Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Thank you for loving me -TC » Did he see it? [6]

Thank you for loving me -TC

25 okt 2009 - 16:32

425

1

197



Did he see it? [6]

en hier was deel 6 alweeeeeeeer goh wat ben ik lief XD

Bill pov
Mijn heerlijke rustige slaap wordt langzaam maar zeker verstoord door iets vochtigs op mijn schouderblad. 'What the...' Ik verstijf en probeer te ontdekken wat er gaande is, wat nogal moeilijk gaat aangezien ik nog half slaap. Tom ligt met zijn armen om mij heen kusjes op mijn bovenrug te drukken, voorzover je het kusjes kan noemen. Het zijn vooral lippen die mij aanraken en dan weer verplaatst worden. Zijn ruwe gitaarhanden strelen over mijn onderbuik wat mij duizenden kippenvel bultjes bezorgd. Dit kan hij toch niet bewust aan het doen zijn? Ik wil hem wegduwen maar bedenk me dan, waarom zou ik ook? Het is verreweg van onaangenaam, het is zelfs wel lekker, opwindend ofzo.
Ik schrik van mijn eigen gedachtes; Ik kan seksuele aanrakingen van mijn bloedeigen tweelingbroer niet lekker vinden! Toms handen verplaatsen zich naar de rand van mijn boxer en ik begin zo langzamerhand echt wel opgewonden te worden; Scheiße! Gelukkig slaapt iedereen nog inclusief degene die mijn geilheid veroorzaakt. Wanneer hij over meisjes droomt is hij blijkbaar tot rare dingen in staat. Zijn hand sluit zich om mijn inmiddels gespannen boxer. Zachtjes knijpt hij erin en zuigt in mijn hals, ik moet kreunen, ik kan niet anders, die gast is zo verdomd goed in opgeilen, zelfs als hij slaapt. Ik kan het niet onderdrukken, haal harder en heser adem en kreun.

Georg pov
Slaperig open ik mijn ogen vanwege een drukkend gevoel op mijn blaas. Al snel heb ik me naar de wc op de overloop begeven en doe mijn behoeftes. Wanneer ik terug wandel werp ik nog een vlugge blik op de klok; 6 uur nog maar, jezus, dan lig ik nog maar 2 uur in bed.. Een beetje chagerijnig omdat ik nu al wakker ben loop ik weer naar de slaapkamer toe waar het al half licht begint te worden vanwege de opkomende zon. Ik kruip weer lekker onder de dekens van mijn matras en sluit mijn ogen toe. Bijna slaap ik weer als ik plots een kreun hoor uit de richting van Bill en Tom, niet zo een slaap kreuntje, maar meer van: Ik ben fakking geil en iemand stimuleert dat alleen maar. Lui draai ik me om en probeer te ontdekken wie de veroorzaker van dit geluidje was. Bill ligt met zijn ogen dicht richting mij, met daarachter Tom in dezelfde richting. Niets vreemds/raars aan te zien, toch? De dekens liggen half van de twins af tot op hun heup ongeveer. Dan valt mijn slaperig oog op de plaats waar Toms hand zich bevindt wat mij direct klaarwakker maakt...


Reacties:


jorinloveth
jorinloveth zei op 19 nov 2009 - 22:02:
VERDER!