Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Stand Alones » Issues [Tom]

Stand Alones

29 juni 2009 - 12:07

738

9

612



Issues [Tom]

Ik staar naar het plafond en laat de zonnestralen mijn naakte lichaam strelen. Op het kussen naast mij liggen May’s vuurrood geverfde haren om haar gezicht uitgespreid. Haar huid is bijna even wit als het laken, op die paar sproetjes na.
May, mijn vriendin. We zijn intussen een halfjaar samen en ik hou nog steeds van haar. Maar één ding baart me zorgen. Ze is getikt.
Het is een lieve meid, en knap, en intelligent. En tussen ons, in bed is ze crazy op een goeie manier. Maar ze sleept iets mee wat zij haar ‘emotionele bagage’ noemt. Ik hoor je denken, emotionele bagage en Tom Kaulitz? Het wordt nog beter, wacht maar.
Ze is ongelooflijk onzeker en heeft het er steeds maar over dat ik haar geen zekerheid geef, dat onze relatie niet stabiel is, dat ze niet weet of wij wel een toekomst hebben. En ik wil niet grof zijn, maar ik krijg de kriebels van dat soort shit. Wat, overdrijf ik? Dat gesprek vond plaats tijdens onze tweede date. Get the picture? Oké.
Zij heeft problemen, zij is altijd het slachtoffer, en wat er ook gebeurt, uiteindelijk werkt ze het uit op mij. Het voordeel is dat ze zich daarna schuldig genoeg voelt voor een hele nacht goedmaakseks, dus daar kan ik eigenlijk wel mee leven. Maar dat is nog lang niet alles.
Weet je, ik ben me er best van bewust dat iedereen issues heeft. Maar ik weet niet wat er met haar is, ze zegt dat haar hele leven shit is maar ze vertelt niet waarom. Ja, de gebruikelijke redenen, ouders gescheiden toen ze klein was, vader die haar en haar moeder verlaten heeft om nooit terug te komen, keihard gedumpt door haar vorige vriendje. Maar hallo, mijn vader heeft die verdwijntruc ook uitgehaald, en voor ik wereldberoemd werd heb ik ook mijn deel onbeantwoorde liefdes en gebroken harten gehad. Maar dat is blijkbaar anders, want ik denk graag dat ik relatief normaal ben in vergelijking met May.
Soms wil ik vragen dat ze die emotionele bagage van haar gewoon dicht wil laten, of ze tenminste niet meebrengen naar mijn appartement. Maar dan ben ik de ongevoelige klootzak en eindigt het met tranen en meer dan eens een versplinterde award. En goedmaakseks, maar dat is ook niet steeds opnieuw het hele circus waard.
Ik ben geduldig met haar, echt waar. Ik kan ertegen dat ze me geen geldige reden geeft voor haar gedrag, ik kan ertegen dat haar humeur van de ene seconde op de andere kan omslaan, ik kan er zeker tegen dat ze haar emoties blijkbaar alleen kan uiten in seks. Ik doe zelfs mijn best om te verdragen dat ze steeds over haar ex praat. Maar dat ze zijn naam schreeuwt als ze klaarkomt, dat is voor mij net een brug te ver. Ben ik onredelijk? Ik dacht het niet.
Of dat hele gedoe met haar vader. Ik snap dat het moeilijk te verwerken is, ik heb hetzelfde meegemaakt en heb het er ook lang moeilijk mee gehad. Maar dat ze mij soms ‘Daddy’ noemt als we het doen vind ik echt niet sexy, en dat snapt zij dan weer niet.
Ik ben te controlerend, maar zij is degene die mij belt als ik tien minuten te laat ben. En ze beweert steeds maar dat zij niemand nodig heeft, dat de hele wereld haar gestolen kan worden, maar als één iemand een rotopmerking maakt ligt ze een hele avond bewegingloos op het tapijt.
Die hele bagage van haar... Soms wou ik dat het echt fysieke bagage was die ze op de gang kon zetten, want om heel eerlijk te zijn, het maakt me gek.
‘Tom?’ murmelt ze plots. Ik draai me op mijn zij en twee slaperige blauwe ogen kijken terug.
‘Goeiemorgen,’ fluister ik.
‘Ben je al lang wakker?’
‘Toch al even.’
‘Waar denk je aan?’
‘Aan jou. En aan seks, logisch gevolg.’ Ze glimlacht en trapt het laken van het bed, rolt haar naakte lijf op het mijne.
‘Tom, ik hou van je.’
‘Ik hou ook van jou, May.’
‘Zeg het alsof je het meent.’
‘Ik meen het, May.’
‘Eerlijk?’
‘Eerlijk.’ Ik sla mijn armen om haar heen en geniet van de zachte druk van haar borsten op mijn ribben. En ik meen het echt, ik hou van haar. Ze is irritant, ze werkt me dagelijks op de zenuwen en ik maak me constant zorgen om haar, maar ik denk niet dat ik zonder haar zou kunnen. Ik ben echt gek op haar, bagage en alles.
‘Tom?’
‘Mmmm?’
‘Ik wil een kind.’
Oh Jezus.


Reacties:

1 2

YarahartBill
YarahartBill zei op 9 mei 2010 - 1:40:
hahahaa sommige stukjes zijn ook echt zo typisch Tom Kaulitz
Geweldig!

En die laatste zin Oh jezus!

hahahaa

xx. <33


Scaramouche
Scaramouche zei op 2 juli 2009 - 17:25:
Go Dorien!
Ik krijg weer alleen OMG uit mn mond. ^^
En ja oké, ik lag ook plat van 't lachen. x'D

^^
Super

Xx <33


MariTom
MariTom zei op 30 juni 2009 - 14:40:
Whaha, die laatste zin!
Echt, ik vind deze SA geweldig!


MoonRocker zei op 29 juni 2009 - 20:12:
Ik ben echt gek op haar, bagage en alles.
‘Tom?’
‘Mmmm?’
‘Ik wil een kind.’
Oh Jezus.

Geniaal gewoon.


MyReflection
MyReflection zei op 29 juni 2009 - 17:06:
Dit is ook al weer geniaal,
meid,
Al jouw verhalen zijn gewoon geniaal,

xx