Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Why I wrote it (Tc, but no story) » Break away/ Ich brech aus

Why I wrote it (Tc, but no story)

19 jan 2010 - 17:51

367

3

283



Break away/ Ich brech aus

Wat is het verhaal achter het lied?
Aha, dat lied is het bewijs van mijn koppigheid!! Mam had in de vakantie eens 2 weken dat ze op zakenreis moest en we konden niet bij oma blijven enzo, en toen had ze dus besloten dat we naar een zomerkamp moesten. Zo dom als ze daar waren hadden ze ons in andere groepen gedropt, maar daar kregen ze na 2dagen al spijt van. Ik ging meestal pas rond 12 uur slapen terwijl ze ons al om 9 uur naar bed stuurde! Ik deed met geen enkele activitei mee, gooide met eten, schold die irritante leider uit.... Ik heb daar ook zo vaak straf gekregen, die ik onderging, maar ik bleef gewoon doordoen. En weet je waarom ik bleef doordoen? Omdat ik Tom tegelmatig tegenkwam tijdens mijn straffen, hij deed gewoon net hetzelfde!! Na een tijdje hadden ze dat door en hebben ze me in een 'isoleerkamer' gestoken. Ik zat daar alleen en had alleen een bed en een venster. In mijn gedachte heb ik toen dat liedje geschreven, en ik had ook een pen meegesmokkeld dus heb ik het ook op de muur geschreven, en heb ik het de hele tijd gezongen.

Wat was Tom's eerste reactie?
Haha, dat is het beste stuk van het verhaal!! Ik was aan het zingen en hoorde ineens getik op de venster. Ik vond dat ZO raar aangezien ik op de derde verdieping zat, maar ben toch gaan kijken. Wat bleek? Tom zat in de isoleerkamer naast mij en had me horen zingen!!! Ik ben via het raam naar zijn kamer gekropen en hij had zijn percussietalent boven gehaald. We hadden de matras van het bed gehaald zodat Tom om het ijzer kon tokkelen en ondertussen zong ik dan het liedje. We hoorden voetstappen op de gang en eerst hoorden we hoe de deur van mijn kamer openvloog, en daarna die van Tom. Ze hebben ons er gewoon uitgegooid toen en we hebben die resterende week nog bij een vriend gelogeerd.
En weetje, een tijdje geleden zaten we in fotoboeken te bladeren en we zagen nog enkele foto's van het kamp. Ik begon toen Break away te zingen en Tom grijnsde. 'Wij gaan nooit meer op zomerkamp!!!'


Reacties:


SunShine
SunShine zei op 11 dec 2009 - 20:09:
Whahahaa! x'D
Dat zou nog echt gebeurd kunnen zijn ='D
Daar zie ik ze nog wel tot in staat ='
MooiMooiMooi! ^^
&Nu moet je snel verder met die liedjes ;D

xx.


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 3 nov 2009 - 22:19:
dit is melig verder


jorinloveth
jorinloveth zei op 3 nov 2009 - 18:37:
ahah kei lol 8D
snel verder!!!! =D