Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Artemis Fowl » The incredible adventures of DINGES » Dinges en zijn BAAS

The incredible adventures of DINGES

29 okt 2009 - 16:09

464

0

302



Dinges en zijn BAAS

In een Wereld waar iedere dag het woord WINTERPEEN aan de hemel verschijnt, het land wordt geregeerd door een hond en een enorme vetbal in de ruimte rondzweefd, Gaat Dinges naar zijn werk. (Dit keer een klassieker uit de Domboland geschiedenis reeks)

Dinges liep naar zijn werk. Hij liep langzaam. Heel erg langzaam. Heel heel heel heel erg langzaam. Waarom? DAAROM! hij had net gesolliciteerd voor een nieuwe baan als autowasseres, dus liep hij in zijn jurkje met ballonnen erin zodat het net leek alsof hij tieten had over de straat. Eenmaal aangekomen, rent zijn baas naar hem toe en zegt: je bent gepromoveerd naar kantoorwerknemer! het is hier maar ZEVEN kilometer vandaan dus loop maar!(in casie van misunderstanatie ZEVEN is wat anders dan zeven en 7. Het betekent 4 millioen maar wie zorgt dusssss....) BAAS is een sportman. Dat zag je zo, want hij was gespierd, knap,lang,sexy, en slim. Dinges zei: Hallo.
Ik ben gepromoveerd tot kantoorwerker. Waar kan ik gaan zitten? Daar. Terwijl dinges wegliep, vergat de schrijver hem even en ging dus over op BAAS als hoofdpersoon. BAAS liep naar beneden. Hij liep door de straten. Wat gleed daar zo zacht over zijn oog? Het was de BIG MAC van de macdonalds! OHOOHOHOHOH, wat was dat verleidelijk! zijn tanden begonnen te huilen. BAAS twijfelde even. Zijn dieet dan! en zijn toestand! Maar BAAS rende de winkel in en bestelde er een. En nog een. En nog een. Zijn vet klokte door zijn bloedaderen en zijn buik zwelde op. MM, LWEKKUHR die FWIG MACFS. BAAS kon niet meer normaal praten. Zijn vetkwabben hingen over zijn lippen. De weegschaal loog niet. Hij was 7000 kilo aangekomen! Na nog eens 800 Big macs verzwolgen te hebben, begon zijn vet te leven van alle koeienzielen die hij in een korte tijd had opgevreten. De mensen op straat waren zo bang geworden dat ze alles wilden doen om levend te blijven. BAAS zei: MENSFZ, FROL MWIJ NWAAR BWUITENF. uit alle macht begon de vrouw die hij had aangeroepen te duwen. Haar handen verdwenen in het vet, daarna haar hoofd en tenslotten haar hele lijf. De mensen hoorden een Akelig geknars. Ze was dood. Niet zomaar dood. DODERDIEDOOD. Snel Kwam NASA in actie en schoten baas de ruimte in. BAAS was zo dik dat hij in de ruimte niet ontplofte maar juist een eigen atmosfeer en zwaartekracht creeërde. Sindsdien Zweeft hij rond in de ruimte en kijkt over alle mensen op aarde. Hij heeft stukken vet hard gemaakt zodat zijn gecreeërde mensen, genaamd de slaven, over zijn vet konden lopen zonder verzwolgen te worden. de slaven moeten iedere dag naar de gigantische tempel in zijn navel. Maar goed, Dinges liep naar zijn werk, en BAAS was verdwenen! Hij ging op zijn plek zitten. De computer zei tegen hem: HALLO DINGES STOP JE HAND IN DE PRINTER ORDERS VAN BAAS. dinges stopte zijn hand in de printer. Zijn hand werd in de prnter gezogen en de scherpe inkjet dingen schraapten over zijn bot. zijn nagels werden er met volle kracht afgetrokken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.