Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » forget me not [bandcest] » 10

forget me not [bandcest]

29 okt 2009 - 10:32

446

1

228



10

2 dagen later
kiro pov
shin en ik hebben nog steeds ruzie. eigenlijk wil ik het supper graag goed maken maar iedere keer als ik wat wil zeggen loopt hij weg of begint met een ander een gesprek. ik kijk op mijn wekker. 3.49 geeft hij aan. zuchtend sta ik op en sluip naar de kamer van shin. ik ga naast hem op mijn hurken zitten en streel zachtjes door zijn haar.
''het spijt me shin, ik ben een klootzak.'' fluister ik tegen hem en zucht. de drang om hem te zoenen is ongeloofelijk groot. ik wil hem echt zo graag weer een knuffel kunnen geven. hij mag roepen dat hij me haat, dat ik kapot moet vallen maar ik wil gewoon een knuffel van hem. uit eindelijk geef ik hem toch een kus en sta dan op. ik voel ineens dat hij mijn pols vast grijpt en me naast zich trekt.
''het spijt mij ook.'' fluistert hij dan.
''fuck jou je was gewoon wakker!''roep ik lachend.
''ik heb bijna geen oog meer dicht gedaan sinds we ruzie hadden! kom op kiro ik hou van je en het liefste lig ik naast je!''
''hm, dan blijf ik toch bij jou liggen.'' grijns ik en geef hem weer een kus. hij legt zijn handen in mijn nek en ik voel zijn tong over mijn lippen strelen. ik open mijn mond en we raken verwikkelt in een passionele tongzoen.
''laten we geen ruzie meer maken oke.''
''goed plan!'' fluister ik terug en begin hem weer te zoenen. hij slaat de dekens over me heen en ik voel meteen zijn lichaams warmte. hij heeft ijskoude vingers die hij langzaam over mijn rug laat glijden. ik kreun zachtjes en druk mijn lippen in zijn nek. zachtjes bijt ik hem en voel zijn nagels diep mijn huid in boren. ik hoor hem genietend hijgen en voel hoe hij zijn rug holt. ik laat een spoor van kleine kusjes achter vanaf zijn nek over zijn borst door naar zijn buik tot op de rand van zijn bokser. ik trek zijn bokser uit en grijns breed.

shin pov
ik wordt langzaam wakker en voel kiro dicht tegen me aan liggen. ik glimlach breed en druk een kus op zijn slaap. hij kijkt even moeilijk en wordt dan wakker.
''goeie morgen zonder zorgen.'' fluister ik hees.
''haha je klinkt vreselijk liefje.'' lacht hij dan. ik rol met mijn ogen en geef hem een kus. hij legt zijn hoofd neer op mijn borst en klemt zich nog strakker tegen me aan.
''jij klinkt ook niet echt te best schatje.'' fluister ik dan en geef hem nog een kus.
''k heb honger, dus ik ga eten!'' zeg ik tegen hem en sta op.
''trek wel minstens een bokser aan!'' roept hij lachend


Reacties:


Waardigheid
Waardigheid zei op 5 nov 2009 - 15:23:
Dit is echt lol!!
En ik lees het graag.!!
Ga je weer verder?? Dit heb je 29 oktober geschreven, en het is al 5 november!!