer gevonden heb, druk ik op het groene telefoontje. Hij gaat over en over. Zal hij opnemen?

~Amber~

Lindy en ik zijn van de bank gesprongen, letterlijk en zitten nu bij Melina. We zijn natuurlijk ook zo benieuwd. Straks heeft Zayn Nola gewoon gevonden! Dat zou echt te gek zijn. Ik maak me onwijs veel zorgen en dat is natuurlijk ook logisch. Ga maar na, Nola is al jaren mijn beste vriendin, ik kan haar niet missen. Ik was bang dat ze bij een verkeerd iemand ingestapt was en ontvoerd was, of dat ze ergens verkracht was en in the middle of nowhere lag en hopelijk is dat niet gebeurd. Zayn kan haar in elke staat terug hebben gevonden natuurlijk, als hij haar al gevonden heeft. Misschien heeft hij haar wel gevonden, maar niet in levende staat. Oké, stop Amber! Zeg ik tegen mezelf. Hoe durf ik te denken dat Nola dood is? Waarom heb ik altijd de meest negatieve scenario's in mijn hoofd? Waarom kan ik nooit gewoon denken van; Nola komt heelhuids terug! Nee, altijd moet ik van het ergste uitgaan. Daar haat ik mezelf wel voor, maar misschien doe ik dat zodat het alleen maar mee kan vallen. Uiteindelijk word er opgenomen bij Melina en luister ik aandachtig. Lindy daarentegen doet haar handen tegen elkaar en kijkt even omhoog. Het ziet er grappig uit. Net alsof ze gaat bidden.
,,Spannend hé?” Harry kijkt me aan terwijl hij twee armen om me heen slaat. Ik knik.
,,Ja, misschien komt Nola weer terug. Dat is toch wat we allemaal willen? Dat Nola terug naar huis komt?”
,,Ja, ik hoop ook dat ze terug gevonden word. Het was een leuke meid.” Calum kijkt me aan. Oh, shit! We waren helemaal vergeten dat Luke, Ashton, Michael en Calum er waren. Beschamend kijk ik de vier aan en Lindy ook.
,,Sorry, we waren vergeten dat jullie er ook nog waren.” Begint Lindy en kijkt naar de grond.
,,Ja, we waren zo met Nola bezig dat we er niet meer bij nagedacht hadden.” Maak ik haar zin af.
,,Het is niet erg. Het belangrijkste is dat Nola veilig thuis komt.” Michael glimlacht even naar me. Ik ben blij dat de jongens ons vergeven. Het is niet leuk om vergeten te worden. Ik denk even terug aan de woorden van Calum. 'Misschien is ze wel bang...bang om jullie te verliezen', zou dat de reden zijn dat ze de tour niet wilt doen? Dat ze wegliep? Omdat ze denkt dat ze ons kwijtraakt als ze de tour wel doet? Ik snap niet waar ze dan zo bang voor is. Ze blijft toch gewoon dezelfde persoon?
,,Amber, Lindy, jongens.” Ik kijk Melina aan, als ik zie dat ze opgehangen heeft. Ik heb helemaal niks van het gesprek meegekregen en Lindy blijkbaar ook niet.
,,En? Heeft Zayn haar gevonden?” Lindy kijkt Melina vragend aan. Ja, dat wil ik nu ook wel weten. Heeft Zayn haar gevonden en nog belangrijker, in wat voor staat is ze?

~Nola~

,,Miley, dit kan je niet van ons vragen.”
,,Waarom niet? Ik ben toch heel duidelijk? Zonder de meiden doe ik die tour niet, simpel zat.”
,,Zo simpel is dat niet.”
,,Wat is het probleem dan?”
,,Hun school.”
,,Die bel je gewoon op en je zegt dat ik Lindy Lancaster, Melina Tearly en Amber Gulsten mee wil nemen op mijn tour. De directrice zal zelf ook wel begrijpen dat dit een grote kans is voor de meiden en ze dus wel zal moeten laten gaan.”
,,Miley...”
,,Mike, als je dit niet regelt kan je de tour vergeten. Ik ga nergens heen zonder de meiden.”
,,Je bent wel een doorzetter hé?” Ik knik. ,,Oké, prima. Ik zal naar de directrice bellen, weet je toevallig haar naam? Ik zal haar op haar huistelefoon moeten bellen aangezien de school dicht is.”
,,Uhm...mevrouw Smith. Wat was het nou?” Ik moet diep nadenken, het heeft een keer op een papiertje gestaan, maar namen daar ben ik zo slecht in. Opeens weet ik het. ,,Ineke Smith.” Mike pakt zijn mobiel en typt de naam in op telefoongids. Hij klinkt de eerste aan en die belt hij. Ik word even apart genomen door Zayn, die me wat bezorgd aankijkt.
,,Waarom wil je de tour niet doen?”
,,Ik wil de tour wel doen, heel graag zelfs maar niet zonder de meiden.”
,,Waarom wil je dan persé dat de meiden meegaan?”
,,Omdat ik ze niet kan missen. Ik hou van die drie gekke meiden. Ik was geen zangeres zonder hun steun, ik wil iets terug doen en dit kan hun kans zijn om door te breken. Lindy en Melina komen er sowieso wel, maar Amber minder snel. Begrijp me niet verkeerd, Amber kan nu veel beter zingen dan eerst, maar ze moet nog veel leren. Dit is de eerste stap. Als ik ervoor kan zorgen dat ze in de spotlights komen en opvallen, worden hun nummers gedownload en worden ze ook beroemd.”
,,Jij hebt echt alles over voor Lindy, Melina en Amber hé?”
,,Ja, ik zou voor ze sterven als het moest.”
,,Nou, ik hoop dat je dat nooit hoeft te doen. Ik kan je niet missen schat.”
,,Ik jou ook niet, maar ik denk niet dat ik de meiden mee mag nemen en One Direction. Ik moet één van de twee kiezen en sorry maar dan kies ik voor de meiden.”
,,Dat begrijp ik en ik vind het ook niet erg. Het is juist heel lief dat je dit voor ze doet. Dat je ze ook een kans geeft om zich te presenteren. Lindy en Melina kunnen allebei erg goed zingen en bij Amber ben ik het met je eens. Ze kan goed zingen, maar heeft nog hulp nodig.”
,,Wat is dan het probleem?”
,,Nu is er geen probleem meer, ik begreep alleen even niet waarom je de meiden mee wilde.”
,,Mag ik dan nu terug naar Mike? Hij heeft opgehangen.” Ik wijs naar Mike die de telefoon in zijn broekzak stopt. Zayn knikt en ik trek hem mee terug naar Mike. Ik ben heel benieuwd wat er uit het telefoontje gebleken is. ,,En?” Ik kijk Mike hoopvol aan.
,,Ik heb mevrouw Smith gesproken en we zijn het allebei met elkaar eens.”
,,Mogen de meiden mee?”
,,Ja, maar op één voorwaarde.”
,,En dat is?”
,,Dat ze morgen alle drie zes liedjes gezongen hebben in de studio.”
,,Dus zes nummers moeten ze zingen? Dat is toch een kleine cd dan.”
,,Nee, Lindy moet zes nummers zingen, Melina en ook Amber.”
,,Voor morgen?”
,,Ja, zo niet...mogen ze niet mee.”
,,Oké, dan gaan we nu naar huis om ze te halen. Die nummers gaan wel lukken, ik heb nog wel nummers liggen die perfect zijn voor de meiden.” Ik kijk Zayn aan, maar die staat met iemand te bellen. Ik kan wel raden met wie. Lindy, Melina of Amber, één van de drie. Het maakt me niks uit, laat Zayn ze maar vertellen dat ik gevonden ben. Dit nieuws gaan ze fantastisch vinden en ik kan niet wachten om het ze te mogen vertellen! Ik wacht even totdat Zayn opgehangen heeft en daarna trek ik hem mee de studio uit. We stappen in zijn auto en rijden van de studio weg. Op naar huis!


Reacties:

1 2

LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 26 maart 2015 - 21:49:
Superr xx


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 25 maart 2015 - 22:45:
Waarom is het zo snel afgelopen?
Voor mijn gevoel moet er nog zo veel gebeuren!
Hoe gaat het aflopen met de tour? Blijven de meiden bij elkaar? En de boyfriends?
Zo veel vragen!
Xx


Nynlufx
Nynlufx zei op 25 maart 2015 - 18:25:
Go sing a song!!!
Do you wanna sing a sooohooong?
Come on, let's go and singgg,
Miley has some songs for you,
You have to do,
Or you won't come on tour...


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 25 maart 2015 - 15:50:
Wow die hoofdstukken gingen allemaal zo snel, vast omdat ik het met plezier las. Ik ga zeker genieten van het epiloog.
-xoxo


5sosxx
5sosxx zei op 25 maart 2015 - 15:28:
donderdag epiloog en dan is dit geweldige verhaal afgelopen