Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » WORDKILLER » Hoofdstuk 8

WORDKILLER

1 april 2010 - 10:13

509

4

293



Hoofdstuk 8

Het geluid van een televisie in de verte vult mijn oren van zodra ik wakker word. Ik open mijn ogen en blijf zo even liggen om wat te wennen aan het licht. Dan rek ik me uit en trek dezelfde kleren als gisteren aan. Nog wat slaperig kijk ik rond en zie nu pas dat Amy al niet meer in haar bed ligt. Ik ga naar de living en knijp mijn ogen dich van zodra ik de deur open doe. Nu begrijp ik waarom ze al hun kamers hebben geïsoleerd! Met mijn handen op mijn oren ga ik naast Bill in de zetel zitten. "Ben je doof ofzo?!"
"Wat?!"
"Of je-" hij zet de TV een heel stuk stiller. "Of je doof bent." zeg ik nu op een normale toon.
"Ow, nee, maar anders val ik weer in slaap." ik knik.
"Waar is Amy?"
"Waar denk je?" Ik kijk op mijn horloge, half 11.
"Is Peter nu al hier?"
"Nee, Amy is bij Peter."
"Ahzo, en Tom?"
"Die slaapt nog." Ik knik opnieuw en krijg deze keer een grijns op mijn gezicht. Ik moet nog wraak nemen van gisteren avond, ik bedoel, je laat een meisje niet ongestraft schrikken tijdens een griezelfilm, en al helemaal mij niet!! Ik huppel vrolijk naar de badkamer en ga daar op zoek naar een pot gel. Zodra ik die gevonden heb sluip ik Tom's kamer binnen. Ik neem een stoeltje en zet me naast zijn bed. Zorgvuldig kies ik 3 cornrows uit en maak er dan een mooie vlecht van. Als ik klaar ben met de vlecht smeer ik deze in met gel. Even wachten, en dan 3 nieuwe cornrows uitkiezen.
Na een kwartiertje sluip in met de pot gel, die ondertussen redelijk leeg is, weer naar buiten. "En wat heb jij gedaan?" Geschrokken draai ik me om en zie Bill vlak achter me staan.
"Djeezus! Je hebt me bijna een hartaanval bezorgt!"
"Je mag me gewoon Bill noemen hoor." Ik zet even een sarcastische glimlach op en ga dan naar de badkamer om het potje gel terug te zetten. "Wat heb je daar nu gedaan?" vraagt Bill terwijl ik weer naast hem in de zetel ga zitten.
"Zal je wel zien als hij binnenkomt." Ik lach en richt mijn blik op de televisie. Na een half uurtje horen we een deur opengaan en als we omkijken zien we dat Tom ook eindelijk wakker is, en we zien ook dat mijn vlechtjes goed houden.
"Morge." mompelt hij.
"Goeiemorge." zegge Bill en ik in koor en bijna lachend. De deur van de badkamer gaat dicht en Bill telt al fluisterend terwijl hij met zijn vingers meetelt. "Één, twee, drie, vier." Hij wijst naar de deur en...
"GODVERDOMME!!! WIE HEEFT MIJ DIT GELAPT??!!" Hij stormt de living binnen en ik zet een engelengezichtje op als hij voor ons komt staan, Bill houd het niet meer van het lachen. Boos kijkt Tom me aan.
"Ga je me nu buitengooien?" Vraag ik onschuldig terwijl ik mijn puppyeyes opzet.
"Als je mijn auto wast is het goed."

[reacties??]


Reacties:


Sanctuary zei op 29 sep 2009 - 20:12:
Hahaaaaa.! dat had ik willen zien! XD


Quendoline
Quendoline zei op 19 aug 2009 - 18:17:
echt heel erg mooi,hoe verzin je dat????verder...


cocoloco
cocoloco zei op 18 aug 2009 - 18:05:
haha geweldig!!!! je moet echt weer verder gaan!!


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 18 aug 2009 - 17:16:
Haha
x