Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » tommie zijn kut leven tc » tommie zijn kut leven tc

tommie zijn kut leven tc

29 okt 2009 - 20:14

1782

0

328



tommie zijn kut leven tc

t gaat over tom die wa mee maakt enzo

tom pov:
hallo mijn naam is tom , tom kaulitz . ik ben 14 en wordt bijna 15 nog een maandje .
ik heb een 2ling broertje ja broertje want ik ben 10 min ouder . ik zit samen met bill in een band devilsh we zijn sinds kort ontdekt en we hebben onze eerste singel uit gebracht ook ons album staat klaar maar we gaan onze naam veranderen naar tokio hotel klinkt volwassener . maar ik heb een groot geheim ik ben sinds zolang ik me kan herrineren verliefd . waarom dat een geheim is ? omdat ik verliefd op bill ben . men broertje ik zit er de laaste tijd er er mee ik kan bijna niet meer normaal met bill opmgaan georg en gustav hebben het ook al gemerkt dat er iets is . dus zij , mijn ouders en bill zagen nu al dagen aan men hooft wat er is . dus ik heb besloten om het bill te vertellen ! vanavond nog wel . of nu want het is al 7 uur . op weg naar bill zijn kamer wordt ik toch wel wat bang maar ik ben vastbesloten het te zeggen .
T: bill ?
b: ja tom kom maar binnen .
T : hey euh ik moet je iets zeggen .
B: zeg maar .
ondertussen zit ik naast bill op mijn bed mijn handen trillen en ik kan me bijna niet meer inhouden om weg te lopenen dus als bill vraagt wat er is floep ik het gewoon eruit .
Tik ben verliefd op je .
B: WAT ?
T: ik ben verliefd op je
B: vuile homo uit men kamer !!
bill heeft me geslaan en ik ben zo hardt gevallenen beginnen wenen zonder dat ik het wist dat men moeder ook naar boven was gekomen
S: wat is er ?
B: tom is verliefd op me!!
S: billy toch dat zal wel niet waar zijn . tom maakt vast een grapje toch tom ?
T: neen ik hou echt van hem!
B: zie je !! het is een vuile vieze homo!!
S: tom!! vergeet dat meer zet het rap uit je hoofd ! naar je kamer en ik wil je de rest van de dag iet meer zien !
het kan haar zelf niet meer schelen dat bill me geslagen heeft ze haat me en bill ook! ik loop naar benden en bots tegen gorden op die alles gehoord heeft .
G: oh tom toch . trek het je niet aan het gaat wel over jou verliefd heid en hun boosheid =)
ik loop weg roepend dat dat nooit zal gebeuren .
ik hou van bill met heel men hard . hoe kanik ooit zonder hem leven ? neen dat kan ik niet en denken ze ook niet dat ik het geprobeert heb ? maar het lukt niet ! .
ik loop over straat , een donker klein straatje om precies te zijn . er stopt ineens een auto naast me die ik ook al in de vorige straat zag . er springen 2 mannen uit en nemen me vast . ik klop er op los om men eigen te bevijden maar het lukt niet ze gooien me in de wagen en rijden snel weg . ik wordt in een kleine ruite wekker op een zetel . ik sta recht en val bijna weer om het voelt alsof ik in iets zit dat nog beweegt . ik kijk uit een klein raampje en zie alleen maarw olken . ik zit in een vliegtuig ? neen!! ik loop naar de deur die gemakkelijk opengaat . in de volgende ruimte zitten 2 enge mannen lachend naar me te kijken .
MAN1 : zo dus je bent wakken ?
MAN2 : haha eindelijk . jij gaat nu zitten en luisteren !! jij gaat altijd doen wat wij eggen zo nietdan zal je dat bezuren ! we hebben met je gsm een berichtje gestuurd dat ze zogezegt weggelopen bent en we zitten nu in een vliegtuig naar amerika waar je voor ons gaat werken .
T: wat neen dat kan niet laat me gaan!
de mannen hebben me gewoon bewusteloos geslaan toenik wakker werdt wasik naakt in een kamer een vieze kamer . er kwam iedere dag iemand om me te verkrachten . ook een meisje de docher van de baas . ze was zwanger geworden en heeft het kind gehouden . ik zit hier nu al iets meer dan 1 jaar ik ben dus bijna 16 ik heb een dochter juist geboren die vicky noemt . ik moet strippen , opdienen me laten betasten en verkrachten door klanten van mijn "baas" ook wordt ik door hem en zijn familie veel verkracht . ze doen vicky niets maarze geven ook totaal niets om haar . iedere dagmeer mis ik men fanilie . de baas heeeft me voor me nog wat meer te pesten getoond dat tokio hotel door gegaan is zonder mij en ze denken dat ik gewoon weggelopen ben . het nieuwe lid noemt kevin ofzo ik was nog geen 2 maand weg of ze hadden al een vervanger .hoe veel ik na al die jaren nog van bill hou zo haat ik hem , mijn ouders , de rest van de fanilie , men vrienden , mijn "fans" en mijn kipnappers .


half jaar later .
het is nu zomer julie om percies te zijn . vicky is geboren in februarie dus nu 6 maanden . de andere dochter van de baas vindt me leuk dus ze komt vaak langs . ook heb ik meer klanten gekregen , de klenten vroeger moest hij kunnen vertrouwen omdat je zag dat ik minder jarig was , maar nu valt het niet meer op . dus kan iedereen die me kan betalen me in huren ik zie vicky minder en minder . opeens komt de andere docher van de baas binnen die ik zo haat ne zo erg als de andere . zelf nog meer ze komt iedere dag ze slaat me ook ik mag niets terug doen .andedrs wordt ik gelijk in het begin veel gebeurde in elkaar geslagen door de baas en mede eigenaars . dus laat ik alles gebeuren ik werk nooit meer tegen ik ben te bang dat ze dan vicky ookiets gaan aandoen . de andere docher komt binnen en knuffelt me ? oke wat is hier aan de hand ?
AD; ik ben zwanger we krijgeneen kindje lieverd .
T: wat ?
AD: goed nieuws toch kom je gaat verhuizen naar mijn kamer . meen haar ook maar mee !
T: uh oke .


9 maand later .april .
mijn gedwongen om mee te verkeren lief heeft me juist 2 zoonjes gegeven . ze had al een naam klaar tommie en kleine billie billie heb ik gekozen . niet veel na de bevalling is ze gestorven . mijn zoontjes waren te vroeg geboren . vicky is dus meer dan 1 jaar en ik heb 2 pas geboren kleintjes . ze zijn nu ook al 1 maand . ik geef er niet om dat ze gestorven is dat kan me helemaal niet schelen .
ik wordt weer erger behandeld dan daat voor . ik zit nu blauw van de plekken te wachten op een klant . als de man binnen komt schrikt die .
hij spreekt duits .
M: jongen wat is er met jou gebeurt ?
T : hey gewoonlijke als je ontvoerd wordt !
M : hoe oud ben je want je komt me bekend voor en je spreekt duits .
T: 17 en ik kom uit duitsland en dat kanik sta normaal op de eerst clip van th en de singel ook tenzij ze me vervangen hebben door het nieuwe lid
M: tom kaulitz ? oh neen ik bel de politie jij bent vermisd en je bent ontvoerd zeg je ik haal je hier wel weg
T: meen je dat ? danku !!
M: ik ga ze nu bellen .




dankzijdie man lig ik nu in het ziekenhuis .
met vicky , tommie en billie in de kamer . ze hebben men been opnieuw moeten breken omdat het slecht aangegroeid was in de loop de jaren dat deeed echt heel veel pijn toen de politie kwam heeft men baas men arm gebroken dus die zit ook in de plaaster . mijnouders kwamen volgens de docters en polietie mensen naar amerika omme te halen .


2 dagen later :
gorden is hier vandaag aangekomen mijn pa (stiefpa eigelijk) . mijn ma of billwaren er niet bij ze kwamen af mam was volgens gorden op bill aan het wachten die direct zijn tour had afgebroken om samen te komen ook oma en opa gingen mee komen volgens hen .
G: oh tom ik vin het zo erg van wat er gebeurd is .
T: het is niet jou schuld
G: wel ! wij hadden achter j emoeten staan en je niet hebben weggejaagd . maar als we thuis zijn.dan gaan we jou alles geven we gaan je echt .
T: ik blijf hier ! ik wil niet mee naar huis . ik haat het daar ik haat bill iedereen !!
G: tom !
D: het bezoek uur is om meneer .
G: tot morgen tom .x
T: ja tot morgen .
D: zo jongen nog een paar dagn blijven en je mag naar huis je bent blij zeker ?
T:hmm en waar zijn men kinderen ?
D; bij desociale dienst . ze hebben een dna test gedaan en zijn nu de papieren die ze nog niet hadden want ze zijn nooit aangegeven in orde aant maken .dan mogen ze bij jou komen wonen als je zelf weer in orde bent .
T; hmm mag ik er zelf niet voor zorgen ik ben 17 mag ik da niet voor hun zorgen en op mijn 1netje wonen ?
D: neen dat zal niet gaan .


IK WOON Nu weer bij mijn ouders in duitsland bill wil me weer bij th maar ik voel me niet welkom . vicky , billie en tommie wonen bij me en mijn "baas" en zijn dochter krijgen de doodstraf en de rest gevangenis .
zo dra ik kan ge ik weg ik hou nog van bill maar het gaat toch nooit lukken .

ik ben nu al 1 maand thuis en ze doen allemaal wel heel lief ik heb ook veel journalisten achter mijn gat hangen maar dat kan me niet schelen . ze hebben kevin uit th geschopt en mij gesmeekt terug te komen . ik ben accord gegaan omdat mijn kindjes mee kunnen altijd eens dat niet meer kan stop ik en ik moet hun toch een goed leven kunnen geven ? niet !
mijn ma heeft gezegt dat al ik nog iets voel voorbill dat ze dan achter me staat .
B: tom ?
T: ja ?
B: weet je nog wat je zei voor je ontvoerd werd ?
T: ja.
B: ik was geschokt en wou niet toegeven dat ik ook van jou hou .
T: meen je dat ?
B: ja! altijd al gedaan gewoon te laf om het toe tegeven .
T: ik hou ook nog van jou ook altijd gedaa n hoeveel ik je ook haatte .
B: ik snap als jeniet wilt maar ik ga t toch vragen . wil je men vriendje zijn ?
T: jaa!!!!!!




enzover men klote leven . ik ben na 3 jaar nog met bill we wonen samen in een huis naast mama met onze kinderen . niemand weet dat we verkern behalve familie envrienden .met th gaat het ook nog goed en wij zijn heel gelukkig .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.