Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Busted on loving my married, best friend. [Th] » Busted on loving my married, best friend. [Th] -011-

Busted on loving my married, best friend. [Th]

5 okt 2009 - 13:33

724

5

276



Busted on loving my married, best friend. [Th] -011-

SORRY, had wat probleempjes die ik moest verwerken, maar nu is alles tiptop in orde, vandaar dus de laatheid. ;x Reacties? (:

Vooraf: Ik sta recht van het bed en kijk Faith bezorgd aan. Mijn arm plaats ik rond haar slanke middel. Ik kijk haar bemoedigend aan. ‘Zeg iets, je kunt het best.’ Denk ik in mezelf. Haar lippen trillen, haar ogen zijn vochtig.

Storie: Brooke Point Of View.

Afwachtend kijk ik naar Faith. Ze kan dit niet alleen aan, ze kookt enkel van de woede. Hoe moet dit dan op straat, ze kan haarzelf amper verdedigen? Mooi niet dat ik haar daar alleen laat. Nooit, zal ik de groete doen van haar, voor Tom. Ze blijft hier! Ook al wilt ze het niet. “Maak dan plaats, zodat ik door kan.” Ashley grijnst voldaan en zet één stap opzij. Net wanneer Faith voorbij haar passeert, kijkt ze één keer achter haar, naar mij, laat haar koffers liggen en slaat het kreng een verdiende bloedneus. “Niemand, maar ook niemand praat zo over mij, recht in mijn gezicht! Niemand, maar dan ook niemand, gaat mij vertellen wat ik moet doen. Niemand maar dan ook niemand, gaat mij dwingen en chanteren om hier weg te gaan.” Verbaasd kijk ik Ashley aan. Dwingen? Chanteren? Wat weet ik nog allemaal niet?!

Het voelt aan alsof ik een pijnlijke scheut door mijn maag vliegt. Er gebeuren hier enorm veel dingen in dit huis en enkel Ashley en Faith zijn de enige die weten wat er gebeurt. Faith bekijkt haar hand, waar een streep bloed vanaf sijpelt. "Ashley, mijn geduld is bijna op. Ik verzoek je om ní¹ onmiddellijk de kamer te verlaten." Zeg ik zo vriendelijk mogelijk. Haar verontwaardige blik kijkt Faith aan. "Niet voordat dit kind weg is. Of nee wacht, laat maar. Vertel alles maar Faith, maar je weet wat je op het spel zet?" Juist wanneer ik mijn mond open wil doen, word dat verstoord door een hevig kabaal, dat van beneden komt. "Tom!" Roep ik bezorgd. Ik loop langs Faith, sleur het kind haar kamer uit, zodanig dat ze niet een hele poos alleen met dat wijf hoeft te zijn en donder de trappen af.

Wanneer ik eindelijk met Faith de trap af ben gesukkeld, haast ik me naar de keuken, waar het geluid vandaan kwam. Mijn ogen worden groot wanneer ik Bill en Tom zie vechten, op de grond. Tom zit bovenop Bill en slaat hem waar hij raken kan. Dan worden de rollen omgewisseld en zit Bill boven op Tom. "Faith! Doe jij Bill. Ik houd Tom wel in bedwang!" beveel ik haar. Onzeker knikt ze. Ze trekt Bill, via zijn middel, van Tom af. Hij trappelt in het rond met zijn voeten, wanneer zijn handen doelloos in het rond slaan. Ik help Tom recht en knuffel hem stevig, zodat hij niet op Bill kan afvliegen. Ik draai ons wat om, zodat Tom met zijn rug naar Bill staat en ik zicht heb op Bill en Faith. "Lieverd? Wat is er gebeurd?" Vraag ik bezorgd, terwijl ik mijn blik op Faith en Bill laat vallen. "Bill maakte Faith uit voor een hoer, schold jouw uit en toen kon ik me niet meer beheersen, denk ik." Mijn ogen zijn vastgebrand op Bill zijn vuist. "Doe dat nooit meer. Ik schrok me dood." "Beloofd." hoor ik Tom nog zeggen. Ik zie hoe Faith Bill loslaat, wat blijkbaar geen goed idee was. Bill balt zijn vuisten en slaat, zonder treuzelen, Faith een bloedneus.

Door de klap, valt ze achteruit met een smak op de grond. "Bill!" Gil ik kwaad. "Wat? Ze vedient het!" Snauwt hij. Hij spuugt op Faith, die huilend op de grond ligt en verlaat daarna de keuken, zodat hij naar zijn kamer kan gaan. Ik laat Tom vluchtig los en besteed al mijn aandacht aan Faith. Ook Tom helpt haar overeind. "Haal jij de EHBO kist? Ik leg haar wel op haar bed, boven." Tom draagt Faith naar boven. Ik weet niet hoe snel ik moet zijn om de EHBO kist te nemen uit de badkamer en naar boven te vluchten. Wanneer ik daar eindelijk ben aangekomen, zie ik Faith huilend met een doos tissues op haar schoot, op het bed zitten. Tom ligt naast haar, naar het plafond te staren. Ik zie aan zijn gezicht dat hij tranen moet inhouden. Snel knippert hij met zijn ogen, om het water dat binnenkort over zijn wangen zal druipen, te verdwijnen. "W-wat is er?" Vraag ik. Bang voor het antwoord.


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 9 okt 2009 - 17:31:
Arme Faith.
Stomme Ashley.
Ik heb nu opeens zin om iemand in elkaar te slaan.
Snel verder<3


AutumnLeaves
AutumnLeaves zei op 5 okt 2009 - 18:42:
Oooh, spannend!
Ga alsjeblieft snel verder.

<3


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 5 okt 2009 - 17:06:
omg bill ik heb nooit geweten dat jij zo'n ongeloofelijke klootzak kunt zijn (okki dit meen ik niet sorry bill dta i kje zonet uitgescholden heb) jij kent dat woord goed en arme arme faith en haat aan ashly (sorry mensjes als er iemand ashly haat)

okkii ik heb niks gezecht over bill hij is zoow damn hot <3 en lief

naja snel snel snel snel snel verder xoxo linsooo <3<3


ElkeBEAST
ElkeBEAST zei op 5 okt 2009 - 14:34:
O My Gosh !

Eindelijk een nieuw deeltje & wat voor een.
Wat 'n bokswedstrijd man!
Abnormal ÖöÖ
Snel verder liefyeee !<3

Let me save the day Haha


Kayley
Kayley zei op 5 okt 2009 - 13:41:
Oh god.
Moet jij nu weer eindigen op een cliffhanger?
Ik heb koude handen en voeten gekregen van dit stuk.
Waar is die lieve, warme Bill ineens?
Stomme Ashley!
Ik HAAT haar! Aaah!
Als Brooke of Faith haar niet vermoord, doe ik het wel.
Maar eerst maar wat common sense aan Bill geven.
Die kerel is niet goed bij zijn hoofd.

En jij moet dus snel verder gaan en ik hoop dat je niet weer van die probleempjes krijgt en als het toch is, ben ik er voor je als je dat wilt!