Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Lost It All- Michael Clifford AF » 07

Lost It All- Michael Clifford AF

11 okt 2015 - 12:32

429

2

358



07

Image and video hosting by TinyPic

Michael Gordon Clifford

Ik kijk toe hoe Chantal uit bed stapt en naar de kast loopt om kleren te pakken. Ze buigt voorover waardoor ik een goed beeld heb op haar kont en haar pyjama shortje kruipt wat omhoog waardoor haar onderbroek er onderuit komt. Vaag zie ik iets wits op haar benen maar veel aandacht besteed ik er niet aan. Terwijl Chantal de badkamer inloopt pak ik mijn telefoon en open Twitter. Ik heb onderhand duizende meldingen over een tweet. Ik klik een van deze meldingen aan en lees wat er staat. @Chantalxxlovexx told me I shoudn't listen to my bulliers and told me she loves me! Sirri the best day of my life! @Michael5SOS you are so lucky to have her as your gf. Pls rt this to let Chantal see how much we love her. And how much we love her and Michael together! There are a lot off hate acc for her and she doens't deserve that! #WeLoveYouChantalandMichael

Ik retweet en favoriet de tweet waarna ik Chantal telefoon oppak en deze ontgrendel. Ik ga naar haar Twitter en deze opent hij op een gesprek waar de tweet van net van was. Deze sluit ik en ik kom op haataccount terecht. Verschillende tweets over dat ze dood zou moeten zijn, dat ze zich zou moeten gaan snijden en die shit staat er en ik voel gelijk iets in mijn hart. Waarom zal Chantal hier naar kijken? Natuurlijk als je een melding krijgt scrol je door je meldingen en kun je soms een haattweet tegen komen maar ze had gewoon heel dat haataccount open staan. En de tweet zie ze zag was niet van een paar uur geleden. Ze zal toch niet weer zijn begonnen he? Als dat zo is dan ga ik gillen. Wow zo klink ik als een fangirl/meisje. Maar het is wel zo als ze dood gaat dan kan ik ook niet verder leven. Chantal heeft mijn leven opgeleukt en ik laat haar niet ze snel verdwijnen. Ze is mijn alles en natuurlijk kan ik soms ook eel zonder haar maar ze betekent gewoon zo fucking veel voor me.

Niet veel later komt ze de badkamer uit in een sweater en onderbroek. ,,Kom knuffelen." Ik maak grijp handjes maar haar en ze gaat onder de dekens liggen. Ik trek haar bovenop me en Chantal bijt op haar lip waarna ze haar lippen op die van mij duwt. Mij handen gaan over haar heupen en daar voel ik vaag lijnen op haar bovenbenen. Toch besluit ik om er verder op in te gaan verder te gaan.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 12 okt 2015 - 22:54:
Nice geschreven x


Anne
Anne zei op 11 okt 2015 - 22:16:
Micheal sukkel! Dat zijn duidelijk tekens dat ze zichzelf weer snijdt en stuff en jij negeert het vanwege seks?! Hmmm....
Al de vriendinnen van Chantal zijn uit the picture.....geen idee wat er gebeurd is, maar ze heeft alleen nog maar jou. Praat erover met haar!