Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Paid To Call You: Gay. [TH] » Paid To Call You: Gay. [TH] 4

Paid To Call You: Gay. [TH]

16 juli 2009 - 16:17

466

7

401



Paid To Call You: Gay. [TH] 4

Vooraf:

Ik knikte en keek naar de fietsers en voetgangers die we voorbij reden. Wanneer zou pap nog tijd voor me hebben? Zou ik naar Tygo moeten gaan? Kan ik vanavond niet doen alsof ik ziek was en niet op zangles gaan? Allemaal vragen spookten door mijn hoofd. Wat moest ik nu doen?


Storie:

Sara Point Of View.

Vol zenuwen liep ik de kleine studio binnen. Hoi, meid! Lachte ik Bill toe. Bill zuchtte even en keek me geërgerd aan. Zijn ogen keken me eng aan. Wat? Vroeg ik als hij al meer dan vijf seconden mij aankeek. Waarom doe je dit? Doe ik wat? Vroeg ik dom. Ik wist waarover het ging, maar ik wou niet het ziekenhuis in, dus speelde ik het spelletje maar gewoon mee. Zo gekwetst kun je toch niet zijn door enkele woorden? Toch? Anders zou hij wel echt op een meisje lijken. Je weet wel! Waarom doe je zo? Ik ben hier voor zangles en niet voor jou preek. Antwoordde ik kort. Geef antwoord Sara! Riep hij kwaad. Geschrokken keek ik hem aan en kwaad liep ik het studiootje uit. Dag slet! Riep ik kwaad. Hoe kun je nu zo gekwetst zijn door enkele woorden? Als iemand mij nu een jongen zou noemen, dan zou ik toch ook niet flippen. Maar hij was een jongen een jongen die niet snel gekwetst kon worden. Waarom nu opeens wel?! Ik liep met duizenden vragen mijn kamer in en begon alvast aan het klote huiswerk dat ik daarnet had meegekregen.


SARA! Riep pap kwaad van beneden. O nee, had dat wijf het nu verteld aan pap? Dat word mijn dood! Ik liep bang de trap af en zag een woedende vader mij opwachten. Waarom schold je Bill uit als slet?! Riep hij kwaad in mijn gezicht. Ik ben heus niet doof hoor! Zei ik brutaal terug. SARA! Ik keek zonder vrees in het gezicht van pap. Waarom doe je dit?! Vervolledigde hij zijn zin. Kijk hoe hij erbij loopt! Je zou denken dat het een wijf is! Die lange haren, dat homo gedrag, dat meiden gedoe,.. Wedden dat hij zelf bang is om zichzelf vuil te maken! Pap werd van rood naar paars, ik had hem nog nooit zo kwaad gezien. NAAR JE KAMER! EN BLIJF ERIN TOT MORGEN! Schreeuwde hij. Met plezier! Ik liep lollig de trappen op en ging naar mijn kamer. Snel deed ik die op slot en nam mijn mobiel om vervolgens Tygo te smsen. Pap is laaiend op me. Bill heeft me verklikt. X Sara Typte ik in. Ik stuurde het op en keek naar mijn plafond. Een grote poster van Samy Delux was erop geplakt met plakband. Zou ik zaterdag naar Tygo gaan? Eigenlijk was ik doodnieuwsgierig wie mijn baas nu was. Ach wat kon het kwaad om zaterdag te gaan?


Reacties:

1 2

Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 21 juli 2009 - 20:35:
Pfffff, Bill heeft het er goed aan gedaan ^^


MariTom
MariTom zei op 17 juli 2009 - 18:51:
Wow, dat kind is echt.... grrrr, je mag Bill geen slet noemen Ãâ
Da's niet lief! x'D

Snel verder>


MissCullen
MissCullen zei op 17 juli 2009 - 16:19:
Ga je snel verder Sara doet echt wel rot tegen Bill..


MoonRocker zei op 16 juli 2009 - 22:46:
Die Sara... Is echt om uit te kotsen. I mean, leuk dat je pa hun manager is, leuk dat je hun kent, maar daar hoef je niet zo mee te koop gaan lopen, iig niet op die manier... Puh, stom kind.
Maar je schrijft wel goed :'D
En ik wil weten hoe het verdergaat... Dus nu dé subtiele hint van de eeuw: Ga verder! *puppyeyes*


VAMPSEY
VAMPSEY zei op 16 juli 2009 - 20:38:
Volgens mij is het Samy Delux x'D
Ik kan verkeerd zijn natuurlijk, maar iets in mij zegt dat hij het is.

& God. Ik zou kotsen van zo'n kind ._.

Snel verder!
<3