Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » »

1 jan 1970 - 1:00

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:

1 2

1Dlovez
1Dlovez zei op 19 juli 2014 - 20:57:
Naam + Achternaam: Quinty "Quinn" Rae Rose
Leeftijd: Achttien jaar oud, geboren op 4 april 1996.
Uiterlijk (met foto): Quinty
Karakter: Quinty is een meisje die vaak door een roze bril kijkt. Haar hoofd is vaak net een zonnetje. Váák, niet altijd, want als ze chagrijnig is, kan je haar beter met rust laten. Ze is erg sociaal en is het voorbeeld van een goede scholier. Altijd betrokken bij schoolacties, redacteur van de schoolkrant, veel goede cijfers… etc. Vroeger dan, want Quinty heeft een mooi middelbareschool-diploma weten te bemachtigen.
Idee voor verhaal: Quinty Rose is een opstaande artiest die YouTube-video's maakt met daarin covers/zelfgeschreven liedjes, in de hoop ontdekt te worden. Wanneer de band 5 Seconds of Summer haar filmpjes ziet, zijn ze direct fan en zorgen ze ervoor dat het management haar een contract aanbiedt. Dit lukt, al snel is Quinty beroemd. Ze werkt veel samen met de rock/pop-band, haar leven verloopt op rolletjes. Plots ontdekt Quinty dat ze gevoelens heeft voor Ashton Irwin, de drummer van de band. Cisi, Quinty's beste vriendin die samen met haar liedjes schrijft, zorgt ervoor dat Quinty en Ashton een relatie krijgen. Maar als geheimen van vroeger opduiken, de pers en paparazzi erbij komt, worden de mooie levens van een beroemde band en een beroemde zangeres volledig geruïneerd. Zullen liefde en vriendschap dit alles overleven, of stort alles in?
Favo boy: Ashton Fletcher Irwin
Favo liedjes van 5SOS (min. 3): English Love Affair, Long Way Home, Everything I Didn't Say, eigenlijk aaaaallleeees (:
Extra: Quinty en Cisi zijn al heel lang beste vriendinnen. Cisi schrijft liedjes samen met Quinty. 5 Seconds of Summer is beroemd, Quinty heeft in het begin ook al een aantal fans, maar later wordt de fanbase ENORM. Quinita's, worden ze genoemd.





Leuk? Xx Quinn (:


xJustMe
xJustMe zei op 19 juli 2014 - 19:37:
Naam + Achternaam: Nicky Talina Edwards
Leeftijd: 17 jaar, maar bijna 18 hehe
Uiterlijk (met foto): Sorry, ik doe dit op mijn mobiel. Ik wil eruit zien als Cara Delevingne. You know who she is, I hope
Karakter: Lief en aardig. Soms is ze ineens heel druk. Ze heeft hele vreetbuien, houdt van gitaar spelen en zingen (iets wat ze totaal niet kan). Ze trekt zich niet te veel van anderen aan en gaat gewoon haar gang. Nicky is heel creatief en ze kan zich goed inleven in iemand anders.
Idee voor verhaal: Nicky ontmoet Luke Hemmings. Een jongen met een hart van goud en witte kleren. Soms is hij ineens verdwenen. Nicky is de enige die Luke kan zien. De twee worden verliefd. Maar Luke doet heel geheimzinnig en Nicky wordt daar boos om. Ze dreigt het uit te maken. Dan neemt Luke haar mee naar zijn wereld. Ze komt erachter dat Luke een Witte Elf is. In zijn rijk is al 100 jaar oorlog. Nicky is verbaasd en verrast dat Luke een elf is. Maar ze houdt nog steeds van hem en ze blijven samen. Als zijn rijk overvallen wordt door de vijand, wordt zijn zusje meegenomen. Tot overmaat van ramp wordt Luke's vader vermoord. Nicky is vastbesloten Luke te helpen tot het bittere eind, maar dat gaat moeilijk als je ineens 's ochtends in een schuurtje wakker wordt, zonder te weten wie of wat je bent...
Favo boy: Cal of Mikey, maar ik vond het wel leuk om eentje over Luke te doen haha
Favo liedjes van 5SOS (min. 3): Amnesia
Extra: Ik houd er van om je verhalen te lezen, dus waar je ook over gaar schrijven; dit gaat zeker een superverhaal worden!

Het kan zijn dat ik hierover zelf een verhaal ga schrijven, don't be mad als je deze kiest!

xx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 19 juli 2014 - 19:34:
Naam + Achternaam: Serena Alexa Grande
Leeftijd: 17
Uiterlijk (met foto): Serena
Karakter: ze is super lief, zachtaardig en vergeeft iedereen snel. Soms te snel... Als ze echt iets wil, gaat ze er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Ook heeft ze veel humor en kan daarmee de chagrijnigste vent ter wereld aan het lachen maken. Misschien komt dat ook wel door haar aanstekelijke lach (?)
Ze is super zorgzaam en houdt ook van kinderen.
Idee voor verhaal: Serena gaat haar zus Ariana opzoeken die in Australië is gaan wonen. Ze komt daar aan alleen is haar zus er niet. Blijkbaar is ze weer verhuist, maar waar heen? Ze zwerft een beetje rond in Australië want ze weet niet wat ze moet doen. Dan ziet ze Luke op tv, en word verliefd. Alleen nu nog bij hem komen en zorgen dat hij ook op haar verliefd word...
Or,
Amnesie, het land van de liefde en een sprookjesland. Daar woont Serena, en haar familie Grande. Haar ouder zus Ariana, haar moeder en vader. Serena lijdt een doodnormaal, leuk leventje. Totdat er opeens oorlog uitbreekt. De koning van Fantasia wil Amnesia hebben. De koningen zouden tegen elkaar moeten vechten maar... Waar is de koning? Waar is de prinses, de koningin? Van de aardbodem verdwenen. Er sterven duizenden, onschuldige mensen. Nooit heeft Serena geweten wie de koning was, ze mocht het niet eens weten van haar ouders. Volgens Ariana weet zij het ook niet. Opeens verdwijnt haar hele familie, toevallig, haar familie en dan ook nog eens de koninklijke familie.
Serena heeft altijd al iets in de gaten gehad. Maar nu weet ze het zeker, Serena’s ouders zijn koning en koningin. Dus moet zij tegen de koning vechten, de jonge koning. Hij is pas 18 en heeft ook geen familie. Hij moet dus vechten in zijn eentje, maar dat maakt hem niks uit. Helemaal niks. Serena moet opeens enorme jurken dragen, en heel veel schrijven. Vooral brieven naar de koning.
Op een dag komt de koning naar Amnesia en ontmoet prinses Serena. Ze worden verliefd op elkaar, maar dat kan niet!
Hoe zou het met de liefde aflopen, Amnesia en Serena’s familie?
En wie is de koning? Luke Hemmings.
Favo boy: Luke Hemmings
Favo liedjes van 5SOS (min. 3):
1. She looks so perfect
2. Amnesia
3. Good girls are bad girls
Extra: Serena en Ariana zijn elkaars allerbeste vriendinnen. Serena is verslaafd aan onesies, in het weekend draagt ze ze altijd, en als het warm is heeft ze er een paar met kort broekje en korte mouwen. Onesie verslaafd!

xNashandJackLover


xcarrotx
xcarrotx zei op 19 juli 2014 - 19:34:
Naam: Tamara Megan Delore
Leeftijd: 17
Uiterlijk: klik!
Karakter: een vrolijke meid die weet wat ze wil en van het leven geniet, verder is ze ook heel zorgzaam als het om familie en vrienden gaat.
Idee voor verhaal: de band is op zoek naar een zangeres en de hoofdpersoon (ik?) wint de auditie's.
Fave boy: Ashton <33
Fave songs:
1. Good girs are bad girls
2. Amnesie
3. Heartbreakgirl
Extra: MELDINGGGG!!


xHiimacookie zei op 19 juli 2014 - 17:37:
Naam + Achternaam: Rachel Skyler Walker
Leeftijd: 17
Uiterlijk (met foto): als Olivia Holt. Sorry zit op mijn telefoon
Karakter: Lief, nieuwsgierig, staat haar mannetje en ze zou niet zo snel voor oor delen hebben.
Idee voor verhaal: Er is een man aan de macht gekomen en hij heeft alle muziek over de hele wereld verboden. Het houdt 4 jongens niet tegen om stiekem in een schuur muziek te maken. Er komen nieuwe meisjes in het dorp waar de vier jongens wonen. Iedereen in het dorp weet wat muziek is door deze vier jongen, behalve zij. De jongens leren hun spelen en zingen, maar dan komt de wereld leider de gene die muziek heeft verboden er achter. Will music be back?
Favo boy: Luke Hemmings of Michael Clifford
Favo liedjes van 5SOS (min. 3): Good girls are bad girls