Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Against The Grain » The way she moves

Against The Grain

25 aug 2009 - 16:11

374

17

629



The way she moves

Terwijl ik mijn make-up aan het aanbrengen ben voor vanavond komt Lilly naast me zitten. 'Kijk eens wat ik voor je heb.' Zegt ze terwijl ze wijst naar de paspop in de hoek van de kamer. De heuvels op de paspop die borsten moeten voorstellen worden verhuld door een Zilveren BH met zwarte randen,daaronder een mini rokje in zwart latex en op de grond een paar naaldhakken om U tegen te zeggen. 'OOHH wat een mooie outfit! Is die voor vanavond?' 'Ja. Speciaal voor jou.' ' Dank je, de jarige zal tevreden zijn! 'Wie is de gelukkige?' 'Bill Kaulitz, die zanger van Tokio Hotel.' 'Je maakt een grapje, zeker?!' 'Nee, hij krijgt dit als verjaardaggeschenk van zijn broer, ze komen samen met enkele vrienden.' 'Begrijp me niet verkeerd maar ik zie die jongen hier nog niet echt binnenstappen.' 'Lilly, kun je Tasha even gaan helpen?' dat was Irma. 'Ik zie je straks, veel plezier!' Ze loopt mijn kleedkamer uit.

Ik ga met mijn handen over de stof van de kleren. Het ziet er hard uit maar voelt zacht, precies wat ik nodig heb. Ik kijk op de klok die boven de deur hangt, nog een kwartiertje en ik moet on stage, tijd om me te kleden.
Als iemand nu zou binnenkomen zouden ze mij maar raar bekijken, ik sta als een konijn op en neer te springen om in het strake rokje te passen. 'Uhhh.' eindelijk! Nu nog de BH en naaldhakken...
'Niet mis.' mompel ik wanneer ik mezelf in de spiegel bekijk. Nog een laagje lipgloss en ik ben klaar om op het podium te kruipen. Ik leg mijn lipgloss terug wanneer er iemand op mijn deur klopt. 'Kom binnen.' 'Taylor, Oh mijn God, meisje je ziet er goed uit.' 'Dank je.' 'Maar ik kwam zeggen dat je binnen enkele minuutjes op moet.' 'Ik kom direct.'

Ik stap de trap op naar het podium, ik hoor al gejoel en geklap, dat enkel omdat de lichten op het podium uit zijn. Dezelfde routine als anders, met mijn rug naar het publiek, 8 stappen achteruit en ik voel de paal achter me.
Het enige verschil is dat ik nu iemand speciaal in de watten moet leggen.

De jongen die in het midden zit. De rockster die in het midden zit.


Reacties:

1 2 3 4

beertje
beertje zei op 12 maart 2013 - 11:32:
arme bill of eerder gelukkige bill meschien word het wat


Juliette
Juliette zei op 12 sep 2009 - 14:17:
Wauw!

Snel verder!


MyReflection
MyReflection zei op 7 sep 2009 - 16:41:
loving it,
snel verder,
xx


Cuppycake
Cuppycake zei op 30 aug 2009 - 18:29:
Dit is gwn egt super!! i love this!!!


Xpam05
Xpam05 zei op 29 aug 2009 - 19:16:
Oeewww,, leuuk!

Snel verder!
xxx