Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Jacob's Story » chapter 23

Jacob's Story

7 nov 2009 - 16:14

383

0

120



chapter 23

Embry en Quil hadden mij die avond geholpen de motoren uit elkaar te halen en een lijst op te stelling met benodigdheden. Het schoot lekker op. Rond 10 uur traptee ik hun van mijn land af en herhaalde mijn waarschuwing nog een keer.
De volgende dag was ik erg…… nerveus is denk ik het beste woord. Toen de telefoon ging schrok ik op uit mijn gedachten. Charlie belde of Billy ook Harry meekwam om naar de wedstrijd te kijken. En hij zei ook meteen dat Bella er nu aankwam. Een kwartiertje later hoorde ik haar al aankomen. Ik vloog meteen naar buiten met een grote paraplu want het kwam echt met bakken de lucht uit, je kon nauwelijks 10 meter vooruit kijken! Ik hield hem boven haar portier terwijl ze open deed.
“ Charlie belde, hij zei dat je onderweg was,”¯ Legde ik uit met een grijns.
“Hoi Jacob.”¯
“Goed idee om Billy uit te nodigen.”¯ Ik hield mijn hand omhoog voor een high five. Bella moest zich zo ver mogelijk uit strekken om mij een high five te geven, dat zag er grappig uit en k barste in lachen uit. Een paar minuten later kwam Harry langs om Billy op te pikken. Ik gaf Bella een korte rondleiding door mijn kamer - daar waren we zo meeklaar, mijn kamer was niet veel groter dan een 2 persoonsbed- terwijl we wachten tot ze weg waren.
“Zo, meneer de monteur, waar gaan we heen?”¯ Vroeg ze meteen toen de deur achter Billy was dicht gevallen. Ik haalde het “Boodschappen-lijstje”¯ uit mijn broekzak en streek het glad.
“We gaan eerst naar de dump, misschien hebben we daar nog mazzel. Dit kan best wel duur gaan worden.”¯ Drukte ik haar nog een keer op het hart. “Die motoren hebben een heleboel hulp nodig voordat ze weer kunnen rijden.”¯ Bella keek nog steeds niet verontrustend genoeg, dus ging ik verder. “Ik heb het over misschien wel meer dan 100 dollar.”¯ Bella haalde haar cheqeuboekje te voorschijn en wuifde zichzelf er mee en rolde met haar ogen. “We hebben genoeg”¯
Toen we bij de dump aan kwamen regende het nog steeds met bakken de hemel uit. We stonden tot onze enkels in de modder. Bij de dump hadden we veel massel. Ik vond er veel onderdelen en kon het nog vrij goedkoop meekrijgen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.