Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » forget me not [bandcest] » 9

forget me not [bandcest]

28 okt 2009 - 23:35

645

0

233



9

yu pov
strify en ik liggen samen in bed met onze armen om elkaar heen. hij drukt steeds natte kusjes in mijn nek en ik voel zijn koude piercing steeds opnieuw. zijn lange dunne vingers strelen over mijn borst en buik heen en weer. dan blijft hij met zijn lippen op een plek hangen en voel ik dat hij zuigt.
''als je een zuigzoen maakt he!''
''dan wat? ga je me dan pijn doen?''
''dan krijg jij je eerste sm ervaring!''
''hm, dat klinkt best kinky.''
''eigenlijk wel he?''
''maar hoe kom je aan de... 'benodigt heden'?''
''ik heb deze al.'' grijns ik en haal een paar handboeien te voor schijn. strify kijkt er even vaag naar en ik neem zijn polzen vast. ik maak ze vast aan een eizeren stang van het bed en grijns.
''fuck jou!'' roep hij dan. ik grijns als maar breeder en trek zijn bokser uit. oh god hij is zo sexy. ik druk mijn lippen op zijn borst en hoor hem zachtjes kreunen. hij trekt wilt aan de handboeien in de hoop dat ze los schieten maar jammer genoeg voor hem wil dat niet lukken.
''yu! neem me noe maar!'' roept hij dan ineens uit. ik grijns en druk een lange zoen op zijn lippen. ik streel zachtjes met mijn vinger over zijn kaken, wang en dan lippen. hij likt langzaam langs mijn vinger en grijnst breed. ik laat mijn vinger bij hem naar binnen glijden en hoor hem kreunen.

shin pov
kiro reageert niet op mijn vraag en blijft naar de weg staren.
''kiro? ben je boos?'' vraag ik dan nog eens. nog steeds is hij stil.
''waarom ben je nou boos?''
''ik ben niet boos.'' zegt hij dan.
''waarom zeg je dan niks?''
''omdat ik er gewoon niet tegen kan dat jij loopt te zijken over een paar vlinders! daarom!''
''zeg dat dan gewoon! echt, jij kan soms zo fucking moeilijk doen!!!!!''
''ik doe moeilijk?! hoezo doe ik moeilijk?'' roept hij dan.
''gewoon! dan vraag ik wat er is en dan zeg je niks!'' roep ik terug. hij rijd de auto aan de kant en stopt met peiepende banden. hij stapt ruw uit en gooit het portier weer dicht. ik stap ook uit en ga op de grond zitten. hij loopt een ver stuk weg en zet zijn handen aan zijn hoofd. dat laat hij zich op de grond vallen en staart doelloos voor zich uit. ik zucht en staar naar de lucht. als ik weer naar kiro kijk is hij op gestaan en loopt hij terug naar de auto. ik sta op en ga naast hem staan.
''we gaan naar huis.'' zegt hij zachtjes en went zijn blik af. ik stap achter in en ga tegen het portier aan zitten. ineens heb ik het ongeloofelijke verlangen om hem te zoenen. ik zucht diep en staar uit het raam.

romeo pov
luminor zit dicht tegen me aan en is erg stil. andy kijkt de heletijd afkeurend naar ons als we elkaar ook maar aan kijken. ik hoor de voordeur ruw open gaan en daarna weer dicht slaan. dan gaat de deur nog een keer open en dicht. we horen snelle voetstappen op de trap en dan komt shin binnen.
''wat is er aan de hand?'' vraagt luminor als we shin's verdrietige gezicht zien.
''kiro en ik hebben ruzie.'' zegt hij zachtjes en ploft neer op een bank.
''waarover?'' vraagt luminor dan.
''niks, laat maar hij draait wel bij.'' zegt shin zachtjes en staart wat voor zich uit. het is ineens supper stil, niemand zegt wat en dan horen we ineens een luide kreun vanaf boven. we schieten met z'n allen in de lach en zuchten dan. de deur vliegt open en kiro komt in een joggings pak binnen.
''wat ga jij doen?'' vraag ik als hij zijn IPod pakt en een flesje water.
''sporten.'' zegt hij kortaf en hij vertrekt.
''oke, misschien duurt het even voor hij bij draait. maar het gaat gebeuren!'' zegt shin dan.
''ja tuurlijk!'' roept luminor over tuigt en iedereen maakt instemmende opmerkingen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.