Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » From normal to popstar » 12.

From normal to popstar

26 okt 2009 - 11:56

851

2

195



12.

Sorry, sorry, sorry voor het lange wachten :$

Lisa wrijft even over haar oren als ze van de stoel afkomt. ‘En jij zei nog wel dat het geen pijn deed.’ Met 1 vinger wijst ze naar Roy. Die grinnikt alleen maar. Hij haalt zijn schouders op. ‘Dat vond ik hoor.’ Mompelt hij. Lisa gaat met haar hand door haar haar. ‘Ach.’ Zegt ze. ‘Ik heb het overleefd.’ Fay grinnikt even. ‘Maar dat hebben wij toch ook? Waarom maak jij er dan zo`n probleem van?’ Lisa kijkt haar chagrijnig aan. ‘Ik zeg het alleen maar.’ Fay haalt haar schouders op. Dit is zo`n typische zussen ruzie, ze kunnen niet lang op elkaar boos blijven.
Niet veel later zitten Fay en Lisa dus weer vrolijk samen een videogame te spellen. Roy zit achter zijn laptop. ‘Wat doe je?’ vraagt Maya en komt naast hem zitten. Roy kijkt haar aan. ‘Een spelletje.’ Nadat hij dit gezegd hebt gaat hij door met zijn spelletje. Het is een schiet spelletje ziet Maya. Even blijft ze kijken hoe Roy speelt, maar daarna staat ze op en gaat op de bank zitten. Verveelt staart ze voor zich uit. De tweeling speelt een videogame en Roy een spel op de computer. En Maya? Die staart verveelt voor zich uit. Ze zucht eens diep, maar niemand lijkt haar te horen. Ze pakt haar basgitaar en begint er een riedeltje op te spelen. Roy kijkt op van zijn spel. ‘Wat doe jij nou?’ Vraagt hij en kijkt haar aan. ‘Ik speel.’ Zegt Maya en speelt hetzelfde riedeltje nog een keer. ‘Maar waarom?’ Vraagt Roy en schud zijn hoofd een keer. Maya stopt met spelen en kijkt hem aan. ‘Fay en Lisa zitten een videogame te spelen. Jij zit op de computer een spel te spelen. En ik zit op mijn bas te spelen.’ Roy knikt even en gaat door met zijn spel.
Na een tijdje legt Maya haar basgitaar weg en gaat languit op de bank liggen. Nog steeds is iedereen met hetzelfde bezig als eerst, behalve Maya dan. De tweeling speelt nog steeds een videogame, waar Fay heel de tijd bij wint, en Roy zit nog steeds achter zijn laptop. Maya probeert verschillende lig standen op de bank. Misschien komt ze er wel eentje tegen die haar van haar verveling afhelpt. Ondertussen heeft ze er al verscheidene gehad, maar ze was er met geen een tevreden. Ze zucht diep en staat daarna op. Eerst gaat ze kijken bij Fay en Lisa. De tweeling zit helemaal in hun spel. Maya leunt op de rechterschouder van Fay en de linkerschouder van Lisa. ‘Maya.’ Zucht Lisa en zet het spel stil. ‘Verveel je je?’ Maya knikt. ‘Ga iets doen.’ Zegt Fay en kijkt Maya nu ook aan. Maya rolt met haar ogen. ‘Wat dan?’ Lisa en Fay halen hun schouders op. ‘Verzin iets.’ Maya zucht diep en gaat mokkend tussen de tweeling in zitten. Deze schuiven verontwaardigd allebei een stukje meer naar het uiteinde van de bank. Maya grinnikt en langzaam verschijnt er een grijns op haar gezicht. Eindelijk heeft ze iets gevonden om te doen, de tweeling irriteren.

‘Maya, kappen.’ Zucht Fay en kijkt Maya chagrijnig aan. Maya grijnst alleen maar. ‘Ga iets doen Maya.’ Zucht Fay. ‘Wat?’ Maya zet een schattig gezichtje op. ‘Ga iets spelen op je bas.’ Gelijk verandert Maya`s schattige gezichtje in een neutrale. ‘Heb ik al gedaan.’ Zegt ze snel. Fay haalt haar schouders op. ‘Ga dan iets anders doen.’ Stelt ze voor. ‘Wa-hat?’ zeurt Maya. ‘Ga koken.’ Zegt Lisa snel. ‘Ik heb toch honger.’ Maya slaat haar armen over haar knieën en kijkt chagrijnig voor zich uit. ‘Ga dat dan zelf doen als je honger heb.’ Lisa rolt even met haar ogen. ‘Dat zou ik kunnen doen, maar ik verveel me niet. En jij wel. En anders heb je nog steeds niks te doen.’ Maya schudt haar hoofd. ‘Maar ik heb een hekel aan koken.’
Lisa staat op en trekt Maya omhoog aan haar arm. ‘Kom, dan gaan we samen koken.’ Zegt ze vrolijk. ‘Niet dat ik kan koken.’ Mompelt ze erachter aan. Maya hoort het ook en grinnikt. ‘Ik ook niet.’ Grinnikt Maya. Fay luistert -stiekem- ons gesprek af en schiet in de lach. ‘Dat gaat wat worden!’ lacht ze. Lisa steekt haar tong uit en steekt haar arm in die van Maya. Gearmd lopen ze naar de keuken. ‘Wat gaan we eigenlijk maken?’ vraagt Maya als ze in de keuken staan. Lisa haalt haar schouders op. ‘We kijken wel wat we kunnen vinden.’ Maya knikt en schiet in de lach. Lisa zet allerlei spullen op tafel. ‘Wat doe je?’ hikt Maya. ‘Spullen pakken.’ Maya wijst de tafel aan die al voor een groot deel vol staat met spullen. ‘Wat wou je maken dan?’ Lisa komt uit het kastje gekropen en gaat staan. Ze slaat het stof van haar knieën en haalt daarna haar schouders op. ‘Geen idee. We kijken wel wat we hiermee kunnen maken. Want deze kast is leeg.’ Maya schiet in de lach en kijkt ook in de kast. ‘Heb je?’ vraagt ze. Lisa knikt trots naar de spullen die op tafel staan. ‘Ja, ik heb alle spullen uit de kast gehaald.’


Reacties:


Juliette
Juliette zei op 28 okt 2009 - 16:48:
Sorry dat ik pas zo laat reageer.
Ik had het eerder gelezen, dat wel,
op mijn mobiel, en ik kon niet inloggen met mijn mobiel,
dus ook niet reageren-.-
En ik doe dat ook!
De hele kast leeggooien op tafel en dan drie dingen uitkiezenxP
En dan alles weer terug moeten leggen.
Of bijna alles.
Maarja, ik vind het leuk<3


adelain
adelain zei op 27 okt 2009 - 7:14:
whaha dat kookgebeuren heb ik ook vaak. wil ik iets simpels maken, is er nix voor in huis maar heb ik alles wat er wel was al klaar! haaandy!

mr echt leuke story.
liefteren