Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Girls Just Wanna Have Fun. » ~Finally weekend!

Girls Just Wanna Have Fun.

21 juli 2009 - 18:28

345

13

432



~Finally weekend!

Veel plezier! (K)

- Elizabeth -


Met mijn zware boekentas over mijn schouder pruts ik het slot van de voordeur los, en loop vervolgens vrolijk naar binnen. Yes, eindelijk weekend! Mijn tas dump ik op de grond en loop verder het huis binnen. In de achtertuin zie ik Fay al in haar bikini zonnen op een gigantische ligstoel. Ben thuis! roep ik wanneer ik in de woonkamer sta, en loop zo direkt door naar de tuin. "Hé wijfie, hoe was 't op school?" vraagt Fay die intresse probeert te tonen. "O leuk hoor." antwoord ik maar gewoontjes. Ik ga hí¡í¡r natuurlijk niet vertellen dat ik een leuke jongen op school heb gezien. Die fout heb ik al eerder gemaakt. Dan doet ze als of ze me helpt, maar als hij dan eindelijk hier binnen is neemt zij hem van me over. O wat had zij toch een héérlijk dagje. Nou ik niet dus!

"Lisjeee, eindelijk weekend meid!" hoor ik Bill roepen die ook de tuin in gewandelt komt. Wow, nou ben ik bang. Ze doen allemaal net of ik vakantie heb! Normaal doen ze nooit zo enthousiast. Of zouden ze soms iets geregelt hebben? "Bill, zou je misschien heel even mee willen lopen naar boven?" vraag ik hem nep-glimlachend. "Oew, geen incest jullie twee!" roept Fay terwijl ze met haar wijsvinger zwaait. "Zusjee, plaag ons toch niet zo!" zegt hij met een overdreven verwijft stemmetje. Waarschijnlijk zal hij het wel weer niet door hebben, zoals gewoonlijk. "En jij, zusje lief, mag mij geen Bill meer noemen!" zegt hij tot mijn verbazing niet boos. Integendeel zelfs glimlachend. "Sorry, Billie bedoel ik." verbeter ik mezelf van de vorige zin. Hij haat het om Bill genoemt te worden, dat is een jongensnaam. Billie is ook voor vrouwen, daar voelt hij zich veel beter bij.



Zóo sorry dat deze niet zo goed is, ik kan beter. Maar ik zit even met mijn hoofd bij andere dingen En sorry als jullie niet wouden dat het begon met Elizabeth point of view, sorry! Maar Bill komt in het volgende, hij is de hoofdpersonage ook. Reactie's? Tips? Verbeteringen?


Reacties:

1 2 3

Juliette
Juliette zei op 21 dec 2009 - 19:30:
Hij is niet slecht! Ik vind het leuk<3
Door?


veke
veke zei op 29 sep 2009 - 15:58:
leuk snel verderx


cocoloco
cocoloco zei op 24 juli 2009 - 2:52:
hmm kej dan! als jij hem niet goed vind moet jij het weten en hea!!
maar wanneer schrijf/typ je verder??


Minority
Minority zei op 24 juli 2009 - 1:27:
Geniaal && hij is niet slecht!

En als jij vind dat je beter kan.. Dan denk ik dat jij abnormaal super schrijft, aangezien ik dit al geniaal vind.

Ik ga je niet opfokken om SNEL verder te doen, aangezien je dingen aan je hoofd hebt. (heeft het zelfde probleem)

Maar.., ik ga wel vragen om toch een nieuw deel te plaatsen wanneer het past. (;

Je serie is reusachtig, meid!


butcherknife
butcherknife zei op 23 juli 2009 - 12:58:
Ooh , dit verhaal is goed <3
En verwacht van mij maar geen tips
aangezien ik zelf niet goed ben
En dit verhaal is leuk <3
Snel verder !