Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Kiro Loves....(BC) » Kiro Loves....(BC) Chapter 7

Kiro Loves....(BC)

28 okt 2009 - 22:08

958

2

284



Kiro Loves....(BC) Chapter 7

Nou nog even een laatste deeltje^^ Als je niet tegen 16+ stukken kan zou ik maar weg wezen (A) Xxx

Langzaam draait hij zich om en ik bekijk hem aandachtig, mijn ogen proberend van zijn geweldige lijf te houden. Shin lacht ondeugend als hij mijn blik ziet.
'Wil je gaan douchen met kleding?' vraagt hij en lacht.
Ik kijk naar beneden en kleed mijzelf ook snel uit.
Ik voel zijn ogen op mijn lichaam branden en draai me wat ongemakkelijk naar hem om. Shin heeft pretlichtjes in zijn ogen en bekijkt mijn lichaam aandachtig. Ik stap snel de douche in en ga onder de heerlijke warmen stralen staan. Ineens voel ik 2 handen op mijn heupen en er kietelt wat in mijn nek. Ik draai me snel om en zie Shin's mooie gezichtje voor mij. Ik lach verlegen en mij geeft me een snelle kus. Ik sta een beetje geschrokken te kijken, waarom moet ik zo preuts zijn? Dit heb ik nooit, ik ben altijd de gene die het touw in handen neemt. Maar dan is het geen Shin en Shin is de ware, schiet er weer door mijn hoofd en ik glimlach even. Dat klopt helemaal!
'Je hoeft niet bang te zijn, Kiro. Ik doe je niks,' fluistert Shin lief.
'Weet...weet ik,'stotter ik weer,'Het is alleen allemaal nieuw voor mij en ik wil van je kunnen genieten.'
ik bloos weer en sla mijn handen voor mijn gezicht. Zachtjes haalt Shin mijn handen weg en kijkt me diep in mijn ogen.
'Je hoeft je nergens voor te schamen, lieverd. Ik laat je wennen aan het idee en jij laat het zelf weten wanneer je er klaar voor bent,' fluistert Shin in mijn oor en er trekt een rilling door mijn lijf heen. Het woordje “lieverd”ť klinkt zo raar, maar ook weer zo vreselijk fijn! Ik leg mijn handen in zijn nek en trek hem dicht tegen mij aan. Ik voel het heerlijke, blote lijf van Shin tegen de mijne en sluit genietend mijn ogen. Ik haatte het altijd vreselijk, mannen die op mannen vallen, maar nu ik het zelf doe kan ik niks anders zeggen dan dat ik in de hemel beland ben. Shin is altijd al speciaal voor mij geweest, maar nu weet ik dat ik van hem hou. Shin legt voorzichtig zijn handen op mijn kont en knijpt zachtjes in mijn billen. Ik kreun even en dat is voor Shin een teken om door te gaan. Ik dacht altijd dat Shin heel preuts was met seks, ik had niet verwacht dat het andersom zou zijn! Oké, Kiro ophouden met denken nu en genieten. Ik voel zijn handen weer overal over mijn lichaam strelen, maar 1 gedeelte slaat hij over om mij gerust te stellen. Ik weet ook echt niet wat ik wil. Aan de ene kant zou ik hem zo willen bespringen en alles uit willen proberen en aan de andere kant ben ik bang voor iets. Ik kan niet precies thuis brengen wat. Misschien dat onze vrienden het niet zouden accepteren of familie. Ik weet het niet, maar het blijft aan mij knagen. Ik laat mijn handen ook de vrije loop en wassen we elkaar. Het geeft een heerlijk tintelend gevoel en langzaam groeit er iets bij mij beneden. Ineens voel ik ook wat in mijn buik prikken en lach even. Shin is ook al aardig opgewonden en zonder ook maar even na te denken streel ik voorzichtig met mijn handen over zijn lengte. Shin schrikt even van mijn plotselinge reactie maar kreunt genietend.
'Ik dacht dat je het niet wilde,' kreunt hij als ik hem door blijf strelen.
Het rare gevoel verdwijnt en ik geniet er van hem zien te genieten. Dit is veel anders dan met een meisje, veel opwindender en lekkerder. Ik sluit voorzichtig mijn hand om zijn gevoelige plek en begint zachtjes kleine bewegingen te maken. Zo te zien geniet Shin er van want hij begint mij wild te zoenen en hij kreunt eerst zachtjes en dan steeds harder.
'Ahh, Kiro,'kreunt hij en gooit zijn hoofd in zijn nek. De warme stralen van de douche geven ook enig effect en even later komt hij schokkend klaar. Ik grijns en Shin is helemaal buiten adem.
'Het was perfect,' fluistert hij geil in mijn oor en ik word er nog harder van,'Nu is het jou beurt!'
Hij streelt mijn stijve en begint ook mij voorzichtig en daarna steeds sneller af te trekken. Ik kreun genietend en hij mijzelf bijna niet meer in de hand.
Dan komt, eigenlijk al veel te snel naar mijn gevoel, mijn eindpunt en kom ik genietend klaar. Dit was geweldig, super gewoon. Ik heb nog nooit zoiets lekkers meegemaakt!
'Dit was super, ik wist niet dat het zo lekker kon zijn,'hijg ik en zoen hem hongerig.
Shin lacht en drukt mij hyper tegen zich aan. We blijven nog even genieten onder de douche staan.
'Hoe laat is het eigenlijk?' vraag ik nieuwsgierig.
Shin hangt uit de douche en kijkt op de klok in de badkamer.
'Het is al 1 uur,' zegt hij en geeft mij een lekker kusje.
'Misschien moeten we maar eens gaan slapen, want de andere komen ook zo weer terug denk ik,' zucht ik en zou willen dat we altijd zo zouden kunnen blijven staan. Armen om elkaar heen en naakte lijven tegen elkaar aangedrukt. Shin knikt en en trekt mij de douche uit. Hij pakt een handdoek en begint mij af te drogen. Ik laat hem zijn gang gaan en loop daarna naar mijn koffer voor een schone boxer. Shin heeft zich ook afgedroogd en trek een schone boxer uit zijn tas.
Als we helemaal klaar zijn stappen we in bed en ik ga dicht tegen Shin aan liggen. Hij trekt mij tegen zich aan en slaat beschermend zijn armen om mij heen. Het voelt zo prettig en vertrouwd. We blijven nog een tijdje naar elkaars hartslag luisteren en vallen dan moe in slaap.

Reacties Bitte<33


Reacties:


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 16 dec 2009 - 20:44:
OMG je moet gewoon snel verdre gaaan tis echt vreselijk goewdd en lekker XD xoxo linsoo<3<3


realchick
realchick zei op 29 okt 2009 - 21:19:
whoeeew i love it,
een xtje shin en kiro
is wat anders dan altijd
strify en kiro,dus ik vind het
geweldig! snel verder dus<3