Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bill! You Stupid Fagot!! » Bill! You Stupid Fagot!! 003

Bill! You Stupid Fagot!!

7 aug 2009 - 13:48

686

0

282



Bill! You Stupid Fagot!! 003

Vooraf:
Half kruipend liepen we het huis binnen en hielpen elkaar om de trappen op te klimmen. Een paar keer vielen we van de trappen, maar toch lukte het ons om naar boven te gaan. We gaven elkaar stomdronken een kus op de mond en liepen onze slaapkamers binnen. Meteen knipte ik het licht aan en zag een Bill liggen op het bed. Nonchalant plofte ik naast Bill en hield hem stevig vast rond zijn middel, snel deed ik het licht uit en drukte nog een kus op Bill zijn wang.

Storie: Bill Pov.

Het licht werd uit geknipt en kort daarna voelde ik hoe er een natte kus op mijn wang werd gedrukt. Waarom? Waarom deed ze zo? Had ze iets met Tom? Allemaal vragen raasden door mijn hoofd. Ze hield me steviger vast aan mijn middel en na een paar minuten hoorde ik haar zacht snurken in mijn oor. Langzaam haalde ik haar armen van rond mijn middel en liep de kamer uit. Ik kon er gewoon geen minuut blijven, zij stonk naar de alcohol, ze gedroeg haar alsof ik niets voor haar betekende, dit was dus blijkbaar niet het meisje dat ik zocht.. Maar toch, ze had iets speciaals, specialer dan de andere meisjes die ik tot nu toe al had gezien. Ik liet mezelf liggen in de grootste zetel die in de woonkamer stond en sloot mijn ogen om even te kunnen na denken.

Samira Pov.

Gapend liet ik mijn arm vallen, zodat ik Bill vast zou kunnen houden. Met een plof viel hij neer op een lege plaats, mijn arm zocht verder naar zijn lichaam, maar niets vond ik. Traag opende ik mijn ogen en zag naast me een deuk in het matras waar Bill normaal zou moeten liggen. Geschrokken veerde ik recht en de misselijkheid kreeg de macht over me. Haastig rende ik de trappen af en liep naar de wc waar ik alles uit mijn buik braakte. Met barstende hoofdpijn spoelde ik door en liep naar de woonkamer, waar ik Bill aan trof. Ik sloop naar de slapende Bill toe en ging voorzichtig op de zetel -waar Bill lag- zitten. Met mijn rechterhand aaide ik voorzichtig zijn hoofd, terwijl ik toe keek hoe hij wakker werd. Met een glimlach kuste ik zijn lippen, waardoor er een nep-glimlach op zijn gezicht werd geplaatst. Hij deed niet eens de moeite om hem wat geloofwaardiger te maken. Verslagen bleef ik Bill aan kijken, die duidelijk iets door had. “Is er iets?”¯ “Nee, ik ga even naar boven.”¯ Zei ik bijna onhoorbaar. Bill knikte en snel liep ik de trap op, richting de kamer van Tom. Ik liep zonder kloppen de deur in en zag een half naakte Tom in de kamer. Zijn broek had hij wel aan, maar nog geen t-shirt of dergelijk. “Mag ik binnen?”¯ De onzekerheid kon je zo in mijn stem horen. “Je bent al binnen.”¯ Ik lachte, maar algauw veranderde die lach in een bezorgd gezicht.

Bill Pov.
Al een half uur is ze boven, wat zou ze toch doen? Nieuwsgierig trippelde ik de trappen op, maar merkte algauw dat ze niet in onze kamer was. Een zucht van ongeloof verliet mijn mond. Is ze nu weer bij Tom? Die twee zijn de laatste tijd wel heel veel bij elkaar. Met grote passen liep ik naar de deuropening van Tom die nog op een kiertje stond. “Ja maar.. ik weet niet, wie weet houd hij niet meer van me.”¯ Hoorde ik haar zeggen. Nu wist ik even niet wat te denken, ging ze het uit maken? “Denk je nog dat je Bill en kans wil geven, en wil je ’jullie’ wel een kans geven?”¯ Dat was dus het antwoord van Tom, hij wist er dus van. Waarom vertelde hij het me dan niet? Ik dacht als wij alles tegen elkaar vertelden. “Ik weet niet, het is echt niet leuk als Bill maar niets verteld, ik dacht als hij eerlijk zou zijn en zou vertellen dat hij vreemd ging, maar..”¯ verder kwam ze niet door tranen die uit haar ogen storten. “Maar wat?”¯ Ik stapte de kamer binnen en wachtte op een antwoord.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.