Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Before I Die [Af] » Epiloog

Before I Die [Af]

14 aug 2015 - 21:25

618

7

432



Epiloog

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Een paar maanden later en iedereen die iets voor Chantal betekend zit om haar bed heen. Michael heeft sinds die dag niet van haar ziekenbed geweken en Niall kwam zo vaak mogelijk langs. De tour is afgelast en de fans steunen Niall en Michael. Zelfs Kim, Jaylinn, Zoey, Connor, Alex en Robin zijn langs gekomen om hun excuses aan te bieden. Niet dat ze het echt zouden hebben gemeend, waarschijnlijk moesten ze het van de directeur. Michael is degene die Chantal heeft gered, ze leeft weer. Nou ja ze ligt in een coma en als ze vandaag niet wakker word trekken ze de stekker eruit. ,,Kom op Chantal, alsjeblieft ik kan niet zonder je, we kunnen niet zonder je.'' Michael geeft een klein kneepje in de hand van Chantal terwijl de rest de kamer alvast verlaat. Hoever het eruit ziet zal Chantal niet meer wakker worden. Niall drukt een kus op haar voorhoofd waarna hij Michael alleen laat. Tranen stromen over Michaels wangen terwijl hij zijn gezicht in de dekens verbergt. ,,Waarom? De vorige keer was ik optijd en deze keer was ik te laat. Waarom? Chantal ik hou van je vergeet dat nooit! Ik kan niet leven zonder jou, de eerste dag dat ik jou zag in je beanie van ons voelde ik gelijk iets voor je. Ik hou van je Chantal.'' Michael staat op waarna hij een kus op Chantals lippen drukt en haar hand los laat en met hangend hoofd naar de deur loopt. Tranen stromen over zijn wangen en hij wil de deur openen als hij de stem die hij zolang heeft moeten missen hoort. ,,Michael?'' Gelijk draait hij zich weer om om met het paar ogen in contact komt van het meisje waar hij voor gevallen is. Hij bedenkt zich geen moment waarna hij op haar afrent en zijn lippen op die van haar drukt. ,,Je bent er weer. Ik hou zoveel van je.''
,,Ik heb alles gehoord wat je zei Mikey en ik hou ook van jou. Het spijt me.''
,,Zolang je nu maar bij me blijft en me nooit meer verlaat.''
,,Nooit meer.'' En dan zitten hun lippen op die van elkaar, de vlinders die ze maanden geleden hadden nog steeds in hun buik. Hun liefde zelfs sterker dan voor wat er een paar maanden geleden is gebeurd.




Dit was het laatste hoofdstuk van Before I Die, ik kan eigenlijk niet geloven dat het al is afgelopen. Dit is toch een project waar ik negen maanden aan heb gewerkt.
Writersblocken voor heb gehad en ik ben er trots op. Trots omdat dit mijn tweede verhaal is dat ik nu heb afgerond. Ik heb met een lach op mijn gezicht jullie reacties gelezen en ik ben ook blij dat ik zulke geweldige lezers heb gehad, zonder jullie de lezers had ik dit verhaal misschien niet eens kunnen eindigen. Dus dit is ook een dankjewel naar jullie. Dat jullie elk hoofdstuk lazen en reageerde.

Toch is dit verhaal nog niet helemaal voorbij. Zoals je hierboven kan zien komt er een vervolg. Lost It All

Ik moet hierbij wel zeggen dat het geen al te lange hoofdstukken worden en het worden er ook niet al te veel. Verder zal het ook niet zijn dat er van elke hoofdpersonen een eigen pov hoofdstuk komt. Dit komt omdat ik iedereen een rol had gegeven maar uiteindelijk te veel hoofdpersonen had. Sorry hiervoor de namen zullen nog wel genoemd worden maar het zullen waarschijnlijk alleen pov's zijn van Michael en Chantal.
Ik hoop toch dat jullie mee willen lezen want hun verhaal is nog lang niet klaar.

Nogmaals bedankt voor het lezen en reageren dat betekent heel veel voor me

Ps.Ik heb een paar dagen geleden eindelijk mijn Clifford 95 shirt binnengekregen, foto staat erboven

XX
Chantal


Reacties:

1 2

LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 31 aug 2015 - 21:37:
whoop whoop!! X


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 21 aug 2015 - 18:07:
Niceee


5sosxx
5sosxx zei op 17 aug 2015 - 17:06:
SHE'S ALIVE


LoveMichael
LoveMichael zei op 17 aug 2015 - 17:03:
Eind goed al goed


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 aug 2015 - 17:00:
ze leeft!!!