Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Fallin' Angel. » S.O.S

Fallin' Angel.

26 okt 2009 - 15:25

302

2

168



S.O.S

dit verhaal gaat vanuit verschillende punten geschreven worden; de ene keer uit de ogen van Edward, Alice, Alicia, etc. etc. Snapje? Op een twilight forum schrijf ik ook een verhaal, dat is BIJNA het zelfde... XD ohja; ALica heeft de gave om door iets heen te kijken. ow, da's waar ook; Ik ga me NIET aan de verhaal lijn houden.

Alica's POV

Ik liep rustig door het bos, toen er iets op mijn pad sprong. Het zag me niet, maar ik zag het wel! Het beest draaide zijn kop naar me toe, en ik zag dat het een bruine beer was. In zijn ogen stond doodsnood. Ik was in paniek. Toen zag het dier me. Ik wou me omdraaien, maar dat had ik beter niet kunnen doen; De beer kwam nu op mij af, en haalde uit naar mijn been. Ik ging door mijn been heen, en kon niet meer overeind komen. De beer stond net op het punt om me als lunch op te eten, toen er iets uit de bosjes sprong, en de beer bij zijn nek grijpt. Dan verlies ik mijn bewustzijn

Alice POV
'Emmet? Em? Waar zit je?' Ik riep nou al een kwartier lang zijn naam. Ik was al klaar, maar of Emmet al klaar was...? Die kon drinken..! Dat wil je niet weten!
'Ja, kom zo, even wachten Alice.' Ik zuchtte. Ik had het kunnen weten. Opeens rook ik wat. Iets wat ik al heel lang niet meer had geroken. Mensenbloed. Als automatisch werd ik er naartoe getrokken. Al snel was ik bij de plek waar de geur vandaan kwam. Op de grond lag een bleek meisje met lange, zwarte haren. haar ogen waren dicht, maar ze leefde nog. In haar been zat een grote wond, waar het bloed uitgutste. Die geur... Ik kon het niet weerstaan. Voorzichtig deed ik een stap in haar richting. Opeens ging het heel snel. Ik sprong naarvoren, en beet haar in haar been, en zoog wat bloed. Toen kwam ik weer bij zinnen, en sprong op, vervuld van afschuw van mezelf, en rendde terug.
'Alice? Ben jí­j nou al klaar?' hoorde ik Emmett's stem roepen. Ik knikte, en liep naar hem toe.
'Ja.'


Reacties:


Earlinde
Earlinde zei op 29 okt 2009 - 18:22:
yes iknow.. But.. Kijk 'ns eve nbove ndit stukje...
Jups, ik hou me lekker niet aan 't verhaal..


xColour
xColour zei op 29 okt 2009 - 14:13:
mooi XD
maar alice is liever hoor en zou haar nooit laten liggen XD.
but its you story

xjes