Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Lost It All- Michael Clifford AF » 06

Lost It All- Michael Clifford AF

4 okt 2015 - 13:23

569

5

360



06

Image and video hosting by TinyPic

Chantal Lisa Horan

Zodra ik mijn ogen open voel ik twee armen om me heen, maar dat is niet het enige. Ik voel ook een pijn in mijn benen samen met jeuk en gelijk krijg ik de neiging om te gaan krabben en de wondjes open te maken maar dat zal te veel opvallen. Zo voorzichtig mogelijk pak ik mijn telefoon waarna ik Twitter open. Ik zie een melding van Michael en gelijk zie ik dat hij een foto van me heeft gemaakt terwijl ik lag te slapen. De stiekemerd. Ik open mijn eigen camera en maak in foto van Michael terwijl hij ligt te slapen. Daarbij zet ik: Woke up next to the sleeping beauty michael5sos. Best way to wake up but he will have a headage when he wake up. What should i do let him sleep or wake him up? Ik tweet de tweet waarna ik verder door mijn meldingen ga. Een tweet valt me nog wel het meeste op.
You know nothing about me girl so why would you have hate on me? Yeah maybe i'm diffrent but beeing diffeent is beeing yourself and that's what @Chantalxxlovexx thought me.
You are really that stupid. And i know a lot about you so i can say what i want.
Like I said before you don't know anything about me so just shut your mounth.
You think you are cool.

I already know you are crying. Maybe thats why your parents left you hmm. Glad you are a nobody that only makes it easier for me.
What do you want to reache with giving me hate and bully me?
You just give me the reason to do it. You are ugly stupid suidical. Nobody loves you and i still know that you bumped into me.
Wow you really are a bitch
Bett you are cutting your wrist open again like you don't even have enough scars.
Maybe i do
You never know.

What do you even want to reache with it. Attention? Thats something you will NEVER get so forget that.

Daarna zijn er geen reacties meer en ik klik op het profiel van het meisje en ik volg haar waarna ik typ: Don't let anybody put you down babe. You are perfect just the way you are and your scars are battle scars, you have them because you have a battle with yourself. DON'T FORGET I LOVE YOU AND YOU'RE PERFECT!

Ik verzend de tweet naar haar en ga weer naar mijn meldingen. Haat, ga dood , haat en bedreigingen en nog eens haat. Foto's van bebloede polsen en teksten van no one wil miss you and Michael use you for sex slut. Die laatste tweet zie ik wel eens vaker. Dat Michael niet echt van me zou houden. En dat doet gewoon pijn dat ze met zulke dingen komen. Mijn telefoon leg ik weet weg en ik sluit mijn ogen terwijl ik tegen Michael aan kruip en probeer om rustig te worden en te gaan slapen. Het is namelijk zo dat ik alvast voor rust voordat de tour begint.

Na een paar minuten zie ik mezelf. Maar niet helemaal mezelf. Ik zie mezelf gebroken. Ik zie hoe het voelde om zo te zijn. Hoe somber ik eruit zag. In de droom sluit ik mijn ogen waarna mijn lichaam de sprong maakt en ik als een vogel vlieg. En daarom ben ik blij dat Michael me op tijd had gered... Zonder Michael zou ik niet meet leven...


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


5sosxx
5sosxx zei op 5 okt 2015 - 20:40:
angel mikey


LoveMichael
LoveMichael zei op 5 okt 2015 - 20:39:
Michael is de reddende engel


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 5 okt 2015 - 20:37:
i hate those twitter bitches


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 5 okt 2015 - 15:47:
Mensen moeten echt eens aardiger worden op twitter eah..


Anne
Anne zei op 4 okt 2015 - 22:15:
Wow wacht eens even!
... Zonder Michael zou ik niet meet leven...

En al je vriendinnen dan?
Nola, Lindy, Melina enz??
Die hebben niks voor je betekend??

Wel super goed hoofdstuk weer Chantal!!
Ben trots op je!!