Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Busted on loving my married, best friend. [Th] » Busted on loving my married, best friend. [Th] -012-

Busted on loving my married, best friend. [Th]

11 okt 2009 - 11:11

683

6

506



Busted on loving my married, best friend. [Th] -012-

Voor Kayley. <3

Vooraf: Snel knippert hij met zijn ogen, om het water dat binnenkort over zijn wangen zal druipen, te verdwijnen. "W-wat is er?" Vraag ik. Bang voor het antwoord.

Storie: Brooke Point Of View.

Bang voor wat er komen zal, schuifel ik mezelf dichter naar het bed toe, waar Faith en Tom op liggen. `Wat is er?´ Tom slikt. `Faith gaat weg. Ze wilt niet meer blijven, hier.´ Zegt hij met tranen in zijn ogen. Ik kijk geschrokken naar Faith. `Maar.. daarnet.´ `Daarnet.., toen dacht ik dat ik het aan kon, maar nu zakt alle moed in mijn schoenen, Brooke. Ik wil er een punt achter zetten. Bill heeft me daarnet geslagen. Dat heb je zelf gezien. En als ik hier niet rap weg ben, komen er vast meer.´ Zegt ze emotieloos. `Kunnen we je echt niet op andere gedachten brengen?´ Vraag ik half huilend. Ze schud stevig haar hoofd. `Nee, ik moet hier weg. Je weet zelf, dat ik hier na een tijdje in de weg zal staan. Ik ga mijn ware zoeken.´ Zegt ze. Het laatste kwam er niet zuiver meer uit. Tranen druipen langzaam van haar wangen. `Blijf je alsjeblieft nog lang mogelijk? Ik wil je niet op.. straat zetten.´ Zeg ik schamend. Faith lacht. Verbaasd kijk ik haar aan. Hoe kan ze nu nog lachen, er valt niets te lachen.

Ze zet haarzelf weer recht en houd haar armen open als teken dat ik haar een knuffel moet geven. Ik gehoorzaam en druk haar lichaam stevig aan tegen het mijne. `Lieverd. Ik hou me goed en sterk. Ik zal wel een job gaan zoeken. Ik zal vandaag rond gaan zoeken. En wanneer ik genoeg geld heb, om huur te betalen dan zorg ik dat ik hier weg ben.´ Ik glimlach. Ze zal toch niet zo héél snel aan geld komen. Dat betekent, dat ze langer hier blijft. Ze laat me los. Ik bekijk de EHBO-koffer en haal er iets uit voor haar bloedende neus. `Wacht even hier. Ik ga even dit doekje vochtig maken voor je neus.´ Glimlach ik naar haar en verlaat de kamer met het doekje -dat eerst in de EHBO-koffer zat. Ik wandel de badkamer binnen van het bovenverdiep en maak het doekje vochtig, door middel van de lavabo. Ik wring het een doekje uit en loop er weer mee, naar Faith haar kamer. Ik hoop vurig dat deze kamer lang haar kamer blijft.

Ik dep met het doekje, het bloed van haar neus af. Faith knijpt haar ogen dicht door de pijn. `Ik vrees ervoor dat je neus gekneusd is.´ Zeg ik. Meteen bijt ik op mijn onderlip in de hoop haar zo min mogelijk pijn te laten lijden. Faith neemt het werk van mij over en kijkt me dankbaar aan. `Dankje, echt waar, voor alles.´ Zegt ze. Ik glimlach enkel. Veel weet ik niet te zeggen. `Het is graag gedaan, meid.´ `Ik ga me douchen en dan ga ik even naar buiten, een luchtje scheppen.´ Glimlacht ze. Ik knik. `Goed.´ Ze slingert haar benen van het bed af en laat mij achter met Tom. Mijn Tom.

Tom trekt me dichter tegen hem aan, waardoor ik mijn hoofd op zijn schouder laat rusten. `Ik ga dat kind missen.´ Zucht hij eruit. Ik knik. `Ik ook, Tom. Ik ook.´ `Je hebt geen idee hoe hard ik Bill nu haat op dit moment. Hij was nooit zo agressief geweest. Nog nooit heeft hij een jongen laat staan een meisje, geslagen.´ `Wat verliefdheid allemaal niet met je kan doen.´ `Maar dit is niet normaal meer. Ashley heeft hem helemaal in de macht zonder dat hij het door heeft. Ik had altijd gedacht dat Faith een koppel zou vormen met Bill. En niet Bill met Ashley.´ Klaagt Tom. `Dat had ik ook altijd gedacht, maar ik weet van Faith dat ze nooit met haar beste vrienden zou willen. Bang om de vriendschap te verpesten. Dat heeft ze me ooit verteld.´ Tom knikt. `Maar toch. Die twee zijn geboren voor elkaar. Ik weet dat Bill wat voor Faith voelt, ook al heeft hij het niet door.´ `Maar is het wel wederzijds? Dat betwijfel ik wel.´


Reacties:

1 2

XxCutyXpiexX
XxCutyXpiexX zei op 11 okt 2009 - 22:46:
omg dit verhaal is geweldig en zo orgineel.. Meestal wordt Tom afgeschilderd als de 'slechte', maar jij gebruikt juist Bill..
wtf, dat sloeg nergens op,, die laatste zin dan,, dat het verhaal geweldig is wel..

Ik zal nu maar stoppen, ik ben like een beetje aan het raaskallen ><
XoX


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 11 okt 2009 - 14:50:
omg snel snel snel verdre xoxo linsoo <3<3<3


ElkeBEAST
ElkeBEAST zei op 11 okt 2009 - 13:45:
Amazing !!

Weetjj, ik krijg enkel mail van FF als jij het in mn gastenboek zet, ik heb nogtans aangevinkt dat ik mail zou krijgen als jij een nieuwe ontworp, najaaa FF is weird voor mij haha

loveyou <3


AutumnLeaves
AutumnLeaves zei op 11 okt 2009 - 12:51:
Ooooh, echt zo mooi geschreven.
Ik wil meeeeeeeeer!

<3


Juliette
Juliette zei op 11 okt 2009 - 11:34:
Leuk stuk<3
Bill is hier hatelijk.
Maar snel verder<3