Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » Searching for somewhere to get married [22]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

4 nov 2009 - 14:57

350

3

198



Searching for somewhere to get married [22]

5 dagen later
Robyn pov.
Hand in hand strompelden Ashton en ik door Parijs. Hij had voorgesteld om onder de Eifeltoren te trouwen (wat ik een beetje erover vond, maar vooral heel erg lief) dus die waren we net gaan bekijken. Gelukkig vatte hij het niet slecht op toen ik zei dat hij een beetje overdrijf. 'Dat is mijn taak', had ik nog lachend gezegd.
'Schat?' 'Ja?' 'Wat zou je er van vinden om in Venetïe te trouwen en dan een dubbel huwelijk te hebben?' 'Dubbel huwelijk? Met wie dan?' vroeg ik verbaasd. 'Robert en Elizabeth', grijnsde hij Ik sloeg mijn handen voor mijn mond. 'Zijn ze verloofd?!! Dat is echt wauw!' Ik begon wild te gebaren met mijn handen, wat voor Ashton een teken was dat ik woorden tekort kwam. Blijkbaar vond de paparazzi-fotograaf die ons nu al 3 uur achtervolgde dat heel grappig, want hij begon ineens ijverig foto's te maken. Hatelijk gewoon. Ik kreeg ineens een fantastisch idee. Ik sleurde Ashton aan zijn hand mee naar de fotograaf, zette mijn vriendelijkste glimlach op en begon toen te spreken. 'Hallo. Hebt u toevallig ooit een diploma fotograaf gehaald?' 'Ja, hoezo?' vroeg de man achterdochtig. 'Je weet waarschijnlijk al dat we gaan trouwen, en wij zoeken nog een fotograaf. Any ideas?' 'Ik snap hem al.' Hij gaf ons een kaartje met zijn naam en nummer. 'Dankjewel.'
Ashton en ik liepen verder door Parijs, terwijl we lachten om wat ik net gedaan had. Die man z'n gezicht! Hij dacht dus echt dat we hem op onze trouw zouden uitnodigen. Raar mens toch.


2 uur en veel fotografen later
Robyn pov.
Ashton en ik hadden beslist. We zouden gewoon in Frankrijk trouwen aan de Sacre Coeur. We waren dar tot 's avonds gebleven, en het was geweldig. Kleine steegjes, Ashton, vuurspuwers, straatartiesten, Ashton, ijsjes, graftombes, Ashton, Ashton en ik. En die sfeer! Hier wilde ik wel trouwen. Ik gaf Ashton nog een kus, en vroeg toen zachtjes: 'Zullen we naar ons hotel gaan? Het is al zeker 2 uur.' Ik moest geeuwen. Ashton glimlachte even naar me, legde zijn arm om me heen, en zo liepen we weg.


Reacties:


Mensenkind
Mensenkind zei op 10 dec 2009 - 0:36:
Super leuk verhaal. ;D
Wil je me een berichtje sturen als je een nieuw stuk hebt?


Juliette
Juliette zei op 6 nov 2009 - 11:35:
'Je weet waarschijnlijk al dat we gaan trouwen, en wij zoeken nog een fotograaf. Any ideas?'

Hahax] Die arme man gaat zich helemaal vereerd voelen en alles.
En dit is een geweldig verhaal<3


Kayley
Kayley zei op 4 nov 2009 - 15:13:
De Sacre Coeur is supergeselluhg. (Ja, ben er al geweest, jij blijkbaar ook hoe je dat zo beschrijft?)

En dit verhaal blijft leuk om te lezen, het is grappig bij de tijd en zeker origineel.
En dan wil ik nu dat jij heul snel verder gaat.
Me beggs you

(Neem je tijd maar hoor, ik overleef het wel )