Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Kiro Loves....(BC) » Kiro Loves....(BC) Chapter 1

Kiro Loves....(BC)

26 okt 2009 - 21:39

615

1

187



Kiro Loves....(BC) Chapter 1

Dit is voor mij mijn eerste story over Cinema Bizarre ^^ Ik hoop dat jullie het leuk vinden en daarom zou ik het waarderen als er reacties worden geplaatst dan weet ik of ik door moet gaan of niet hihi(A) Xx [b]PS Alles is trouwens geschreven vanuit Kiro af en toe komt er een stukje van de boyz door heen(A)[/b]

Ik lig op mijn krappe bed in de tourbus. Er ontsnapt een diepe zucht uit mijn mond en draai me op mijn zij, naar de muur. De tour is net een dag begonnen en we zijn nu op weg naar het hotel, waar we de nacht zullen door brengen en 's avonds geven we ons eerste concert met het nieuwe album. Of ik zenuwachtig ben? Nee niet echt, ik zie er eerder tegen op. Ik heb de laatste dagen absoluut niet goed geslapen en het word vanavond vast ook niet op tijd. Zelfs de jongens merken dat ik slaap te kort kom. Meestal kan ik wel tegen hun grapjes en pesterijen. Ik ben nou eenmaal de kleinste en volgens mijn vrienden de schattigste. Dus ja ik moet veel kunnen slikken. Alleen de laatste paar dagen word ik geïrriteerd en kan wel iemand slaan van frustratie. Ik zou alleen niet weten waarom. Er is niks gebeurd! Ik zucht nog een keer en ineens word het gordijntje van mijn bed weg getrokken. Het gezicht van Shin verschijnt en zijn ogen dwalen bezorgd over mijn lichaam. Ik voel mijn wangen rood worden en kijk snel weg.
'Wat loop je nou de hele tijd te zuchten?' vraagt hij en kijkt me diep in mijn ogen aan. Ik moet hem aan blijven kijken, zijn ogen zijn hypnotiserend.
'N...Niks,' stotter ik. Waarom stotter ik? Voor ik het zelf in de gaten heb zucht ik nog een keer en voel een klap tegen mijn achterhoofd.
'Hou nou eens op met zuchten, man! Vertel wat er is,' zegt Shin grijnzend als hij mijn grote ogen ziet. Mijn beste vriend heeft me net geslagen.
'Niet als jij mij zo behandeld,' zeg ik koppig en draai mijn rug naar hem toen.
Nu is Shin de gene die zucht en komt naast mij op het kleine bed liggen. Hij sluit de gordijntjes en even is het helemaal stil. Ik vraag me af waar de andere zijn.
'De andere zijn aan het winkelen, jij lag nog hier en ze dachten dat je lag te slapen. Ik had geen zin om mee te gaan zonder mijn beste vriend,' raad Shin mijn gedachten en lacht even. Ik kijk hem even aan en schiet dan ook in de lach. Ineens hangt Shin boven mij en zijn gezicht is gevaarlijk dicht bij.
'Wat doe je?' vraag ik met grote ogen.
'Niks, kleine,' zegt hij en geeft me een zachte kus op mijn wang. Ik verstijf even, waarom doe ik zo meestal vind ik het wel prettig als Shin laat merken dat hij om ij geeft als vriend. Ik schud verward mijn hoofd en ik zie hem even raar naar mij kijken. Ik lach naar hem en Shin krijgt twinkelingen in zijn ogen. Hij gaat speels met zijn hand door mijn haar en blijft gewoon op mij liggen. Hij is ongeveer 12 cm langer en veel zwaarder als ik. Maar ja ik ben hem gewend, Shin heeft wel meer van deze trekken. Shin komt over als een stille en verlegen jongen, maar als je hem wat beter kent weet je dat hij ook los kan gaan. Hij is heel serieus als het nodig is en je kan echt heel goed met hem lachen. Ook probeerd hij heel stoer over te komen maar hij komt heel vaak naar mij toe om even zo te liggen of voor een knuffel. Dat heeft hij af en toe nodig zegt hij. Niet dat ik het erg vind want ik doe het ook bij hem, daarom kunnen we elkaar 100% vertrouwen.
Shin blijft zo de hele tijd liggen en ik streel hem zachtjes door zijn blonde haar. Het staat hem mooi! Langzaam voel ik mijn ogen dicht vallen en samen vallen we in slaap.


Reacties:


cocoloco
cocoloco zei op 26 okt 2009 - 21:46:
ah supper lief!!!! ik ben meteen verslaafd!!!! net als aan die andere van jou van tokio hotel! je moet een boek gaan schijven!!! maar eerst verder met deze natuurlijk!!!! haha XD