Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trust is broken (PAUZE) » >6<

My trust is broken (PAUZE)

7 juli 2015 - 15:29

2126

6

540



>6<

Image and video hosting by TinyPic

>Nola<

Ik zit gezellig met Chantal te praten als ik Zayn en Michael op ons af zie komen. Nee hé, ik was juist zo snel de klas uit om Zayn te vermijden. Hij had zijn hand op die van Perrie, dan is het duidelijk genoeg voor mij. Hij vind haar leuk en dus moet ik verder met mijn leven. Hoe is dat mogelijk als hij steeds naar me toekomt. Hij is wel mijn beste vriend, maar ik wil meer. Maar ja, dat zit er duidelijk niet in. Kon ik maar verdwijnen, maar dat kan ik Chantal niet aandoen, alhoewel ze het waarschijnlijk niet eens erg zou vinden. Ze is namelijk alleen maar bezig met achterhouden van de waarheid. Ze heeft beloofd om me altijd de waarheid te vertellen, maar mijn gevoel zegt dat ze dat niet doet. Ze valt echt niet elke dag van de trap of van haar fiets. Er is iets met haar aan de hand en het heeft met haar vader te maken, dat is duidelijk aangezien ze me niet in haar huis laat. Het enige wat ik weet is dat er een reservesleutel is, in geval van nood. Maar als ze me niet verteld wat er aan de hand is, kan en wil ik haar niet helpen. En als ik erachter kom dat ze tegen me liegt, wil ik niks meer met haar te maken hebben.
,,Nola? Kunnen we even met je praten?” Ik kijk Michael aan.
,,Zeg maar.”
,,Liever onder zes ogen.”
,,Nee, ik blijf hier. Wat je mij hebt te zeggen, mag Chantal ook horen.”
,,Prima.” Zegt Zayn en komt naast me zitten. Weer gaat mijn hart als een gek tekeer. Ik moet echt zorgen dat ik deze gevoelens kwijtraak want het word toch niks. ,,Wat weet je over Chantal?” Huh? Wat is dit nou weer? Zij weten toch net zoveel over haar als ik?
,,Dat weten jullie toch ook? Ze is mijn beste vriendin, ze woont vlakbij mij en ze fietst elke ochtend met ons mee naar school. Ze is achttien jaar en...”
,,Dat bedoelen we niet.” Zegt Michael. ,,Wat weet je over haar thuissituatie?”
,,Waarom vragen jullie al die shit aan haar? Als er iets is, kun je het denk ik toch echt beter aan mij vragen hoor!” Hoor ik Chantal roepen. Ik schrik van haar reactie en ik zie haar weglopen. Zayn en Michael twijfelen geen moment en gaan achter haar aan. Hier moet ik het fijne van weten. Net als ik naar Chantal toe wil, gaat mijn telefoon af.

Hallo?
Lieverd, met mij.
Hi mam, waarom bel je? Ik ben net met iets belangrijks bezig.
Ik kijk naar Chantal, Michael en Zayn die druk aan het discussiëren zijn.
Ik moet overwerken, zou jij Ryan vanmiddag van school willen halen?
Moet je alweer overwerken? Dat is al de vierde keer deze week, ga je niet teveel in je werk op?
Welnee, hoe kom je daar nou bij?
Nou, sinds papa opgepakt is ben je alleen maar aan het werk.
Het heeft niks met papa te maken, alleen dat hij maar naar jou blijft vragen.
Heeft hij het nou nog niet door? Ik wil hem niet zien!


Boos hang ik op. Hoe durft mijn moeder het nog te proberen?! Ik ben toch duidelijk geweest? Ik wil mijn vader nooit meer zien! Ik haat hem!
,,Nola?” Ik kijk op en zie Zayn en Michael weer. Ik zucht en wacht op hun vragen.

>Chantal<

,,Waarom vragen jullie al die shit aan haar? Als er iets is, kun je het denk ik toch echt beter aan mij vragen hoor!” Roep ik en loop dan weg van Nola, Zayn en Michael. Als ik in de hal ben, voor de ingang van de aula, houden Zayn en Michael mij tegen.
,,Chanti, wat is er met je aan de hand?” vraagt Michael.
,,Er is niks!”
,,Waarom mag er dan niemand bij je thuis komen? Zelfs Nola is nog nooit bij je thuis geweest, terwijl zij je beste vriendin is, al jaren.”
,,Mijn vader wilt dat niet.” Michael pakt mijn hand en mijn hart bonkt als een gek. Ik wil hem alles vertellen, maar dat zou betekenen dat mijn vader verder gaat, als hij erachter komt dat Michael alles weet. Hij kijkt me bezorgd aan.
,,Waarom heb je dan elke dag als we je zien overal blauwe plekken? Hoe kom je daaraan en zeg niet dat je van de trap gevallen bent, want geen van ons gelooft dat. Vertel alsjeblieft de waarheid.” Even slik ik, maar ik mag hem niks vertellen.
,,Ik ben gewoon onhandig, dat weten jullie. En ik val echt van de trap.”
,,Dus je valt echt elke dag van de trap? En heb je dit ook tegen Nola gezegd? Of weet zij meer dan dat wij weten?”
,,Ik val echt van de trap en dat weet Nola ook.”
,,Mag ik je morgenochtend dan ophalen bij je thuis? Ik wil best je vader bellen en zeggen dat ik eraan kom. Ik wil met je naar school fietsen Chanti, ik wil je veilig naar school brengen en weer terug naar huis. Het maakt mij niet uit wat je vader zegt of doet, ik wil het zelf.” Waarom is hij zo lief voor me? Net als ik iets wil zeggen, hoor ik Zayn al.
,,Het lijkt wel alsof je ons niet vertrouwd. Ik vraag me af wat Nola weet en daarom wil ik haar ondervragen.” Zayn draait zich om, om naar Nola te gaan.
,,Doe wat je niet laten kan.” Zeg ik alleen maar en ik zie Michael en Zayn naar Nola terug gaan. Ik kan niet weggaan en dus blijf ik staan kijken, hoe Nola reageert.

>Michael<

,,Nola?” vraagt Zayn als we weer bij haar staan. Even kijk ik om en ik zie dat Chantal blijft staan waar ze staat, terwijl ze boos is op ons? Beetje vreemd. Ik richt me weer tot Nola, die het duidelijk niet leuk vind dat we er weer zijn.
,,Wat willen jullie nou?!” roept ze geïrriteerd. Wie had ze net aan de telefoon? Het lijkt wel alsof zij ook met iets zit.
,,We willen alleen maar met je praten.”
,,Als het over Chanti gaat...”
,,Ja, weet jij wat er gebeurd bij haar thuis. Waarom ze al die blauwe plekken heeft?”
,,Nee, natuurlijk weet ik dat niet. Ze verteld mij ook helemaal niks. Alleen dat ze gevallen is van de trap.”
,,En dat geloof jij?”
,,Denk je nou echt dat ze tegen me zou liegen? Zij weet als geen ander dat ze dan een andere beste vriendin kan gaan zoeken. Ik haat liegen. Chantal zou nooit tegen me liegen, hoor je me?!” Nola staat boos op.
,,Maar hoe weet je dat zo zeker? Misschien liegt ze wel tegen je en weet je dat niet eens.”
,,Hoe durf je dat over Chantal te zeggen, terwijl je smoorverliefd op haar bent.” Ik schrik. Hoe weet ze dat? Ik kijk Chantal aan, heeft ze Nola gehoord? ,,Geen zorgen, ik vertel haar niks. Maar jij moet het haar wel vertellen.”
,,Het gaat nu niet om wat ik wil, ik heb het toch al verpest. Is je onlangs wat vreemds opgevallen aan Chantal?”
,,Nee, ze is gewoon hetzelfde alleen met meer blauwe plekken.”
,,Heb je haar vader wel eens gezien?”
,,Nee, ze laat me nooit in haar huis. Ik ben wel eens bij het huis geweest, maar verder niet.”
,,Dus je hebt nooit gezien wat er binnen gebeurd?”
,,Oké, wat is dit? Een verhoor?”
,,Zo moet je het niet zien.”
,,O nee? Hoe moet ik het dan wel zien?”
,,Gewoon twee jongens die zich zorgen maken over hun beste vriendin.”
,,Dat hoef je niet te zijn. Het gaat prima met Chantal en als dat veranderd dan zijn jullie de eerste die dat van mij horen. Chantal is mijn beste vriendin, al jaren. Ze zou het haar niet in haar hoofd halen om tegen me te liegen. Het enige wat ik vreemd vind is dat ik niet bij haar naar binnen mag.”
,,Dus je vind wel wat vreemd? Hoe reageerde Chantal toen je ernaar vroeg?”
,,Hou op!” roep ik hard, zo hard dat de rest het kan horen. ,,Ik ben geen crimineel, dus ondervraag me dan ook niet!”
,,Het mocht anders van Chantal.” Zayn wijst naar Chantal, aan het begin van de aula.
,,Wat...?!” Nola kijkt haar aan en loop regelrecht naar haar toe, met haar tas over haar schouder. ,,Mochten deze malloten mij ondervragen van jou?” vraagt ze meteen aan Chantal.
,,Ja.”
,,Lekker ben jij! Ik ben geen crimineel en ik wil zo dus ook niet behandeld worden. Ik kan niet geloven dat jij het goed vond, jij mijn allerbeste vriendin!”
,,Sorry hoor.”
,,Nee, niks sorry. Jij wilde af van het gezeik en dus liet je ze mij maar ondervragen. Wat ben je voor vriendin? Ga maar lekker alleen naar de film met Michael, ik ga nergens meer heen met jou!” Ik zie Nola boos weglopen van Chantal en ons. Chantal krijgt tranen in haar ogen, het raakt haar dus wel. Logisch natuurlijk, wie wilt nou ruzie met haar beste vriendin. Maar eigenlijk is het onze schuld.
,,Ik wist het!” roept Zayn boos naar mij. ,,Ik zei nog zo dat wij Nola niet moesten ondervragen omdat we dan ruzie zouden krijgen, heb je nou je zin?!”
,,Dus het is allemaal mijn schuld?”
,,Ja en die van Zayn.” Zegt Chantal, met tranen over haar wangen. ,,Als jullie niet zo nieuwsgierig waren, had ik geen ruzie met Nola of met jullie. Dan konden we gewoon doorgaan met waar we waren.” Zegt ze en rent dan weg.
,,Chanti, wacht!” Ik ren achter haar aan en hou haar tegen. Ze barst in tranen uit en ik hou haar in mijn armen. Dit wil ik, maar niet op deze manier. Hoe kan ik haar helpen, zodat het weer goed komt tussen haar en Nola?

>Zayn<

Nola, Chantal en Michael zijn allemaal weggegaan en ik sta dus helemaal alleen. Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Ik had Nola nooit moeten ondervragen, nu heb ik ruzie met haar. Ik wil geen ruzie, ik wil met haar knuffelen en haar vasthouden. Ik moet haar zoeken en haar mijn excuses aanbieden, maar is dat wel een goed idee? Ze is nog zo boos op me, misschien slaat ze me wel meteen als ze me ziet. Ja, je weet nooit wat iemand doet als die boos is. Toch wil ik haar mijn excuses aanbieden. Ik loop de school uit, op zoek naar Nola. Al snel heb ik haar gevonden en wil naar haar toe als ik schrik. Drew gaat naar haar toe en slaat zijn arm om haar heen. Ik ga wat dichterbij staan, net zo dichtbij dat ik ze kan horen.
,,Nola, gaat het wel?” Ik zie hoe Drew naast haar gaat zitten en zijn arm om haar schouders laat hangen. Het jaloerse gevoel vult mijn lichaam. Ik wil zo met haar zitten.
,,Nee, ze denken dat ik een of andere crimineel ben en Chantal vond het gewoon goed.”
,,Wat vond ze goed?”
,,Zayn en Michael kwamen me ondervragen over Chantal. Ze vroegen of ik wat aan haar gemerkt had en of ze veranderd was.”
,,Dat weet jij niet? Chantal is toch je beste vriendin?”
,,Ja, maar ik weet niet wat er met haar aan de hand is. Tegen mij doet ze ook steeds vreemder. Laatst schrok ze van mijn aanraking, dat is toch niet normaal meer?”
,,Heb je haar al gevraagd wat er met haar is?”
,,Natuurlijk, ze is mijn beste vriendin. Ik geef om haar en ik wil alles weten. Elke keer als ik haar vraag wat er aan de hand is, zegt ze dat er niks is.”
,,Geloof je dat?”
,,Het gaat er niet om of ik het geloof of niet, ik wil gewoon niet ondervraagd worden. Dat ligt heel gevoelig bij mij.”
,,Waarom dan?”
,,Dat is een lang verhaal. Ik wil het best vertellen, maar niet nu. Chantal, Zayn en Michael weten het nog niet eens. Het zou een beetje lullig zijn als ik dat nu tegen jou zou zeggen, terwijl zij het nog niet eens weten. Ik wil het eerst tegen hen vertellen, sorry Drew.”
,,Het is niet erg. Hé, misschien vind je het leuk om met me naar de film te gaan.”
,,Wanneer?”
,,Zeg jij maar. Ik ben voorlopig vrij 's avonds. Het liefst 's avonds natuurlijk, maar dat snap jij natuurlijk ook wel.”
,,Mag ik Chantal dan meenemen?”
,,Nou ja, ik wilde eigenlijk met jou samen gaan.” Ugh, wat een slijmbal is die Drew zeg.
,,Prima. Ik ben wel toe aan iets leuks.” Ik heb genoeg gehoord. Die slijmbal gaat ervandoor met mijn vriendin. Wow, wat zeg ik nou?! Nola mijn vriendin? Was het maar waar. Nee, ik kan het wel vergeten bij haar. Heel zachtjes ga ik van Nola en Drew vandaan. Op dit moment ben ik woedend op Michael, want door zijn gepush heb ik nu ruzie met het meisje van mijn dromen. Ik hou van Nola, alleen ik heb het nu echt verpest.


Reacties:

1 2

xHiimacookie zei op 10 juli 2015 - 16:11:
HDhsfaofasjfja *probeert niet te schelden*

*Stoel zoekt*

I'm going to kill someone.


LoveMichael
LoveMichael zei op 9 juli 2015 - 18:00:
Drew


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 8 juli 2015 - 15:32:
Drew, just stop!
Xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 7 juli 2015 - 17:34:
Wel lief dat ze zo bezorgt zijn (:


Nynlufx
Nynlufx zei op 7 juli 2015 - 16:02:
Awww
Oh, btw, ik weet niet of ik op het volgende hoofdstuk kan reageren. Ik ben vanaf vrijdag of zondag op vakantie en ik weet niet of ik internet heb. Same met het hoofdstuk van Bullied and Hurt.
Xx