Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » my one special love [TC] » 19

my one special love [TC]

24 okt 2009 - 12:42

538

3

228



19

jongens mijn spatie balk heeft ineens kuren! als ik een paar spaties vergeet bitte geef me!!! en trouwens mijn inspiratie is ver op! ik probeerde al met meer rollen maar dat lijkt niet echt te werken. ik ga weer wat verhalen lezen sorry als ik iets van iemand heb gejat!!!

bill pov
*oudjaarsdag*
langzaam wordt ik wakker van knallen op straat.
''what the fuck! kunnen ze daar niet later mee beginnen!''
''hm, blijkbaar niet.'' kreun ik en draai me op mijn buik. ik voel dat tom op me komt zitten en hij pakt iets uitzijn nachtkastje. ik voel een koude vloeistofop mijn rug vallen en krijg meteen kippenvel. hij begint me langzaam te maseren en ik ontspan me helemaal. na een half uur houd hij op en drukt hij een kus op mijn schouder.
''hmpf! honger!'' roept tom dan en hij staat op. ik sta ook op en loop in mijn veel te grote pyama broek naar beneden. nouja mijn broek, die van tom, ik heb m laatst van tom gejat omdat ik een grote wilde. ik ga achter tom lopen en sla mijn armen om zijn middel heen. we komen de woonkamer binnen en onze oma en opa zitten er al.
''hoe laat is het?'' vraagt tom dan.
''half 3.''
''oh das best wel laat. tijd voor ontbeit.'' merkt hij op en loopt naar de keuken. ik schiet in de lach en loop hem achterna. ik ga weer dicht achter hem staan en leg mijn handen op zijn borst en vlak bij zijn edelen delen. ik druk mijn lippen in zijn nek en hoor hem zachtjes een genietend geluidje maken.
''jongens de hele familie is er in een half uur. kleed je eens om!'' roept gordon terwijl hij binnen komt. ik zucht diep en ga met tom gewoon rustig aan de tafel zitten. we beginnen cornflakes te eten en daarna gaan we samen douche. we kleden on vlug aan en als we weer beneden komen is de hele familie er al.
''en daar is de schattige tweeling! jullie zijn zo groot! en al bijna 17!'' roept mijn oma dan en ze schuifelt naar ons toe. ik zet maar een fake lach op en geef haar een knuffel. tom doet het zelfde en we geven iedereen een hand. hij ploft neer op een stoel en trekt mij bij zich opschoot. ik glimlach en druk een kus op zijn wang.

Tom pov
Ik zet mijn hand vlak op bill's haar en trek een wenkbrauw op. hij heeft nu een mohawk en zijn haar is echt hard als staal!
''TOM! dadelijk zakt het in!'' roept hij dan.
''zakt het in? je hebt er zeker 3 liter gel in zitten!''
''ja en als jij er aan gaat zitten kan het in zakken!''
''now fucking way!'' roep ik dan.
''TOM!'' roept mama dan.
''JA JA!'' roep ik terug en samantha en jorg beginnen te giegelen. mijn mobiel gaat af en met moeite haal ik hem uit mijn zak.
''met Tom!''
''hey Tomboy! met gustav! ik georg en andreas zitten ons te vervelen kunnen jullie hiet heen komen?''
''momentje bel zo terug!''
''wie was dat?'' vraagt bill dan.
''gustav of we naar hem georg en andreas kunnen komen, iedereen is naar familie die ergens in duitsland of omstreken woont maar hun hebben helemaal niemand meer. dus ze zitten zich te vervelen.'' leg ik uit.
''maar vraag dan of ze hier heen kunnen komen! dan gaan jullie eerst even daar heen, en vragen jullie dat dan kunnen ze hier wel blijven slapen hoor!'' roept simone dan.
''doen we!'' roepen bill en ik te gelijk. we staan op schieten onze schoenen en jassen aan en gaan naar het internaat.


Reacties:


jorinloveth
jorinloveth zei op 9 nov 2009 - 22:05:
goed verhaal ;D


adelain
adelain zei op 28 okt 2009 - 18:50:
;0 blijft een leuk verhaal. hopelijk is er snel een vervangende schrijfster gevonden die net zo goed schrijft


veke
veke zei op 24 okt 2009 - 20:51:
snel vererxx