Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » forget me not [bandcest] » 5

forget me not [bandcest]

26 okt 2009 - 22:42

734

0

239



5

yu pov
moe maar vrolijk slenteren we ons huis binnen. strify drukt een kus op mijn wang en rent naar boven. ik hoor een deur dicht slaan en zucht.
''waarom moet hij altijd als eerste?'' zeur ik dan.
''geen idee, misschien omdat hij de meest vrouwelijke trekjes heeft?'' lacht luminor met zijn zware stem. we schieten in de lach en ploffen op de bank. na 10 minuten sta ik op en loop naar boven de badkamer in. strify staat onder de douche te zingen. ik zucht en kleed me uit. ik ga achter hem staan en druk mijn lippen in zijn nek. kon je weer eens niet wachten? lacht hij dan. ik grijns en draai hem om.
''hm, ik wil een kus.''
''en kus of een nachtzoen?''
''hm, beide, maar die nachtzoen vlak voor ik inslaap val. de kus wil ik nu.''
''hm, je bent hebberig. maar dat mag voor deze keer.'' grijnst hij en drukt zijn lippen zachtjes om de mijne. na een tijdje stappen we de douche uit en drogen we ons af. hij verdwijnt naar zijn kamer en even later komt hij weer terug met een grote pyama broek aan. ik trek de mijne ook aan en dan lopen we naar beneden. kiro en shin zitten helemaal tegen elkaar aan en luminor zit met romeo verwikkeld in een ranzige (!!) zoen.
''uhm de volgende kan douche!'' roept yu dan.
''huh? hoe heb je dat zo snel gedaan?'' vraagt shin verbaast.
''oh ik ben bij strify gaan staan. dan moet ie maar op schieten!'' roep ik droog terug en kiro schiet in de lach.
''GAYPORN!!!!'' roept hij droog en dan schieten we allemaal in de lach. kiro grijnst breed en drukt een kus op shin zijn wang.
''maar dan ga ik douche!'' roept shin en snelt naar boven en kiro gaat er achteraan. ik ga op de bank zitten en strify gaat tegen me aan zitten met zijn hoofd op mijn schouder. ik neem zijn hand en druk er een kus op. hij kijkt me aan en glimlacht. ik geef hem een kus en zet dan de TV aan. na lang zappen zijn luminor en romeo me helemaal zat en kijken me geirriteerd aan.
''kies gewoon iets! er zijn 300 kanalen als je dat rare kasje dat we van de maneger hebben gekregen niet mee rekent.'' roept romeo dan.
''maar er is niks leuks en dat rare ding krijg ik niet aan!!!''
''kom hier!'' roept hij neidig en hij pakt de zapper af. hij drukt op een paar knopjes en geeft dan de zapper weer terug.

strify pov
luminor en romeo zijn naar boven gevlucht en shin en kiro zijn even heen en weer geweest maar al snel gaan slapen. yu zit nog steeds te zappen waar ik me erg aan irriteer. ik zucht en pak de zapper af. ik ga op zijn schoot zitten en druk mijn lippen op de zijne. hij grijnst tussen door en zoent me verlangend terug. ik voel iets hard worden in zijn broek en kijk hem grijnzend aan.
''hm, ben je geil?'' grijns ik dan. hij grijnst en likt over zijn lippen. iedereen die ons kent denkt altijd dat yu en kiro de gene zijn die het meeste van sex houden maar nee ik denk wel duizend keer meer aan sex dan yu en kiro bij elkaar doen. ik sta recht en trek hem omhoog al zoenend lopen we de trap op en ploffen neer op mijn bed.

*volgende ochtend*
kiro pov
langzaam wordt ik wakker van de zon die in mijn ogen schijnt wat raar is want ik slaap altijd met gordijnen gesloten in een donkere hoek van de kamer. ik kijk naast me en zie shin liggen. hij kijkt dromend uit het raam en zucht diep.
''ook goeie morgen.'' fluister ik schor en draai me op mijn zij. hij grijnst en geeft me een kus.
''goede morgen. geen ochtend humeurtje dit keer?''
''nee, als sneeuw voor de zon verdwenen! ik denk dat het door jou komt! dus voortaan moet je naast me liggen!'' grap ik en hij schiet in de lach.
''hoorde je venacht die kreunen uit strify's kamer?'' lacht hij dan.
''nee, was het heel ernstig?''
''het was yu die screeuwde!'' roept hij lachend. ik schiet in de lach en ga tegen shin aan liggen.
''ik ben echt blij dat we nu iets hebben, of nou ja bijna.'' zegt hij dan. ik glimlach en geef hem een kus.
''ik ben ook echt blij dat we nu iets hebben. en NIET bijna!'' grijns ik. hij glimlacht lief en begint me te zoenen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.