Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Schrijver ID's » Chrissy's SchrijversID

Chrissy's SchrijversID

Chrissy
Chrissy

Chrissy is offline

[29]
Chrissy zei op 1 jan 2015 - 21:36:
Naam: Vera
Leeftijd: 17
Actief op Fanfic sinds 10 mei 2012


A C T I E F

Like Clockwork
Geïnspireerd door Pushing Daisies.
De Detective leidt een normaal, zij het ietwat extravagant leven: hij kan de doden tot leven wekken, iets wat behoorlijk van pas komt als je je geld verdient met het oplossen van moorden. Er zit echter een addertje onder het gras: als hij iets dat dood is in leven houdt voor langer dan 60 seconden, moet iets anders sterven in zijn plaats. Simpel genoeg, toch? Fout. Als de jeugdvriendin van de Detective, de Hoedenmaker, dood wordt aangetroffen in haar huis, is de Detective vastbesloten om uit te zoeken wie haar heeft vermoord. Maar kan hij haar wel teruggeven aan de klauwen van de dood? Of laat hij een onschuldig iemand sterven, opdat de Hoedenmaker kan leven?


P A U Z E

Glory & Gore
Geïnspireerd door Dangan Ronpa.
Nick Dunmore is waarschijnlijk de meest normale, ongetalenteerde tiener op aarde. Maar door puur geluk wordt juist híj uitgekozen om lessen te volgen op Hope's Peak Academy, een school voor de meest getalenteerde tieners op aarde. Maar niets is wat het lijkt, en al snel blijkt dat Nick terecht is gekomen in een ware nachtmerrie; hij zal moeten vechten om te overleven, en zijn enige uitweg is over de koude, dode lichamen van zijn vrienden. Klampt hij zich vast aan Hoop, of geeft hij toe aan de Wanhoop voor het schooljaar voorbij is?


U P C O M I N G

• Insanely Ever After •
De 21ste eeuw is geen plaats voor happily ever afters, en dat is iets dat deze helden maar al te goed hebben gemerkt. Losgerukt van de pagina's die hen verzekerden dat alles goed zou komen, zijn ze terecht gekomen in het Grimm Institution for the Incurably Insane: Alice merkt dat Londen geen Wonderland is, en Peter komt erachter dat opgroeien niet optioneel is. Wie van hen leert te leven in deze nieuwe wereld, en wie blijft er achter, vasthoudend aan hun oude verhalen?



G A M E S

The Hunger Games
Doe mee aan Panem's jaarlijkse Hongerspelen. Alleen door de juiste keuzes te maken zul je overleven. Eindig je met een glasrijke overwinning, of in een poel bloed, terwijl een kanon het einde van de leven aankondigt?

Tick Tock
Wat zou jij doen, als je terecht komt in Nys, een wereld die verscheurd is door oorlog, en als jij ook nog eens de enige bent die die oorlog kan beëindigen? Vecht je voor de bevrijding van Nys, of vecht je om erover te heersen?

De Games zijn op het moment GESLOTEN. Stay tuned voor meer informatie.