Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Kiro Loves....(BC) » Kiro Loves....(BC) Chapter 4

Kiro Loves....(BC)

27 okt 2009 - 22:11

1061

1

276



Kiro Loves....(BC) Chapter 4

Ik hou van jullie reacties^^ Niet stoppen please<33 Hier weer een deeltje omdat ik al meer dan 5 reacties heb en al bijna 15 abo's =O Ben BLIJ^^^ OMG weetje mijn schuur stond net in de fik en raad eens, ik was alleen thuis>< Nja brandweer er bij en alles gelukkig goed gekomen maar sta hier een beetje hyper rond te springen dus het kan een beetje een raar stukje zijn xD Xxx

Alles staat klaar voor het concert en over een kwartier moeten we op. Ik loop hier te stressen, dat heb ik altijd bij het eerste concert. Ik weet dat ik de andere irriteer met mijn gedrag maar het kan me even niks schelen, ik ben nu echt zenuwachtig.
'Kiro, kappen nu!' roept Yu en kijkt me dreigend aan.
Opeens komt Strify binnen lopen met een grote grijns op zijn gezicht.
'Oh oh, oppassen die heeft een plan,' zegt Romeo en iedereen schiet in de lach.
'Ja dat heb ik inderdaad. Erik kwam net naar mij toe om te zeggen dat we weer een stunt moeten uit halen. De fans vinden met namelijk geweldig die zoen die we vroeger altijd met concerten deden. Nu wil Erik dat we het weer doen,' zegt Strify hyper.
'En dat vind je leuk?' mompel ik en kijk naar beneden.
'Ach niet zo verlegen, aapje. Ze vinden jou het liefste dus jij komt er zeker in voor vanavond. Alleen zat ik te denken dat we eens wat anders moeten verzinnen. Wat dacht je van Kiro en Shin?' vraagt Strify opgewonden, die zit die aandacht wel zitten. Ik kijk geschrokken naar Shin en ik zie Shin ook even verbaasd kijken.
'Ach kom op Shinnie! Werk mee, please,' smeekt Strify.
'Ja Shinnie toe!' lacht Yu en stoot mij aan.
'Dat word geweldig vanavond voor jou, man,' zegt Yu en trekt zijn wenkbrauw op.
Ik geef hem een klap.
'Of ben je misschien bang?' plaagt Romeo, nu moet ik natuurlijk wel instemmen anders krijg ik zulke opmerkingen naar mijn hoofd gesmeten.
'Oké goed dan, maar alleen als Shin het wilt. Het is wel mijn beste vriend,' zeg ik en kijk naar Shin, die lacht even en knikt.
'Mooi, dan is het geregeld!' roept Strify en op dat moment komt Erik ons halen voor het eerste nummer.

Het concert gaat perfect en het publiek is fijn. Ik ga helemaal uit mijn dak en vergeet even al mijn problemen. Dan zie ik ineens Shin naar mij toe lopen en schrik even op, dat is waar ook. Als hij voor mij staat gaat hij langzaam met zijn handen door mijn haar en kijkt me verleidelijk aan. De fans beginnen te schreeuwen. OMG hij neemt dit wel heel serieus! Shin komt steeds dichterbij staan en ik vergeet ineens hoe mijn gitaar werkt. Waarom raakt het mij zo? Het is mijn beste vriend. Maar beste vrienden doen niet zo tegen elkaar, schier er door mijn hoofd. Ik moet mezelf er echt toe dwingen verder te spelen, anders verpest ik het hele concert! Shin draait een rond je om mij heen en streelt met zijn hand over mijn schouders en rug, hij weet er wel een show van te maken want het publiek word steeds wilder. Ik slik even en probeer niet rood te worden. Gotver, waarom doe ik zo, het is maar een kus! Mijn hele hoofd zit vol vragen en alles flitst voorbij. Shin blijft weer voor mij stil staan en komt steeds dichterbij met zijn hoofd. Ik mag nu op houden met spelen anders mislukt de kus, dat wist ik nog van de vorige keer. Als ik mijn gitaar los laat grijpt Shin zijn kans en trekt me dicht tegen zich aan. Ik voel zijn warme lippen op de mijne, dat is het , dat was de kus. Maar Shin laat me niet los en likt met zijn tong langs mijn lippen. Ik staar hem met grote ogen aan en doe van schrik mijn mond open. Shin zijn tong streelt de mijne. Eerst reageer ik niet maar daarna beweegt ook mijn tong mee met hem. Ik denk niet meer na en sla mijn armen om zijn middel, druk hem dichter tegen mij aan en verdiep de zoen.
We gaan helemaal in elkaar op en ik vergeet even dat we op het podium staan. Ik wil het niet toegeven, niet weten, niet zeggen, maar het moet. Ik geniet er van, het is heerlijk. Shin zijn geur, smaak, lichaam, overal geniet ik van. Ik moet moeite doen hem los te laten maar weet dat het nu wel verdacht gaat lijken. Snel laten we elkaar los en Shin rent weer naar zijn drumstel. Alle fans juichen en gillen en Strify staat met open mond te kijken. Yu stoot hem aan en we spelen weer verder.
Na het concert lopen we af en gaan naar onze kleedkamer om uit te rusten van de vermoeide show. Als we allemaal weer een beetje bij gekomen zijn staat Strify ineens op.
'OMG, wat was dat?' gilt hij hyper en kijkt Shin en mij aan.
Ik voel langzaam mijn wangen rood worden en ook Shin kijkt weg. Romeo en Yu beginnen te lachen en Strify wacht nog steeds mijn ons antwoord.
'Uh..uh...dat was ..uh,' stotter ik en kijk weg.
'We moesten toch de aandacht trekken, nou volgens mij is dat gebeurd. En trouwens Kiro en ik hebben geoefend, het leek net echt maar het was een trucje,' lacht Shin en ik sta versteld van zijn zelfverzekerdheid. Ik knik lachend naar de groep als ze me onderzoekend aan kijken en Shin knipoogt stiekem naar mij. Ik word weer langzaam rood en mompel snel dat ik naar de wc moet. Als ik een hokje binnen loop zak ik langzaam tegen de muur en leg mijn hoofd in mijn handen. Wat moet ik nou met deze gevoelens, met mijzelf? Waarom zoende ik mijn beste vriend terug? Waarom zoende hij mij? Ik schud mijn hoofd door elkaar, proberen mijn gedachten weer op een rijtje te zetten. Maar het lukt niet, ik moet vanavond maar even met Shin gaan praten. Ik sta weer op en loop dood normaal, alsof er niks gebeurd is naar de boyz toe. De hele groep zit al in de bus op mij te wachten en ik loop ook snel de bus in.
'Jongens, er is nog een party vanavond, wij zijn uitgenodigd. Hebben jullie zin om te gaan?' vraagt Yu opgewonden, denkend aan alle lekkere meisjes in de club. Romeo en Strify knikken enthousiast en kijk Shin en mij afwachtend aan.
'Nee sorry, ik ben echt heel moe en kan wel wat slaap gebruiken,' gaap ik luidruchtig, ik heb namelijk helemaal geen zin.
'Nee ik pas ook, ik val ongeveer om,' ook Shin gaapt, de jongens knikken en maken al plannen voor in de club.
De bus zet Shin en mij bij het hotel af en de andere rijden door.

Reacties Bitte


Reacties:


cocoloco
cocoloco zei op 28 okt 2009 - 9:34:
verder verder verder!!!!!!!! echt droog dat ze een fucking lange zoen gaan staan te uit oefenen op het podium! XD echt man strijk!!!