Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Paid To Call You: Gay. [TH] » Paid To Call You: Gay. [TH] 6

Paid To Call You: Gay. [TH]

5 okt 2009 - 12:59

452

5

247



Paid To Call You: Gay. [TH] 6

SORRY! Ik weet hij is laat, maar ik had probleempjes die ik eerst moest verwerken en nu is alles tiptop, dus gaat Fanfic en Quizlet weer voor! ='DD

Vooraf: “Kom maar even binnen. Eerst mijn jas nemen.”¯ Zei ik. Hij knikte en liep achter me. Hij zette hem even in de zetel en zijn grijns werd groter als hij Bill ook zag zitten. “Wat grijns je?”¯ Vroeg die geërgerd als hij het merkte. Ik grinnikte, hij moest eens weten. Al snel had ik mijn jas genomen en liepen we het huis uit.

Storie: ~Sara Point Of View~

Met trillende benen stapte ik de auto uit en keek ik naar de reuze villa die helemaal wit was geverfd. “Kom maar, de baas zal niet bijten.”¯ Ik liep achter Tygo en stond stil aan de voordeur. Tygo die duidelijk de sleutels had opende de deur en ging naar binnen. Mijn benen trillen helemaal als ik binnen sta. De deur doe ik zachtjes dicht en volg Tygo op de voet. We gaan een trap op en staan in een lange gang. Tygo wandelt naar de derde kamer links en klopt er zacht op. “Binnen.”¯ Hoorde ik een bekende stem zeggen. Tygo drukte de gouden klink naar beneden en liet me als eerste binnen. De man stond met zijn rug naar me toegekeerd en draaide zich om. Een vleugje zenuwachtigheid fladderde door mijn lichaam. “S..sammy?”¯ Stotterde ik. Sammy knikte langzaam. “En jij bent Sara?”¯ Hij liep op me af en schudde mijn hand. Ik knikte ook en keek naar mijn idool die nog steeds mijn hand vast had. “Ga maar zitten.”¯ Zegt hij tegen ons en wees naar drie stoelen in het midden van de kamer. We gingen allemaal zitten. “en? Hoe gaat het met de plannen?”¯ Vroeg hij me. Tygo en Sammy keken me serieus aan waardoor ik een beetje bang werd. “Alles gaat goed, Bill is blijkbaar gekwetst en word strenger tijdens de zangles en Tom, Gustav en Georg zijn kwaad op me.”¯ Sammy begint wat te gniffelen. “Wat een aanstellers. Die Tom was toch fan van me?”¯ Ik knikte. “Niet te geloven dat er zo’n wannabe fan van me is.”¯ “Wat was je plan voor Tom?”¯ Vroeg Tygo om weer terug op onderwerp te komen. “Dus, ik ken een meisje dat echt een Tom-type zou kunnen zijn. Zij gaat hem versieren en steunen, maar zal wel een tijdje Sara moeten zwart maken. Dus jullie moeten nep ruzie maken. Na een tijdje zal het meisje Tom kritiek beginnen geven, eerst gewone kritiek dat niet zo hard aankomt maar later word dat erger.”¯ Tygo begon helemaal te grijnzen terwijl ik moeite moest doen om zo’n grijns te zetten. Dit zal ik mezelf nooit vergeven, maar terug keren kan ik niet. “En wie is dat meisje?”¯ Vroeg ik nieuwsgierig. “Wacht, ik zal haar even halen.”¯ Sammy liep weg en vijf minuten zaten ik en Tygo alleen.


Reacties:


MoonRocker zei op 5 okt 2009 - 21:12:
AAAAAAAAH!
*flip*
Ik wil het wetennnn!
Verder?

xoxo <3


VAMPSEY
VAMPSEY zei op 5 okt 2009 - 18:30:
Moah,
Ik vind Samy echt gemeen joh! o.o

Verder! (: <3


jorinloveth
jorinloveth zei op 5 okt 2009 - 18:28:
oeeh kei spannend =D

snel verder gaan!!!!


adelain
adelain zei op 5 okt 2009 - 17:33:
liefteren!


UnknownRiot
UnknownRiot zei op 5 okt 2009 - 14:40:
veeeeeeeerdeeeeeeeeeeeeer<3