Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Kiro Loves....(BC) » Kiro Loves....(BC) Chapter 6

Kiro Loves....(BC)

28 okt 2009 - 22:07

822

0

212



Kiro Loves....(BC) Chapter 6

'Shinnie, wil je alsjeblieft naast mij komen liggen en praten?' vraag ik zacht en even later voel ik hem naast mij komen liggen. Ik pak zijn hand stevig vast en ook bij mij lopen er nu tranen over mijn wangen. Ik ga voorzichtig op Shin zijn onderbuik zitten en zie hem even schrikken. Ik veeg zachtjes zijn tranen weg en streel door zijn haar. Shin sluit zijn ogen en hij begint steeds minder te huilen, word rustiger. Ik weet dat ik hem antwoord moet geven, hem niet zo moet laten lijden.
'Shinnie, je bent mijn beste vriend, ik wil je niet kwijt,' snik ik en Shin veegt ook zachtjes mijn tranen weg.
'Ssst, stil maar Kiro. Ik begrijp het, het is niet erg ik kom er wel overheen,' fluistert hij.
'Nee, Shin dat bedoel ik niet,' zeg ik zacht en durf hem niet aan te kijken. Shin kijkt mij vragend aan maar zegt niks.
'Ik wil je niet verliezen, maar ik voel het zelfde voor jou. Ik snap het nu, die vermoeidheid en dat ik het moeilijk had met jou in de buurt. Je zit 24/7 in mijn hoofd, ik kan je er niet uit halen. Maar ik wil niet onze vriendschap verpesten!' fluister ik en zucht verdrietig. Shin denkt even na.
'Ik snap je punt, je weet het dus niet zeker. Kiro, je moet niet iets doen voor mij omdat je het zielig vind,' zucht Shin nu. Zonder iets te zeggen buig ik me voorover en druk zacht mijn lippen op zijn warme lippen. Shin kijkt even geschrokken maar sluit dan genietend zijn ogen. Ik lach even en Shin kijkt mij raar aan. Ik knipoog naar hem en hij word helemaal rood. Ik haal mijn lippen van de zijne en grijns.
'Ik doe niet iets omdat ik het zielig vind, Shin ik hou van je,' zeg ik lief en Shin krijgt weer tranen in zijn ogen.
'Toe, Shinnie niet huilen, ik wil je gelukkig zien,' zeg ik en veeg zijn tranen weg.
'Je maakt mij super gelukkig, Aapje,' lacht Shin verlegen en ik druk weer mijn lippen op die van hem. Ik lik voorzichtig met mijn tong zachtjes over zijn heerlijke lippen. Toen ik die voor het eerst proefde, wist ik het zeker. Shin is het belangrijkste wat ik nodig heb in mijn leven, samen met de band. Shin opent zijn mond gewillig en onze tongen strelen elkaar verleidelijk. Er ontsnapt een kreuntje uit mijn keel ik kijk even geschrokken naar Shin's reactie. Zijn ogen twinkelen ondeugend en ik word helemaal warm van binnen. Ik voel zijn handen overal, eerst aarzelend maar als ik nog een keer zachtjes kreun van genot krijgt Shin meer zelfvertrouwen. Hij streelt mijn rug, mijn schouders, mijn gezicht, mijn benen, overal! Ik kruip voorzichtig met mijn handen onder zijn shirt en Shin huivert even van mijn koude handen. Ik lach en Shin draait zicht nu boven op mij. Ik druk hem dicht tegen mij aan en leg mijn handen op zijn lekkere kontje. Hij kreunt eventjes en en zijn wangen kleuren langzaam rood. Wat schattig is hij toch! Ik ga met mijn handen voorzichtig door zijn haar en verdiep de kus. We beginnen steeds wilder te zoenen. Ineens voel ik de hand van Shin mijn boxer in glijden en ik duw hem verbaasd van mij af. Shin schrikt en valt uit het bed, op de grond.
'Sorry, Shinnie. Ik schrok van je, ik ben het niet gewend dit te doen met een jongen,' fluister ik zacht en word helemaal rood.
'Is niet erg, Aapje. Ik ben al blij dat je mij toegelaten hebt en sorry dat ik iets te snel ging,' zegt Shin verlegen en durft mij niet aan te kijken. Ik ga naast het bed staan en trek hem overeind, in mijn armen.
'Je bent lief, ik hou van jou!' fluister ik verleidelijk in zijn oor en ik voel Shin even rillen.
'Ik ook van jou, Kiro,' lacht Shin blij en geeft mij een kus op mijn mond.
We gaan weer op bed liggen en hebben allebei onze eigen gedachten. Na 10 minuten stilte hoor ik Shin weer zachtjes praten.
'Ik wil eigenlijk nog even douchen, ga je mee?' vraagt hij verlegen en ik word weer langzaam rood, dat stomme blozen ook altijd!
'Ik...ik heb net gedoucht,' stotter ik. Shin lacht even lief en ik smelt hier helemaal weg!
'Ach toe, Aapje? Voor mij?' zegt Shin met een pruillipje en ik geef maar toe.
Het is gemeen, hij weet dat ik daar niet tegen kan!
'Oké, omdat jij het bent,' lach ik en samen lopen we naar de badkamer.
Shin doet de deur achter ons dicht en zet de douche aan. Langzaam begint hij zich uit te kleden en ik kook helemaal van binnen. Ik heb Shin wel vaker naakt gezien, maar nu is het toch iets anders!

Reacties Bitte<3
En is ie nog leuk
Zou het leuk vinden als jullie reacties gaven met iets meer dan alleen verder^^ Of ben ik nu te kieskeurig


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.