Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » She is my... Bodyguard » Deel 8

She is my... Bodyguard

25 aug 2009 - 2:19

1402

7

439



Deel 8

Sorry sorry sorry ö, ik moet veel werken en daardoor heb ik weinig tijd gehad om te schrijven. Maar hier is een extra lang stukje, om het goed te maken! Ik hoop dat jullie mij vergeven (A). & Bedankt voor de lieve reacties allemaal! Enjoy <3 PS: dit stukje is speciaal voor Melisande & MariTom, omdat ik hun reacties heel leuk vond ^^ ;; die van de anderen ook natuurlijk (jullie geven allemaal geweldige reacties!)

(Lize)
Bill is net naar zijn eigen kamer. Ik ga naar de badkamer en kleed me uit. Ik zet de kraan aan en stap in de douche.

(Tom)
Ik zit tegen de muur en druk m’n oor tegen de muur en hoor dat Lize de douche heeft aangezet. Ik grinnik, sta op en ga m’n kamer uit. Als ik bij Lize haar kamer ben, druk ik zacht de klink naar beneden en duw de deur open. Gelukkig heeft ze haar deur niet op slot gedaan. Ik loop richting de badkamer. Nu maar hopen dat ze die ook heeft open gelaten! Ik duw de klink naar beneden en ik spring bijna een gat in de lucht van blijdschap als ik merk dat ze die ook niet op slot heeft gedaan.
Ik ga zo stil mogelijk naar binnen en ik zie dat ze in de douche staat. Ze staat met haar rug naar me toe.
‘Moet ik helpen?’ vraag ik grijnzend.
‘WHAAAAAA!!!’ gilt ze.
‘Rustig maar, ik ben het.’ Lach ik.
‘GODVERDOMME TOM, MAAK DAT JE HIER WEG KOMT!!’ roept ze.
‘3-3.’ Zeg ik, terwijl ik met m’n wenkbrauwen wiebel.
Ik lach alleen maar en bekijk haar lichaam, of hetgeen wat ik kan zien door de bewasemde douchewand. Ze heeft eigenlijk wel een mooi lichaam.
‘Ga hier weg Tom!!’ roept ze, maar nu heel wat kalmer. Maar ik zie dat ze kwaad is.
Ik loop naar de douche toe en ze klemt snel de deur vast. Ze denkt waarschijnlijk dat ik die open ga doen, maar zo erg ben ik nu ook weer niet. Misschien denkt ze wel dat ik haar ga verkrachten ofzo.
Ik lach eens, draai me dan om en loop naar de deur.
‘Veel plezier nog en je roept maar als ik moet komen helpen.’ Lach ik.
‘Buiten Tom.’ Zegt ze doodkalm.
Maar ik weet dat ze woedend is nu. Ik grinnik en loop terug naar mijn eigen kamer.
Maar ze moet niet denken dat ik het hier bij laat! Het wordt eens tijd dat ik op kop sta en niet zij de hele tijd.

Ik lig in bed en kijk op mijn gsm. 01.22u.
Ik hijs me met veel moeite uit bed. Brr, koud. Ik loop naar het balkon en open de deuren. Als ik op het balkon sta, kijk ik naar de balustrade. Ik heb daarstraks mijn hele plannetje uitgestippeld.
Ik zet m’n voet op de balustrade en hijs me er over. Nog geen 5 seconden later sta ik op het balkon van m’n buurvrouw, Lize dus. Nu moet ik alleen hopen dat ze haar balkon deuren niet op slot heeft gedaan, maar ze deed haar badkamer deur ook niet op slot dus…
Ik duw de klink naar beneden en deur gaat met een zacht piepje open. Ik kan het bijna uitschreeuwen van geluk! Ik trippel op m’n blote voeten naar binnen en loop naar haar bed. Ze slaapt dat is zeker, gelukkig maar. Ze is eigenlijk wel lief en onschuldig als ze slaapt, maar als ze eens wakker is, dan komt dat kattige gedoe weer naar boven.
Lize ligt aan de rechter kant van het tweepersoonsbed, dus ik loop dus stilletjes naar de linkerkant. Daar til ik de deken heel stilletjes op en ga zo geluidloos mogelijk langs haar liggen. Als ik eenmaal langs haar lig, kijk ik haar aan. Ze heeft niks gemerkt, gelukkig. Ik sluit mijn ogen en probeer te slapen. Ik verheug me al op haar reactie morgenvroeg.

Ik word wakker van gekriebel in m’n nek. Ik draai m’n hoofd een kwartslag en ik zie dat het Lize haar haar is dat me kriebelt. Ik grinnik zacht als ik merk hoe kort ze bij me ligt. Haar benen heeft ze met de mijne verstrengeld. Een arm heeft ze om m’n buik geslagen en haar hoofd ligt in m’n nek.
Normaal gezien zou ik haar nu wegduwen, maar ik wil haar reactie zien zo dadelijk.
Terwijl ik dat denk, zie ik haar met haar ogen knipperen. Haar ogen sperren wijd open als ze merkt dat er iemand langs haar ligt.
‘Whaaaaa!!’ gilt ze, terwijl ze me los laat en achteruit schiet, waardoor ze van het bed valt.
Ik kan niet meer van het lachen.
Als ze bekomen is van de schok, gilt ze: ‘TOM KAULITZ WAT DOE JIJ IN MIJN BED??!!’
Hierdoor ik moet ik alleen nog harder lachen. Haar gezicht, beter kon gewoon niet!
‘4-3’ lach ik.
‘UIT MIJN KAMER, VERDWIJN!!’ roept ze.
Ik sta recht, maar wankel op m’n benen van het lachen.
Als ik zie dat ze op het punt staat om te ontploffen, maak ik me toch maar snel weg.

(Lize)
Is het die jongen nu echt zo hoog naar zijn kop gestegen? Gisteren stond hij ineens bij me in de badkamer en nu ligt hij bij me in bed! En ik had hem ook nog vast! Hoe beschamend was dat?!
Ik heb hem niet eens horen binnen komen en mijn deur was toch gesloten?
Ik voel een lichte bries mijn kamer binnenwaaien. Ik draai me om en zie dat de deuren van mijn balkon open staan. Zo is Tom dus binnengeraakt!
Ik ga hem vandaag gewoon zoveel mogelijk proberen te negeren, want waarschijnlijk gaat hij toch alleen maar domme opmerkingen maken omdat hij nu voor staat. Ik ken hem wel. Meneertje met zijn té groot ego. Ik ga hem hier even van laten genieten, maar ik pak hem nog wel terug en misschien wel dubbel zo hard…

Als ik aangekleed ben, ga ik naar beneden om te ontbijten. Als Saki me ziet binnenkomen, doet hij onmiddellijk teken dat ik bij hem moet komen zitten. Blijkbaar is het de gewoonte om ’s morgens bij het ontbijt te brieven. Mij allemaal goed.
De jongens moeten vandaag naar de Comet uitreiking. Ze gaan Durch den Monsun brengen en dit mét water, dus wij moeten nog wat helpen voorbereiden.

Na het ontbijt vertrekken wij, de bodyguards en David, dan ook onmiddellijk naar de plaats van de awarduitreiking. De jongens mogen nog in het hotel blijven en genieten van de zon en het zwembad. Ik ben best wel jaloers op hen nu, maar straks beland alle stress op hun schouders, dus ik zal maar niet klagen.

We verkennen de plaats en we maken al een paar aantekeningen ivm met het water, voor de technische ploeg straks. Als we hier mee klaar zijn, is het nog maar een paar uur voor de awarduitreiking en we keren dus terug naar het hotel.
Bij de award uitreiking, heeft men een dresscode en dat wil dus zeggen dat bodyguards niet in uniform komen, maar in gewone kledij. Een beetje feestelijk mag altijd.

Als we aan het hotel zijn, ga ik onmiddellijk naar m’n kamer om me klaar te maken. Als snel heb ik het kleedje gevonden dat ik wil aan doen. Ik trek het aan en loop naar de badkamer. Nog even mijn haar stijlen, wat make-up en dan ben ik klaar. Eerlijk gezegd besteed ik nooit heel veel tijd in de badkamer. Ik vind dat nogal nutteloos, alsof je er zoveel beter uitziet nadat je 3 uur in de spiegel hebt staan kijken?!

(Bill)
We zitten beneden in de lounge van het hotel. Over een klein halfuurtje vertrekken we. Iedereen is er al, behalve Lize en David.
Ik neem nog een slok van m’n drankje, maar ik verslik me als ik zie wie daar binnenkomt. Ik begin te hoesten.
‘Gaat het?’ vraagt ze bezorgd.
Ik knik, zij is degene waardoor ik me verslikte.
Lize staat langs me en kijkt me bezorgd aan. Ik glimlach.
Ze ziet er oogverblindend uit! Ze heeft een zwart kleedje aan, met een print van zilver-grijze bollen. Daaronder heeft ze zwarte hakken aan, geen hoge, maar wel hakken. Ze staat echt geweldig met zwart! Haar witte haren steken daar heel mooi tegen af. Ze heeft haar ogen een beetje meer opgemaakt dan anders, maar niet veel. Zij heeft gewoon geen make-up nodig om er prachtig uit ze zien!
Ik zie dat Tom haar met open mond aankijkt en ik grinnik zachtjes. Lize gaat naar Tom toe en duwt zijn mond dicht.
‘Dadelijk loopt er nog kwijl uit.’ Lacht ze.
Ik zie hoe Tom rood wordt.
‘Dat maakt 4-4 Tomi.’ Grijnst ze.
Tom zucht.
Zijn ze nu nog steeds bezig met elkaar zo steken te geven?!

(Tom)
Gott. Ik stond gewoon met open mond naar haar te staren! En ze had gelijk, als ik nog lang zo gestaan had, was ik zeker beginnen kwijlen! Waarom kan ik me op zo’n momenten nooit beheersen?
Nu stond ik net voor op haar en nu is het al weer gelijkstand, maar ja.
David komt net binnen en dat betekent dat we kunnen vertrekken!


Reacties:

1 2

adelain
adelain zei op 31 juli 2009 - 23:04:
iewie echt leuk verhaaltj. ga je snel verder?
liefteren!


Eliros
Eliros zei op 20 juli 2009 - 17:01:
Ahah, ga maar snel verder <3
Kan niet wachten tot het volgende stukje ^^


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 19 juli 2009 - 16:31:
VERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR!!!!!!!!!!!


Melisande
Melisande zei op 17 juli 2009 - 21:37:
Omg wat een lange reactie was dat trouwens XD


Melisande
Melisande zei op 17 juli 2009 - 21:37:
Lize gaat naar Tom toe en duwt zijn mond dicht.
‘Dadelijk loopt er nog kwijl uit.’ Lacht ze.


Oke toen lag ik dus echt dubbel XD Tom is echt heel erg XD
Trouwens, dat met die douche en dat bed zijn ook echt heel erg XD
Tom is echt een vreemd persoonXD

‘Moet ik helpen?’ vraag ik grijnzend.


Daar lag ik trouwens ook best wel heel erg plat XD Das echt een enorme Tom opmerking XD En die reacties van Lize ook XD
Ik kan echt wel uren doorgaan met praten over hoe grappig ik dit vind XD

Je bent vergeven hoor^^ Ik wil wel vaker van dit soort lange stukjes^^
Ik voel me zeer vereerd dat je het aan mij hebt opgedragen^^

Schnell Heidi weiter! weiter!! *let niet op dat Heidi, dat vond ik gewoon leuk klinken XD*
Xx Melissy