Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Goochelaars en Geesten [TH] » De proloog

Goochelaars en Geesten [TH]

29 juli 2009 - 1:22

352

2

233



De proloog

Omdat het anders misschien niet te volgen is...

Amber legde de laatste hand aan haar briefje en lege het vervolgens neer op de eettafel. Het deed haar pijn om haar familie achter te laten en een nieuw leven te beginnen met een moordenaar. ‘Gaat het?’ vroeg Jeroen en hij keek haar bezorgd aan. Amber knikte en stond op. ‘Nog even in de kelder kijken,’ fluisterde ze. Jeroen knikte en liep achter haar aan de kamer uit. Amber draaide zich nog een keer om en keek naar de poster van Georg die haar opa zo lang geleden boven de tafel had opgehangen. Daar hing haar dode vriend, iemand die ze pas over 70 jaar weer zou zien. Een traan rolde over haar wang. Jeroen veegde hem weg en nam haar hand vast. ‘Kom, we gaan,’ zei hij.
Niet ver daar vandaan klonken de klokken van een kerk luid. Een doodskist werd uitgeleid, een klein meisje liep er verdrietig achter aan. Ze begreep niet wat er aan de hand was. Waarom opa in die houten kist lag en waarom haar grote zus, Amber, hier niet was. Amber was er immers altijd voor haar. Ook begreep ze niet waarom Amber de laatste tijd zo treurig was. Het had allemaal aan die vreemde, wel aardige, jongen gelegen. Hij was opeens weggegaan en daarna was Amber Amber niet meer geweest. De kist zakte de grond in en een volwassen nam het meisje bij haar hand. ‘Kom Emily, we gaan naar huis,’ fluisterde een stem. Emily herkende de zachte stem van haar oma en liep mee. Nog steeds niet begrijpend wat er gaande was.
Amber was verdwenen van de aardbodem en moest gevonden worden. Dat was het enige wat Georg nog interesseerde. Vaak keek hij door het raam naar buiten om de horizon af te speuren. Nooit succesvol. Daarom had hij zijn beste vrienden geroepen om hem te helpen zoeken. Geheel tegen de wil van Universal en andere groepen in. Maar Georg wist dat hij geen rust zou vinden tot hij haar gevonden had. Een onbekende sluit zich bij het gezelschap aan en helpt waar ze kan. Maar is die hulp genoeg of is Amber weg, voor altijd?


Reacties:


MissCullen
MissCullen zei op 29 juli 2009 - 10:25:
Hoi leuk ga snel verder


JoLiEnNnN
JoLiEnNnN zei op 29 juli 2009 - 2:57:
oee i love this
snel verder
laat het me wete
x.