Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Kiro Loves....(BC) » Kiro Loves....(BC) Chapter 2

Kiro Loves....(BC)

27 okt 2009 - 7:40

478

2

212



Kiro Loves....(BC) Chapter 2

Even een kort stukje voor school^^

Ik schrik wakker van stemmen in het woon gedeelte en de bus die weer is door gereden. Ik blijf nog even liggen want Shin ligt nog steeds op mijn borst en die kan ook wel wat slaap gebruiken. Lief kijk ik naar mijn beste vriend die er heel schattig bij ligt. Dan hoor ik ineens zachte voetstappen deze kant op komen en ik doe snel mijn ogen dicht. Even later word het gordijntje langzaam open getrokken en hoor dan Strify fluisteren.
'Hé jongens, kom eens kijken hoe schattig!'
ik hoor nog meer voetstappen en hou nog steeds mijn ogen dicht. Als ze allemaal achter Strify staan doe ik langzaam mijn ogen open. Strify draait zich op dat moment net om en schrikt zich dood als hij recht in mijn ogen kijkt. Van de schrik stoot hij zijn hoofd aan de rand van het bed en iedereen krijgt de slappe lach. Strify kijkt een beetje boos maar ziet er daarna ook de lol wel van in.
'Ssst! Shin slaapt nog,' fluister ik dan en de jongens lopen zachtjes weer weg. In het woon gedeelte word nu hard gelachen en ik glimlach even.
'Wat is er zo grappig,' vraagt een zachte stem boven mij en Shin kijkt mij aan. Hij is dus toch wakker geworden.
'Strify stootte zijn hoofd,'lach ik en Shin lacht ook. Hij rekt zich voorzichtig uit maar blijft op zijn plek liggen.
'Word het niet eens tijd dat je van me af gaat,' zeg ik en haal even mijn hand door zijn haar.
'Nope, je bent een heel fijn kussentje, aapje,' zegt hij en legt zijn hoofd weer op mijn borst. Ik begin weer te lachen en duw hem van mij af.
'Hé! Voorzichtig met mij,' protesteert Shin en kan nog net voor komen dat hij uit het bed valt. Ik kan me lach nu helemaal niet meer inhouden en ik sla mijn armen om mijn buik heen. Shin staat met een droevig gezichtje naar mij te kijken en wil weg lopen. Ik pak zijn hand en trek hem in mijn armen.
'Sorry, Shinnie. Ik vind je nog steeds lief hoor,' zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Shin straalt weer helemaal en samen lopen we naar de keuken. Het loopt ondertussen tegen etend tijd en Romeo staat in de keuken zijn overheerlijke kook kunsten uit te oefenen. We gaan naast hem staan en proberen wat te pikken van de pasta die hij maakt.
'Hé! Weg wezen jullie 2,' zegt hij en gooit lachend een oven handschoen naar ons hoofd. We rennen zo snel mogelijk weg en ploffen neer op de bank, naast de andere die TV zitten te kijken. Yu kijkt even verstort en kijkt weer naar zijn TV scherm. Shin en ik kijken elkaar aan en schieten weer in de lach. Op dat moment komt Romeo met het eten en rennen we allemaal naar de tafel om te eten.


Reacties:


Shinnie95
Shinnie95 zei op 27 okt 2009 - 13:58:
Ik vind hem zuper!!! (al had ik hem ook al op Quizlet geleesd)


cocoloco
cocoloco zei op 27 okt 2009 - 11:01:
ah supper lief!!!!! weiter bitte!!!!!