Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Kiro Loves....(BC) » Kiro Loves....(BC) Chapter 5

Kiro Loves....(BC)

28 okt 2009 - 19:00

645

1

173



Kiro Loves....(BC) Chapter 5

Shin en ik lopen zonder iets te zeggen onze kamer binnen en Shin ploft op het bed neer. Ik ga naar de badkamer om mij te douchen en mijn make-up er af te halen. Als ik klaar ben loop ik met een handdoek rond mijn middel de kamer in, naar mijn koffer om een pyjama te zoeken. Shin is al omgekleed en ligt op bed met zijn ogen dicht. Als ik over mijn koffer buig om mijn kleding te zoeken voel ik toch een paar ogen over mijn hele lijf heen dwalen, hij is gewoon wakker. Ik trek snel een boxer en broek aan en de hele tijd voel ik die ogen branden. Waarom kijkt hij zo naar mij? Of deed hij dat altijd al en merk ik het nu pas? Ik word gek van mijzelf en als die vragen! Ik draai me langzaam om en zie nog net dat Shin snel weer doet of hij slaapt.
'Shin, je kan ook gewoon je ogen open doen hoor,' zeg ik tegen hem en Shin doet betrapt zijn ogen weer open.
'Ik wil eigenlijk even met je praten, we gingen sowieso praten over mijn probleem,' help ik hem herinneren. Shin knikt alleen maar en gaat rechtop zitten. Hij klopt even naast zich, dat ik naast hem moet komen zitten en ik kruip snel het bed op.
'Waarom deed je dat?' fluister ik als het al 5 minuten stil is geweest. Shin word rood en kijkt naar zijn handen. Ik geef hem een klein duwtje tegen zijn schouder als aanmoediging en Shin lacht even voorzichtig. Hij knikt en ik kijk hem afwachtend aan.
'Ik...jij...ik weet het ook niet!' roept hij dan en kijkt mij diep in de ogen aan. Ik schrik van zijn reactie en hij ziet het.
'Sorry, ik ben gewoon in de war,' legt hij uit.
'Oké, dat heb ik ook, maar ik ben nog meer in de war van die zoen,' fluister ik met een rood hoofd en Shin glimlacht.
'Vond je het lekker,' vraagt hij ineens zacht en ik kijk hem geschrokken aan. Mijn beste vriend zoent mij ineens en vraagt dan of ik er van heb genoten! Wat moet ik daar op antwoorden? Eerlijk zijn en zeggen dat ik nooit meer iets anders zou willen? Of liegen en hem afwijzen als beste vriend, hem negeren? Dat zou ik nooit kunnen!
'Wat moet ik hier op antwoorden, Shinnie? Of ik nou eerlijk ben of niet ik heb altijd een kans om onze speciale vriendschap te verliezen,' zucht ik en hij knikt begrijpend.
'Maar als het toch niet uit maakt, wil je dan voor mij antwoord geven?' hij gaat steeds zachter praten en kijkt mij afwachtend aan. Oh Shin, waarom doe je mij dit aan? Ik kan toch niet kiezen. Ik ben hetero, ik val fucking op meisjes! WAAROM voel ik dan gevoelens voor de jongen die naast mij zit? Waarom kan ik de laatste paar dagen alleen maar aan hem denken, hem willen voelen? Waarom zoende ik terug?
'Shin, ik weet het niet, dit is geen keuze. Ik moet wel eerlijk toe geven, en daar kwam ik vanavond pas zelf achter, is dat ik alleen maar aan je kan denken. En die zoen heeft het er niet makkelijker op gemaakt. Je komt godver niet meer mijn hoofd uit!' schreeuw ik nu van frustratie en Shin krijgt tranen in zijn ogen. Hij begint zachtjes te huilen en ik trek hem geschrokken tegen mij aan. Shin blijft even zo zitten maar trekt zich dan los.
'Begrijp je het dan niet, Kiro? Ik vind je leuk, ben verliefd, hou van je, wil bij je zijn, je nooit meer los laten!' schreeuwt Shin nu ook.
Ik val even stil en kijk met open mond naar Shin, die nu zijn tranen de vrije loop laat gaan. Ik herstel me snel en ga languit op het bed liggen. Ik zucht diep en staar naar het plafond.


Reacties:


Shinnie95
Shinnie95 zei op 28 okt 2009 - 21:58:
YAAY!! love your story!! Snel verder?