Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Teenage Wasteland [TC] » 36.

Teenage Wasteland [TC]

26 okt 2009 - 15:35

1326

14

751



36.

Bill
Na het optreden. Charlie heeft zichzelf binnengesmokkeld in de kamer van Tom en mij, tot groot jolijt van Georg en Gustav. Ik dacht echt dat we onderhand te oud waren om zo’n ophef te maken over seks, maar die twee blijven blijkbaar eeuwig twaalf. In ieder geval, de deur gaat op slot en mijn gsm uit. Ik ken ze goed genoeg, en ik heb geen behoefte aan nog een Kodakmoment.
‘Charlie, ik wil je wat vragen,’ roept Tom vanuit de badkamer. Hij heeft duidelijk geen schaamte meer tegenover haar, niet na vanochtend.
‘Fire at will,’ antwoordt zij terwijl ze haar schoenen uitschopt en in een zetel ploft.
‘Waarom doe je dit?’ Die vraag lag ook op het puntje van mijn tong, maar broerlief is me voor.
‘Waarom doe ik wat?’
‘Dit.’ Tom steekt zijn hoofd om de hoek van de badkamerdeur en gooit zijn bezwete concertkleren op de grond. ‘Die hele trip met ons. Je verzwijgt zo goed als alles over jezelf, je reist mee met een band zonder enige vorm van voorbereiding, en dan is er nog hoe je het nieuws van mij en Bill hanteerde. Je reageert amper op het feit dat wij als tweeling een relatie hebben. Sterker nog, je plaatst jezelf er middenin. Eerlijk, ik snap er niks van. Waarom ga je zo met jezelf om?’ Charlie haalt haar schouders op, trekt haar knieën tegen haar borst en plukt aan de rafelige zoom van haar jeansbroek.
‘Ik begrijp hoe het moet overkomen, maar vertrouw me. Ooit zal ik het jullie uitleggen, gewoon nu nog niet. Deze trip met jullie is onverwacht, maar het is belangrijk voor me. Ik was op een soort doelloze rondreis toen ik door jullie bus werd aangereden, en naar mijn gevoel was dat het lot. Ik moest jullie ontmoeten, en ik moest jullie geheim ontdekken.’
‘Maar waarom dan?’ duw ik door. Ik heb haar nog nooit zo openlijk horen praten, nu moeten we haar aan de gang houden. Ik heb zoveel vragen. ‘Waarom was je aan het rondtrekken? En waarom freakte je niet uit toen je...’
‘Alsjeblieft, Bill. Nu nog niet. Het is er de tijd nog niet voor.’
‘En wat is het met jou en seks? Niet dat we er iets op tegen hebben…’ Tom trekt een gezicht en Charlie gooit grinnikend een schoen naar zijn hoofd, wordt dan meteen weer ernstig.
‘Het hoort erbij. Ooit zullen jullie het snappen, vertrouw me. Vraag er gewoon niet meer naar, oké?’
‘Oké, oké,’ sus ik snel. ‘We houden al op.’
‘Geloof me gewoon als ik zeg dat ik dit niet doe omwille van jullie status,’ fluistert ze. ‘Dit heeft niks te maken met jullie beroemdheid. Dit gaat over mij en mijn problemen.’
‘En het feit dat wij allebei enorm knap zijn, geef toe,’ probeert Tom haar aan het lachen te krijgen. Ze grinnikt en rolt haar ogen naar hem.
‘Ga douchen, jij.’
‘Goed. Als mijn lieve broertje mij gezelschap komt houden. Het is een grote douche...’
‘Ik kom al.’ Ik schop mijn kleren van me af en duik de badkamer in. Nog voor ik mijn boxer goed en wel over mijn voeten heb, grijpt hij me al bij mijn schouders en sleurt me de cabine in.
‘Hé! Voorz...’
‘Niet zeuren,’ onderbreekt hij en duwt zijn lippen hard tegen de mijne. Even botsen onze tanden tegen elkaar, dan geef ik me ook maar over aan zijn omhelzing en het neerkletterende water.

De douche is groot genoeg om op de grond te liggen, en dat doen we dan ook. Niet helemaal uitgestrekt, maar tegen elkaar aangekropen. Het lauwwarme water regent neer op mijn rug, mijn hoofd leunt op zijn borst. Hij zit met zijn rug tegen de tegelwand en tekent met zijn wijsvinger op het beslagen glas van de deur. Een hartje met twee initialen.
‘Melig,’ grinnik ik en druk een zoen op zijn rechtertepel. Druppels verzamelen zich op zijn huid, klitten samen, worden groter, en rollen dan langs hun eigen weg omlaag. Ik lik er zoveel mogelijk weg, verbeeld me dat elk pareltje een deel van hem is. Als het druppelspoor me steeds verder over zijn buik naar beneden leidt, windt hij zijn vingers in mijn haren. Zijn buikspieren rimpelen zachtjes en zijn adem blijft even hangen.
‘Wat?’
‘Niet stoppen,’ smeekt hij. Hij heeft zijn ogen gesloten en klemt het metaal van zijn piercing stijf tussen zijn tanden. Met een grijns schuif ik nog wat verder omlaag langs zijn natte huid en plant een zoen op zijn onderbuik. Zijn stijve drukt bijna pijnlijk hard tegen mijn borst. Ik ga verliggen en streel langs zijn bovenbeen omhoog, laat mijn vingers over zijn liezen wandelen en streel met mijn middelvinger langs het gevoelige puntje van zijn eikel. Meteen zoekt Tom met beide handen houvast aan de douchewand.
‘Lekker?’
‘Hmm-hmmm,’ is het verstikte antwoord. Ik breng mijn gezicht dichter naar zijn buik en blaas zachtjes langs zijn erectie, dus vervolgens mijn tongpuntje tussen mijn tanden door. Hij ademt scherp in en slaat zijn hoofd in zijn nek, trekt onbewust aan mijn haren.
‘Tot zover,’ plaag ik en kruip weer op zijn schoot.
‘Dat kun je niet menen,’ kreunt Tom.
‘Kom op. We gaan in de slaapkamer wel verder.’ Ik kom overeind en draai de douche uit, help Tom ook op zijn voeten. Hij kijkt me bijna scheel aan en prikt zijn wijsvinger in mijn borst.
‘Dit krijg je zo hard terug, let maar op.’
In de slaapkamer zijn alle lichten gedimd als Tom en ik elk in een handdoek gewikkeld komen binnenlopen. Het laken is teruggeslagen en er hangt een geur van solfer en vanille. De bron daarvan is niet moeilijk te raden. Op een tafeltje staat een fles champagne, drie glazen, een paar geurkaarsen en een asbak met een paar verkoolde lucifers. Er staan nog een paar identieke kaarsen door de kamer verspreid. Charlie zit op het bed en steekt net een Marlboro aan met een lucifer. Haar kleren liggen op een hoop in een zetel, het warme licht kleurt haar huid amber en haar haren dieper goud dan het vlammetje dat ze net uitblaast. De zilveren ringetjes in haar tepels fonkelen als ze zich beweegt om het opgebrande luciferhoutje bij de rest te mikken. Dan pas kijkt ze op.
‘Sorry voor de geur, mijn aansteker is leeg.’
‘Geeft niet,’ weet ik uit te brengen. Ze glimlacht, neemt een lange trek en laat de rook uit haar mond krullen. Venus met de sigaret, je zou haar zo in een museum kunnen hangen.
‘Wel dan?’ Ze legt de rokende peuk op de rand van de asbak, neemt een glas champagne van het tafeltje. ‘Willen jullie ook wat, of gaan jullie daar de hele nacht staan staren?’

And you thought it would be funny
To leave you hanging in suspense
Then I'd run over to your house
And I'd scale the chainlike fence
That borders your back yard and then
I'd climb through your window
And I'd whisper that I love you
As you fall out of your clothes

And we'd lay there in the darkness
Like this dream of you I had
Where we captured all the fireflies
And knew what time we had
Could be counted on our fingertips
And that almost made you cry
But you let me hold you tightly
As we said all our goodbyes

May I say I loved you more

And it must have been an hour
That I clutched you in my arms
And I must have said the right things
Because you instantly felt warm
And you heard my heart stop beating
But you wanted not to cry
As your sympathetic whispers
Told a tale of bad goodbyes

You swore you heard me laughing
And I swore I saw you smile
As the time we've spent together
Was meant to last us quite a while
As I take this piece of you with me
I'll carry to my grave
And knowing that for someone
You're an angel sent to save
(Keep breathing my angel, if you go down I go with you)

May I say I loved you more

So let's drink to memories we shared
Down one for all the hopes and cares
Here's two for being unaware that you're gone
Because before too long you'll be a memory


Voor Yasmine, onze tickets, en ons achterlijke plan. Kijk er naar uit! <3


Reacties:

1 2 3

ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 4 nov 2009 - 21:42:
admwtpja nog 3 delen te gaan maar moet gaan ben best snel geworden met lezen vind ik in 2 dagen x'D


Jacqlijntje
Jacqlijntje zei op 28 okt 2009 - 18:03:
Die Charlie is zo apart, ben nu toch wel benieuwd naar haar achtergrond!

snel verder svp

xjes Jacqueline


adelain
adelain zei op 27 okt 2009 - 7:28:
wawa weet niet veel neer te zetten vermoeidheid heeft de overhand genomen'
-.-''''''

maar je verhaal is echt geniaal.
nu wil k weten wat er is met Charlie!!!

liefteren dus


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 26 okt 2009 - 18:15:
ik heb mijn ticketje ookal!!!!!! ^^^^^^^

En snel verdeeeeer!!!!!


butcherknife
butcherknife zei op 26 okt 2009 - 17:35:
Ik heb ook een ticket + de reden om te spijbelen
daimn- ik kan slim zijn als ik wil.
En dit stukje is amazing. like duh.
Ik ga mij er gewoon bij neerleggen dat je fantastisch bent
en mij er geen vragen bij stellen.
Eigenlijk wil ik het wel weten;
schrijf jij zo al heel je leven?
en hoe ben je erop gekomen op zelf fanfiction te schrijven ?
je moet mij maar eens de historie vertellen