Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » He, me and nobody else. » 1. My big house

He, me and nobody else.

1 nov 2009 - 13:50

271

0

199



1. My big house

Even voorstellen Mijn naam is May White en ik ben 16 jaar. Sinds kort ben ik verhuisd naar seattle en moest mijn oude leventje achterlaten. Niet dat ik het erg vond. Ik vond het heerlijk om te verhuizen. Een nieuwe leven zoals ik het wilde. Veel vrienden had ik niet eigenlijk geen. Dus hoefde ik ook van niemand afscheid te nemen. Als meer over mij wilt weten en waarom mij leven zo veranderde moet je mijn verhaal lezen.

Snel stapte ik uit de auto en bekeek het huis van de buitenkant. Het was in een woord perfect, ik pakte de sleutel en rende naar de voordeur. Ik deed de deur open en ik kon niet geloven dat ik hier ging wonen. Ik vroeg me af of ik hier ooit de weg zou vinden want het was enorm groot. Mijn ouders waren ook binnengekomen en vonden mijn reactie erg grappig. <En wat vind je ervan> vroeg mijn vader. Ik dacht lang na en zei toen met een big smile <het is in een woord perfect>. Mijn ouders moesten lachen en gingen toen naar een kamer wat volgensmij de keuken was. Ik bekeek nog eens hoe mooi alles was en liep toen de trap op opzoek naar mijn kamer. Op de 1e verdieping vond ik niks wat van mij was maar de 2e was al beter. Het was een hele lange gang en achter elke deur zat een kamer die van mij was. Ik kon het nog steeds niet geloven en liep naar beneden. Toen ik de keuken in kwam waren mijn ouders al weg, op de keukentafel lag een briefje.

Lieverd!
je vader heeft een bespreking en wij zijn maandag weer terug. Veel plezier op je eerste schooldag.
liefs je moeder.

Zuchtend ging ik een stoel zitten en veegde een traan weg. Mijn ouders waren altijd weg en ik bleef altijd alleen achter. Ik maakte wat te eten en ging in de woonkamer op de bank zitten. De tv bedekte de hele muur en we hadden meer als 100 kanalen uit verschillende landen. Uiteindelijk viel ik op de bank in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.