Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Können wir das machen?*TC* » ~28~ We're in the damn same room!

Können wir das machen?*TC*

27 okt 2009 - 18:22

343

4

226



~28~ We're in the damn same room!

EINDELIJK weer verder, hoop dat jullie nu niet boos zijn =[ Veel plezier<3!

Tom POV*

Met het gordijntje dicht getrokken lig ik op bed. Mijn handen liggen in elkaar gevouwen op mijn buik, diep probeer ik na te denken. Waarom doet Bill nou opeens zo? Komt het door mij, heb ik onbewust weer iets gedaan wat hij niet leuk vond? Of komt het door Taylor, dat hij sinds hij in zijn leven gekomen is meer voor hem is gaan voelen? Meer dan voor mij?

Langzaam priegelt er een klein warm traantje van mijn wang af. Ik sla mijn wimpers neer, waardoor meer zoute druppels volgen. Kon ik Bill maar uitleggen dat ik ook van hem houd. Dat daarna alles weer goed kwam, en hij voor mij koos in plaats van Taylor. Dat we samen nog lang en gelukkig konden leven, en er niemand meer tussen ons energie van liefde in kon komen. Mijn armen kruis ik langs elkaar, en leg mijn handen op mijn bovenarmen. Met gesloten ogen geniet ik even van het moment dat ik Bill knuffel, wat ik eigenlijk zelf ben.

Zacht gegiechel word luider, en komt deze kant op. O mijn god, Bill, je bent zo grappig! Ik wou dat ik je al veel eerder ontmoet had! hoor ik Taylor met zijn slechte Franse accentje roepen. Ze staan dus hier in de slaapkamer. Waarom, om mij te irriteren? Haha, ik zei toch dat Tom hier niet zou zijn! Nou hebben we deze kamer lekker voor ons zelf. zegt Bill als of hij er bedoelingen bij heeft.

Volgens mij weet hij dondersgoed dat ik hier op bed lig. Hij wilt het gewoon niet weten, om mij te kwetsen! Alle gordijntjes van alle bedden zijn dicht, ook die van mij. Zo valt het voor Taylor dus helemaal niet op dat Bill liegt. Tenzij.. hij het spelletje gewoon meespeelt!

Taylor, dat kietelt! lacht Bill schattig. Aaaah! een hard gekraak van Bills bed volgt. Au, niet op mijn buik zitten, dat doet pijn. jammert hij nepzielig, waardoor ik weet dat hij nu een pruillipje trekt. Zal ik dan maar iets naar onder gaan? vraagt Taylor speels. Hmm kreunt Bill.


Reacties:


VampireFangs zei op 27 okt 2009 - 18:49:
AKJFGSFSJDGSDHFHSFFGVSDFV, als je een stuk hebt
drop het x3

Ik dwing


VampireFangs zei op 27 okt 2009 - 18:49:
Jij wilde meer reacties zien?
Wat als je ze nou allemaal van mij krijgt?XD
Sorry, ik ben hyper onder het leren en zoek een smoes
om afgeleid te worden XD
Verder <3


Jacqlijntje
Jacqlijntje zei op 27 okt 2009 - 18:46:
Hoezo aardig?! Bill die doet echt verschrikkelijk. Ik heb echt medelijden met Tom

snel weiter s.v.p.
x-x-x Jacqueline


VampireFangs zei op 27 okt 2009 - 18:32:
O_O
Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar.
Wat een kut karakter is die Bill zeg..
Ik hou van echte Bill, <3
Verder :3