Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Once Upon A Time | END » Hoofdstuk 13

Once Upon A Time | END

1 mei 2015 - 21:01

1001

6

404



Hoofdstuk 13

Image and video hosting by TinyPic Meet Hook (;

Killian Jones (Hook)

Ik laat mijn matrozen het dek schoonmaken waarna ik van het schip afloop. Voordat ik wegga kijk ik of ik het schip wel goed heb geparkeerd tegen de kust aan. Goedkeurend knik ik naar mijn favoriete matroos. Wanneer ik helemaal klaar ben met checken loop ik naar het kasteel van Nadine. Het nieuws moet ik aan haar vertellen. Hoe blij zou ze zijn met geweldige nieuws. Wie weet krijg ik nog wel een leuke middag met haar…

“Hook,” op Nadines gezicht verschijnt een lach. Na zo’n drie seconden staat de voor me. “Hook, Hook, Hook.” Ze geeft me drie keer een zoen op mijn mond. “Ik heb nieuws,”
“Vertel.”
Ik schenk haar een kleine glimlach en begin het nieuws te vertellen. “Toen ik aan het varen was kwam ik Lindy tegen,”
“Dat vriendinnetje van je?”
“Zoiets ja. Maar Lindy was met Chantal, Zayn en ene Skylinn.”
“Dus?” Nadine tovert een glaasje rum in mijn handen.
“Ze zijn opzoek naar voorwerpen voor een mirabel.”
Ik zie dat Nadine ervan schrikt. “Ik denk dat Skylinn hier is om je te vermoorden, schat.” Voeg ik er nog aan toe. “Ik sterf alleen door een steek van de mirabel.” Nadines mond is ervan open gevallen. “Jazeker,” zachtjes proost ik tegen haar glas rum aan waarna ik het naar mijn mond breng. Beledigd kijkt ze me aan. “Grapje, babe.” Ik neem een slok en zucht diep. “Wat heb ik dit gemist man.”
“Hook, je gaat nu achter ze aan.” Beveelt Nadine me. “En wat nu als ik dat niet wil?”
“Dan zorg ik ervoor dat je het wel wil met een goed voorstel.”
Er verschijnt een grijns op mijn gezicht. “Zo’n voorstel?” Ik kijk naar beneden hopend dat ze weet wat ik er mee bedoel. “Nee, niet zo’n voorstel.” Haar vinger strijkt via mijn borst naar beneden terwijl ze me zachtjes tegen de muur aanduwt. Daar zoent ze me. “Als eerst hak ik je nog hele hand eraf, vervolgens gooi ik je voor de leeuwen en dan gooi ik je lijk in het water. Schatje.” Fluistert ze tegen mijn lippen aan. Ze trekt terug en wijst me streng de deur. Ik loop naar de deur en blijf daar staan. “Als ik ze heb gevonden heb, wat moet ik dan doen?”
“Gebruik je haak. Hook.”

Skylinn Chesterfield

“Wow,” mijn mond valt open van het prachtige bebloemde landschap. “Ja, prachtig. En hoe wil je nu die perpunades vinden?” Vraagt Zayn op een sarcastische toon. “Ik ben een bloemenexpert.” Giechelt Lindy. “Natuurlijk,” klinkt Chantal weer geïrriteerd. “Ga je gang, prinses.” Ik zet mijn handen in mijn zij. Lindy sluit haar ogen en gaat zo te zien op haar neus af. Terwijl Lindy druk bezig is met het zoeken van de perpunades begin ik een gesprek met Zayn. “Wat heb je me nog niet verteld?”
“Wat?”
“Die gebeurtenis Hook, hij zei dat je hét nog niet verteld had.”
“Hoeft ook niet.”
“Ik wil het weten.”
“Dan heb je pech.”
Licht geïrriteerd zucht ik. “Vertel nou Zayn. Please?”
“Okay dan. Hook is gewoon niet te vertrouwen, hij kent iedereen heeft ooit is een relatie gehad met Nadine.”
“Ja dus? Nu heeft hij toch met Lindy.”
“Dat is wat wij denken, maar hij kan goed nog zes andere meiden op zijn schip hebben die hij elke avond gebruikt.”
“Bah. Is hij zo’n typetje?”
“Ja dat is hij zeker.”
Er valt een korte stilte. Dan bedenk ik me iets. “Maar wacht eens even, waarom zou hij zo geheimzinnig doen over dat hij niet te vertrouwen is? Niemand zegt dat toch over zichzelf. Er is vast iets anders.”
“Nee hoor.”
“Je praat tegen de expert op het gebied van liegen. En jij liegt dus vertel de waarheid maar.”
“Ik vertel de waarheid.”
“Nee dat doe je niet.”
Opeens klinkt er een gil. Ik kijk om me heen, Chantal en Zayn zijn er nog. En ik ook, maar Lindy is nergens meer te bekennen. “Ze was net daar!” Chantal wijst naar een plek. Ik pak een vlijmscherp mes die ik misschien van een slapende bewaker heb gestolen in het kasteel van Louis. Misschien, hè. Met het mes in de steek-positie sluip ik naar de plek die Chantal me aanwees. Achter de hoge struiken die ik twee mensen staan. Ik loop naar de twee mensen achter de struiken heen en zie dat het Hook en Lindy zijn. Snel laat Hook Lindy los. Diep zuchtend laat ik mijn mes zakken. “Het is Hook maar Zayn en Chantal!” Roep ik. Al snel zijn ze er. “Wat doe jij hier nu weer? Een missie van Nadine zeker,” sist Zayn. “Natuurlijk niet. Ik kom hier om jullie te helpen met jullie plannetje om Nadine te verslaan.”
En hier ga ik dus niet intrappen. Met één snelle beweging sta ik achter Hook en houd het mes tegen zijn nek. “Ik heb we wel door hoor, Hookje. Het enige wat je wist is dat wij voorwerpen aan het zoeken waren en je wist helemaal niet waarvoor en waarom. Je bent bij Nadine geweest.” Sis ik in zijn oor. Hook lacht. “Ik moet toegeven dat ik wel van deze houding hou alleen zou ik achter moeten staan en dan zonder kleren. Maar ik denk dat ik is moet gaan.” Hij steekt zijn haak in mijn been en trekt hem er weer uit waarna hij begint te rennen. Met pijn zak ik neer op de grond. Chantal, Lindy en Zayn knielen langs me neer. “Eikel dat hij is. Als ik hem nog één keer zie dan ver-“ Zayn wordt onderbroken door Lindy’s gehuil. Ik begrijp helemaal waarom Lindy van slag is. Haar vriendje heeft haar zojuist bedrogen. Maar wat moet ik nu doen? Hoe moet ik nu Nadine gaan verslaan. Wacht even, Zayn is toch een tovenaar? Net voordat ik het aan Zayn wil vragen begint Lindy te praten. . “Het spijt me zo van hem… Maar ik heb wel een ding ontdekt…” Huilt ze. We kijken haar allemaal aan. “De perpunades staat in het doolhof.” Nu pas zie ik voor de ingang van een struiken doolhof lig…


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 mei 2015 - 9:45:
niceee


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 3 mei 2015 - 10:46:
I want to slap someone!!!
Xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 2 mei 2015 - 14:06:
Wat een d*ck. Snel verder trouwens! x


Nadja
Nadja zei op 2 mei 2015 - 13:05:
Supernice
Gurll

X


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 mei 2015 - 1:41:
Gowd Hook is zo knap maar zo'n eikel