Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » When We Met-Calum Hood » 11

When We Met-Calum Hood

16 jan 2016 - 11:59

1199

6

594



11

Image and video hosting by TinyPic

Michael Gordon Clifford

Ik open mijn ogen en voel iets op mijn borst liggen. Ik kijk naar beneden en zie de haren van Chantal. Haar armen liggen losjes om me heen en een hand van mij ligt op haar middel terwijl de ander op haar kont ligt. Wow wacht wat?! Waarom voel ik geen onderbroek? Mijn ogen worden groot terwijl verschillende gedachtens door mijn hoofd spoken. Voorzichtig haal ik met mijn hand het shirt dat ze aan heeft, wat overigens van mij is, wat omhoog wat een zwarte kante string naar voren laat komen. Dat verklaart gelijk een hele hoop. Ik doe het shirt weer naar beneden en laat mijn hand op haar kont liggen voordat ik weer mijn ogen sluit en het laatste beetje slaap me over laat nemen.
In mij droom zoenen we en haar lippen passen perfect op die van mij terwijl ze met elkaar mee bewegen. Haar handen zitten in mijn haren en mijn handen gaan over haar rug voordat ze... ,,Mikey?"
,,Hmm?" Ik open mijn ogen en kijk gelijk in Chantals ogen. Haar lippen zijn maar een paar centimer verwijderd van die van mij en... ,,Wil je straks met mij mee haarverf halen?"
,,Sure." Ik trek Chantal meer tegen me aan en verberg mijn gezicht in haar nek. Haar benen zitten elk aan een kant van mijn heupen en haar vrouwelijke deel ligt recht op mijn D. ,,Weet je al welke kleur je het wil verfen?"
,,Jep!"
,,Vertel."
,,Nop."
,,Maar."
,,Niks te maar. Ik wil dat het een verrassing blijft."
,,Okay babygirl." Wacht kut zei ik dat hardop?! Chantal zegt er gelukkig niks van terwijl ze opstaat. ,,Nou shiet op ga je omkleden."
,,Ja mevrouw." Ik sta ook op uit de bunk en loop naar mijn eigen bunk waar mijn kleren liggen. ,,Mikey, zou je met je gezicht naar de bunk willen blijven staan en niet omkijken?! Heb geen zin om me in de badkamer om te kleden."
,,Sure als jij dat ook doet kitten."
,,Jep." Toch kijk ik even om om te kijken of zij dat ook echt doet en ik zie dat ze geen shirt meer aanheeft en net een andere onderbroek aandoet. Gelijk draai ik mijn hoofd weer terug terwijl mijn ogen groot worden. Okay Michael dat heb je niet gezien okay. Ik trek mijn shirt uit en verwissel mijn onderbroek. Daarna doe ik een schoon shirt aan voordat ik mijn skinny jeans over mijn benen trek. Net als ik deze dichtrits voel ik twee armen om me heen. ,,Mag ik een shirt van je lenen?"
,,Ofcourse." Ik geef zonder te kijken een shirt aan haar voordat ik mijn shirt over mijn broek trek. ,,Klaar?"
,,Jep." Ik draai me om naar Chantal en zie dat ze een zwart rokje aanheeft waar ze mijn shirt in heeft geduwd. ,,De rest is naar het strand ofzo. Dat is tenminste wat ik uit het briefje kan ontcijferen. Vind je het erg om als ik haarverf heb wat andere winkels in te gaan?"
,,Nee zolang je als je iets past het maar aan me laat zien."
,,Deal nou hup schoenen aan!" Ik schiet in de lach voordat ik mijn converse aandoe en Chantal ook. Nu pas zie ik dat ik een shirt heb gegeven wat heel veel op die van mij lijkt. ,,O my gosh we zijn nu echt goals weet je!" Roept Chantal. ,,Bedoel je onderhand hetzelfde shirt en zelfde schoenen?"
,,Jep." En voordat ik het weet heeft ze haar telefoon al in haar handen voordat ze mij voor de spiegel duwt en naast me gaat staan. Ze maakt een foto en niet lang daarna krijg ik een melding van twitter en insta. Me and are Mikey today fuck yeah we are going shopping and I'm going to buy new hairdye will update my new haircolour soon. Kisses and cuddles from us

Ik sla de foto op voordat ik naar insta ga en deze erop zet.
Michaelgclifford nothing is bettet than beeing friends with her. Sad thing that she drags me with her everytime she wants to go shopping. ..
Ik plaats em en al snel krijg ik een melding van een reactie van haar. ChantalrIrwin Mikey don't lie you love going shopping with me!
,,Sstt Chantal, maar wil je nu nog gaan of niet?"
,,Ja!"

Terwijl we teruglopen naar de bus zijn we aan het stoeien en opeens takelt ze me voordat ze wegrend. ,,Ow wacht jij maar!" Ik laat de tassen op de parkeerplaats vallen, er staat toch een hek omheen en niemand kan hierin behalve wij omdat we vanavond nog een show hier hebben. Ik ren achter haar aan en uiteindelijk sluit ik haar in met haar rug tegen de bus terwijl ik voor haar sta. ,,Laatste woorden?" Haar ogen zijn groot en schieten naar mijn lippen voordat ze terugschieten naar mijn ogen. Mijn ogen schieten ook snel naar haar lippen voordat ik terug kijk naar haar ogen. Ze geeft een heel klein knikje voordat ik mijn lippen op die van haar druk. De kus is net zo als ik me voorstelde in mijn dromen en als ze elkaar los laten flip ik van binnen. ,,Wow. Ik euhm."
,,Euhm ik moet denk ik maar mijn haren gaan verven euhm ja." Ik knik snel voordat ik aan de kant stap en Chantal snel de bus ingaat. Fack! Heb ik het nu verpest?! Ik haal mijn hand door mijn haren voordat ik naar de tassen loop, deze opraap en ook de bus inloop. Ik zet deze neer voordat ik me op de bank laat vallen en de tv aanzet voordat ik mijn telefoon pak.
,,Arg!" Calum komt binnengelopen en gelijk schieten mijn ogen naar hem. ,,Wat is er mis Cal?"
,,Nola."
,,Wat is er met Nola?"
,,Ik wist wel dat Luke een zusje had maar dat ze zo fucking knap en leuk was wist ik niet. Want kom op Mikey we hadden haar nog nooit eerder gezien.'' Wacht is Calums soms verliefd? ,,Is er dan een probleem dat ze mee op tour is? Ik vind het juist gezellig.''
,,Michael ze is fucking knap, fucking leuk en ook nog fucking aardig!''Ow ja hij is sowieso verliefd. ,,Calum is verliefd! Calum is verliefd!''
,,Jij houdt je bek dicht tegen Luke! Als hij hier achter komt dan vermoordt hij me dadelijk nog!''
,,Als ik waar achter kom?'' Als je het over de duivel hebt.
,,Dat Calum.'' Calum duwt zijn hand tegen mijn mond en geeft me een boze blik.
,,Dat ik misschien je tandenborstel heb gebruikt om de wc schoon te maken?''
,,Gadverdamme Calum! Gebruik je eigen tandenborstel daar voor!'' Luke draait zich weer om en loopt weg waarna een opgeluchte zucht zijn mond verlaat. Calum haalt zijn hand voor mijn mond weg voordat deze door zijn haren gaat. Hij weet dat ik er aan gelikt heb toch? ,,Je zal het hem toch wel ooit moeten vertellen Cal, zeker als er nog eens wat gebeurt tussen jou en Nola.''
,,Als jij je bek hierover houdt dan houd ik mijn mond dicht over het feit dat jij en Chantal hebben lopen zoenen.'' Mijn ogen worden groot.
,,Je. Wat?!'' Hoe de fack kan Calum dat weten hij was er niet eens!
,,De volgende keer moet je dat niet tegen de bus aandoen Mikey.'' Hij klopt me op mijn schouder voordat hij zich omdraait en wegloopt. Ow reken maar dat hij zijn bek over die zoen met Chantal houdt.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 12 feb 2016 - 17:50:
cuTE


5sosxx
5sosxx zei op 17 jan 2016 - 18:41:
too cute


LoveMichael
LoveMichael zei op 17 jan 2016 - 18:40:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 jan 2016 - 18:36:
cute


Anne
Anne zei op 16 jan 2016 - 23:36:
Chantal, ik wil een paar dingen aan je kwijt.
Ten eerste: ik ben blij dat jij mij je schrijfvoorbeeldje noemt, maar dat is teveel eer.
Hoe jij dit verhaal schrijft, elk verhaal eigenlijk, is gewoon fantastisch.
Je neemt alle tips die je krijgt zo goed op en je schrijfstijl is zo erg verbeterd dat meerdere schrijfsters en schrijvers op fanfic jaloers op je zijn (incl. ik af en toe).
Ik hoop dat je goed begrijpt wat ik nu tegen je zeg en dat je het goed onthoudt, jij bent zo'n goede schrijfster geworden en ik zou willen dat het door mij kwam, door mijn tips, maar het punt is dat ik veel meer van jou kan leren dan jij van mij.
Elk verhaal van jou word fantastisch en super goed en ik word steeds meer een fan van jou.
Moet ik al een fan naam gaan bedenken net zoals jij voor mij heb? Uhm.... ff denken... Chantalist? Idk kan jij een naam bedenken?
Jij bent geweldig schat en ik heb zoveel plezier in het lezen van je hoofdstukken en je verhalen!
Elke dag zit ik met smart te wachten tot je een hoofdstuk post, ik geniet van je hoofdstukken!!

Dit wilde ik je even laten weten.
Je bent super, fantastisch, lief, goed, grappig en getalenteerd, stop alsjeblieft niet met schrijven!!
Dank je wel dat ik de eer heb om JOUW schrijfvoorbeeld te mogen zijn .
JIJ bent MIJN schrijfvoorbeeldje!!

Love you honey!!