Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Kiro Loves....(BC) » Kiro Loves....(BC) Chapter 3

Kiro Loves....(BC)

27 okt 2009 - 17:22

857

0

190



Kiro Loves....(BC) Chapter 3

Heel erg bedankt voor de reacties^^ Haha ja klopt hij staat ook op quizlet maar ja lkker boeiend(A) Xxx

Na het eten zit iedereen vol van de overheerlijke pasta en zitten we wat voor de TV te hangen.
'Doen jullie dan ook echt niks anders?' vraagt Erik en loopt de woonkamer in.
'Nee, man,' mompelt Yu en kijkt gewoon onverstoorbaar verder.
Ik schiet in de lach en Yu kijkt me nijdig aan.
'He aapje, wat valt er te lachen,' vraagt Yu zonder op te kijken.
'Niks,'mompel ik maar die lach blijft op mijn gezicht staan.
'Zo er is er hier een vrolijk vandaag,' lacht Romeo hyper.
Nu schieten ook Shin en Strify van mijn gezicht in de lach en Yu drukt verstoort de TV uit.
'Oké, oké ik begrijp het al,' zucht hij maar duikt ineens boven op mij waardoor Romeo ook geplet word, die naast mij zit. Yu begint me te kietelen en ik krijg de slappe lach.
'Yu laat me los,' schreeuw ik en probeer weer op adem te komen.
'Dat krijg je er dan van als jij mij stoort met TV kijken,' lacht Yu en gaat gewoon verder.
'SHIN HELP,' lach ik en draai me in verschillende bochten om los te komen.
Shin staat langzaam op en gaat achter Yu staan.
'Schiet op Shinnie, please,' giechel ik en hou het niet meer uit.
'Rustig kleine, jij liet me ook bijna uit bed vallen dus Yu, ga maar lekker door,' zegt Shin tegen mij en steekt zijn tong uit.
Dan springt ineens Romeo boven op Yu en begint Yu te kietelen. Yu laat mij los en probeert los te komen uit de greep van Romeo die nu lachend over de grond van de bus heen rolt. Shin, Strify en ik kijken met de slappe lach toe en ik heb buikpijn van het lachen. Romeo en Yu komen weer overeind, maar opeens stopt de bus en de 2 jongens vallen boven op elkaar op de bank.
'Volgens mij zijn we bij het hotel,' zegt Strify en kijkt uit het raam. Er staan heel veel fans buiten op ons te wachten en we krijgen allemaal een grote grijns op ons gezicht. Ik hou van de aandacht en kan dus niet wachten tot we de bus uit zijn.
Erik komt weer naar boven en neemt ons mee naar beneden. We lopen achter elkaar de bus uit en de fans beginnen te gillen. Ik grijns en deel de eerste handtekeningen uit. Na een half uur is iedereen binnen en lopen de fans ieder hun eigen kant uit. Erik haalt de sleutels bij de balie en komt naar ons toe gelopen.
'Oké jongens, we hebben 3 kamers. Yu met Romeo, Shin met Kiro en Strify jij bent alleen,' zegt Erik en geeft onze sleutels.
Dit is onze standaard indeling. Ik vind het gezellig om bij mijn beste vriend te liggen en Romeo en Yu hebben precies het zelfde. Strify vind het geweldig om z'n grote kamer alleen te hebben. We lopen met zijn 5e naar boven en openen allemaal onze kamer, 3 naast elkaar. Shin loopt voor mij de kamer in en ik zie dat de koffers er al staan, dat doen ze snel! Shin ploft op het bed neer en ik doe de deur achter mij dicht. Ik zucht even en ga dan naast Shin zitten. Even is het stil maar dan begint Shin te praten.
'Wat is dat nou met jou en dat zuchten? Als je met iets zit, je weet het, ik ben er altijd voor je,' zegt Shin bezorgd en kijkt mij diep in mijn ogen aan. Daar is hij altijd zo goed in, je moet altijd de waarheid tegen hem zeggen en anders trekt hij het er wel uit. Ik kijk naar het hele interessante tapijt en weet niet wat ik moet zeggen.
'Ik weet het zelf eerlijk gezegd ook niet,' mompel ik en Shin kijkt me raar aan.
'Hoe bedoel je ik weet het niet,' vraagt hij iets dringender.
'Precies zo als ik het zeg,' snauw ik en heb er gelijk spijt van.
'Nou dan toch niet,' zegt Shin boos en loopt naar de deur.
Ik ren hem snel achterna en sla mijn armen om zijn middel heen. Ik voel Shin verstijven maar dan draait hij zich om. Omdat hij zo lang is leg ik mijn hoofd tegen zijn borst en druk hem dicht tegen mij aan. Hij slaat aarzelend zijn armen om mij heen en streelt zachtjes door mijn haar.
'Aapje, wat is er nou?' fluistert hij.
'Sorry Shin, ik had niet zo mogen reageren. Maar ik weet het echt niet, ik voel me laatste tijd raar en moe,' zucht ik.
Ik voel Shin even glimlachen en geeft me een kus in mijn haar.
'Maakt niet uit, kan gebeuren. Maar dat is balen, weet je concentreer je op het concert, maak lol en vanavond zoeken we wel uit wat er aan de hand is,' zegt Shin en duwt me zachtjes van hem af. Ik knik en glimlach naar hem.
'Kom we moeten ons klaar gaan maken want het concert is al over anderhalf uur,' roept Shin hyper en begint op en neer te springen. Ik schud even mijn hoofd en lach dan. Samen rennen we naar de badkamer voor wat nieuwe make-up en treken nieuwe kleding uit de koffers.
Een half uur later staan we allemaal klaar in de lobby en gaan op weg naar de concertzaal!

Reacties Bitte^^


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.